Igen érdekes, hogy kortól függetlenül az összes használt motorban 10-30ezer km van, de az még érdekesebb, hogy ezt be is kajálják az emberek. Nem mondom, százból egy biztosan van, amiben tényleg ennyi van, de hogy mindegyikben? Na ne... Lehet, hogy axj motorjában tényleg csak ennyi van, ha tévedtem, akkor elnézést!
Viszont már most tudom, ha eladásra kerül a GS, akkor az is keveset futott lesz, hölgy tulajdonostól. Garantáltan gyorsabban megveszik, mint valós km-rel, ha meg ez kell a jónépnek, megkapja!
Nem láttam!Csak megvártam,hogy visszatekerje az órát!Meg rakjon rá gyári dolgokat és úgy alakitsa át,hogy azt higgyem hogy 11ezer van benn.De én meg úgy csinálok,mintha elhinném és hülyegyerek módjára abban a tudatban élek,hogy ez van!
Mindenki magából indul ki! Van akinek 10-20 ekm per év természetes.
Akinek mégtöbb, az mostis motorizik
Általában eleinte többet motorozik az ember aztán inkább kevesebbet.
Ha jól értem végig, 15 évig a tied volt a motor, akkor ez a legfurcsább amit eddig hallottam, hogy valaki 15 éven keresztül még 800km-t se megy évente, aztán 13 hónak alatt 8 ezer.
Nekem 15éves motorban volt 11384km!Idöhiány miatt!Azóta 19560km van benn,amit 13hónap alatt tettem bele!
8ezer km!Ha megnézi az esetleges érdeklödö,az majd megállapitja,hogy neki megér annyit és megveszi!NE szóljátok le látatlanba!
ne kételkedjünk ennyire a km óra állásban lehetnek még ilyen bénák, mint én, akinek van egy nagyon jó motorja, csak ideje meg lehetősége kevesebb, hogy sokat használja...
nekem 2007 novemberi és hétezer-valamennyi van benne
Évfolyamtársam a Jedlikben, meg jó haverom. Tőle kértem el a Golfjának a színkódját, olyan színű lesz (már az) a Gs-em. Csak régen találkoztam már vele,aztán eszembe jutott. Ha találkozol vele, megmondhatnád, hogy tolja fel a fejét sportmotorra:)! Minden jót!
Viszont már most tudom, ha eladásra kerül a GS, akkor az is keveset futott lesz, hölgy tulajdonostól. Garantáltan gyorsabban megveszik, mint valós km-rel, ha meg ez kell a jónépnek, megkapja!
Jól van na lehet egy motoron látni, hogy milyen állapotban van, egy orvosnak meg hisz az ember, kűlönben minek menne hozzá a beteg
Akinek mégtöbb, az mostis motorizik
Általában eleinte többet motorozik az ember aztán inkább kevesebbet.
Ha jól értem végig, 15 évig a tied volt a motor, akkor ez a legfurcsább amit eddig hallottam, hogy valaki 15 éven keresztül még 800km-t se megy évente, aztán 13 hónak alatt 8 ezer.
8ezer km!Ha megnézi az esetleges érdeklödö,az majd megállapitja,hogy neki megér annyit és megveszi!NE szóljátok le látatlanba!
Ha nem érdekel, akkor....!
nekem 2007 novemberi és hétezer-valamennyi van benne
Sziasztok Hölgyek, Urak!
Eladó a Suzuki Gs500F-em 2005.8. havi, 11ezer futott kilóméterrel, sérülésmentesen! Ár: 740.000.- forint Érdeklődni lehet:0670-529-85-84
a golf ujra lessz fujva mer meghuzták az oldalát
osztálytársad volt?