Drágáim,
Megérkeztünk Paraliáról, valami istenkirály volt. Vittük és hoztuk a jó időt, ugyanis ott 100fok volt egész héten és csokik lettünk
Hallom, minden nagyon jól sikerült.
Tibkin, remélem már jobban vagy!
ErikKeresztapu, köszi a dupla adag puszit
Víziszonyom az nincs! Csak kellemetlenül érintene ha a nappali kövén ülve nézném ahogy úszik el a dinnyehéj ............. a konyha felé
Ha holnap tetőzik és nem kezd el gyorsabban jönni, mint eddig akkor megúsztuk .............
Most beszéltem JJ kollégával....... Ő is legény a gáton :))
"-Bástya elvtárs én inkább vissza mennék a gátra..... "
pang a fórum, gondolom mindenki tekeri a Km-eketa gépekbe.....hasonló jó időt az év többi napjára is mindenkinek, és balesetmentes közlekedést
egy kérdés, az első féktőskóból kiesett egy acél lemez ami nek két oldala derékszügben van meghajtva másik két oldala pedig ívesen viszahajtva ugyanaba az irányba. sejtéseim vannak csak hogy honnan eshetett ki, és hogy állt eredetileg
ha zsemből nézem a tuskót a ball oldali fékpofa felső részén (ami nincs rögzítve) a tuskóből kiálló "púp" ra tettem visza, valószínű rosszul mer a fékpofa nemhúzódik vissza és a kereket áló hejben kézzel megpörgetve érzem h fogja és hallani a surlódást
robbantott rajzok amik nekem vannak nem túl jó minőségűek nemtuttdam kivenni h ez a kis lemez hogy és hol volt.
tud valaki ebben segíteni?
Jön valaki a mai Citadella motoros találkára?
Én még nem voltam, állítólag sokan szoktak lenni.
Akinek van kedve jönni, a BAH csomópontnál találkozhatnánk 4-kor az OMW-nél és onnan együtt felgurulhatnánk. 5-kor lesz a vonulás.
hello.Szombaton nyitva van az uzlet ,mert itt matekolok oszt nem erem el telon a fickot,ha tudsz majd irj erre egy valaszt koszi ,mar beszeltem vele ,meg vannak a cucok nala ,csak nem volt idom elmenni erte .kosz elore is .
koszzz ,pont igy van 2500 nal rogy de utana porog rendesen ,amennyire nem volt vele bajom eddig most annyira oszegyult,nah de nem baj kosz az infot,ugyis rendbe rakom aztan megyek turazni
Ok ,kosz elore is ,meg egy kerdes ,a moci tetovazik a gaz adasra ,mi lehet a baja ?karburator?levego szuro?koszos benzin?gaz kabel? otleteket varok,hatha en is megtudnam butykolni,en nem kene szervizbe vinni.koszonom elore is mindenkinek.
Hali
Ha tudnál képet küldeni, meg úgy nagyvonalakban befoglaló méreteket, az nagyon jó lenne. Komolyabb dologra én sem gondoltam, de ezt szerintem a suliban meg tudnám csinálni/tatni, és a semminél biztos többet ér. Kösz még egyszer, ja és a mail: vargamzdaniel@gmail.com
Megérkeztünk Paraliáról, valami istenkirály volt. Vittük és hoztuk a jó időt, ugyanis ott 100fok volt egész héten és csokik lettünk
Hallom, minden nagyon jól sikerült.
Tibkin, remélem már jobban vagy!
ErikKeresztapu, köszi a dupla adag puszit
Mi újság moci ügyben?
Ha holnap tetőzik és nem kezd el gyorsabban jönni, mint eddig akkor megúsztuk .............
Most beszéltem JJ kollégával....... Ő is legény a gáton :))
"-Bástya elvtárs én inkább vissza mennék a gátra..... "
Tényleg veszélyben az utca, Hápi?
Gyünik a Duna
Mááá itt van az utca végén ....jááááááááááááááá
egy kérdés, az első féktőskóból kiesett egy acél lemez ami nek két oldala derékszügben van meghajtva másik két oldala pedig ívesen viszahajtva ugyanaba az irányba. sejtéseim vannak csak hogy honnan eshetett ki, és hogy állt eredetileg
ha zsemből nézem a tuskót a ball oldali fékpofa felső részén (ami nincs rögzítve) a tuskóből kiálló "púp" ra tettem visza, valószínű rosszul mer a fékpofa nemhúzódik vissza és a kereket áló hejben kézzel megpörgetve érzem h fogja és hallani a surlódást
robbantott rajzok amik nekem vannak nem túl jó minőségűek nemtuttdam kivenni h ez a kis lemez hogy és hol volt.
tud valaki ebben segíteni?
Jön valaki a mai Citadella motoros találkára?
Én még nem voltam, állítólag sokan szoktak lenni.
Akinek van kedve jönni, a BAH csomópontnál találkozhatnánk 4-kor az OMW-nél és onnan együtt felgurulhatnánk. 5-kor lesz a vonulás.
üdv:Fehérgyarmatról
A kártyán csak korlátos lesz!
Ha tudnál képet küldeni, meg úgy nagyvonalakban befoglaló méreteket, az nagyon jó lenne. Komolyabb dologra én sem gondoltam, de ezt szerintem a suliban meg tudnám csinálni/tatni, és a semminél biztos többet ér. Kösz még egyszer, ja és a mail: vargamzdaniel@gmail.com