Hogyha a tünetet csak ON állásban produkálja, akkor a benzincsapnak nincs megfelelő áteresztő képessége az adott állásban, valószínű hogy valami szennyeződés miatt. Tudomásom szerint ezen csak a csap cseréjével lehet segíteni.
Nah most értem haza 4 órán keresztül tartott megtenni 22 km-t NO COMMENT ! És szintén benzin problémáim adódtak, helyzet a következő ON állásban közlekedtem majd az utopályán kétszer lefulladtam de már RES állásban, majd sikerült mennem PRI állásban még egy 10 km-t majd mindegyik állásban kapufa és várnom kellet a hőst aki hozott nekem benzint! itt vége is llenne a történetnek de sajnos nincs, bele öntöttem 4 L benzint nagy nehez beindult mentem 5km-e t megin semmi, várok várok állítgatom már össze vissza majd sikerült megin 5km-t megtenni, VÉGRE VÉGRE benzinkúthoiz értem lefulladva de betudtam gurulni! Tankolnom kellet még 8 liter benzint hogy minden fasza legyen és tudjak közlekedni , Nah most eddig jó volt az ON és a RES állásom is mielött elvittem kitakarítattni a karbit nah most lehetséges az hogy fordítva lett összedugva és még a csövem is magasan van? mert én ilyen peches a büdös életbe nem voltam már unom és bocs hogy ilyen hosszú lett de kéne egy kis segítség köszi
amikor a motoron a benzincsap ON állásba van állitva olyankor,10-15 perc motorozás után hajlamos arra hogy megáll de ugyanolyan tünetekkel mint amikor nem kap benzint.tartalék állásban viszont prímán megy,semmi gond nincs(kizárt hogy piszkos a karbi).ha van vhol benzinszűrő akk azt hol találom?vagy szétkell szedni a benzincsapot és azt kipucolni?vagy lehetséges hogy a benzincső öreg már nagyon és levan benne ülepedve vmi trutyi? Nem akarok mindig tartalék állásban menni,me ha egyszer kifogy a nafta akk baszhatom lécci irjatok mert fontos!
Ennyit megér,hogy szarrá ázz!Legalább is engem ez nem tartana vissza.Még a végén tiszta stesszben leszel addig!Hüü!
Na jó nem cukkollak,elég a saját magad generálta para!
Kezdek izgulni, nem lehet így dolgozni basszus...
Érte megyek ma, nem szarakszom. Az időjárás azt mondja, hogy nem lesz "sok" eső a környéken. Annyit meg bevállalok.
És lehet, hogy legnagyobb elázása is.
Amúgy elég szarul aludtam, mert felkeltett a vihar aztán reggel meg már csörömpölt a lakás többi lakója.
Még 6 óra és indulok.
Az én RushM kesztyűmben kb 15000 km van vagy több, de már kezd szétjönni. Egész évben ezt használom, tavasszal, ősszel kb lefagy a kezem, a végén már síkesztyűben nyomom. Viszont ebben végzem a kerti munkákat is- fahordás, fahasogatás fejszével, láncfűrésszel stb, azért van ilyen ramaty állapotban valószínűleg. Nem tartom sokra ezt a kesztyűt, ezért is használom még munkáskesztyűnek.
Nekem a nyári kesztyűm Cafe Racer. Tényleg csak egy szellős nyári kesztyű, semmi protektor nincs benne. Haver mondta hogy ilyen kéne neki is robogóra. Nos tök ugyan azt a kesztyűt mint ami nekem van idén Probiker névvel találtuk meg. Nem hiszem, legalábbis remélem, hogy a minősége nem lett rosszabb. Az enyémbe már 47ezer km van, és még nem csereérett, azért az szerintem elég jó teljesítmény, főleg hogy csak valami 8ezer forint volt.
Én jobban szeretem a márkás cuccokat, de természetesen azok közül sem árt tudni hogy melyiket érdemes választani. A Probikert nem tartom komoly márkának, ahogy az én RushM kesztyűm is egy rakás szar.
Fogyasztáshoz:
Tavaly 4liter alatt eljártam egész évben. Idén sikerült 5,8-at is megetetni vele, országúton! (csak országúton használom, városon kívül.
Mostanság olyan 4,5-5,5 liter között fogyaszt, gázállástól függően.
jah meg egy vesevédőn mi lehet gagyi? nem azt mondom hogy szívem szerint nem vennék márkás meg drágább cuccokat de sztem ha egy motoros boltba veszem meg a legolcsobb cuccokat ugyan ott tartok mint ezeknél a lidlis aldis termékeknél csak sporoltam
Mostanában ritkán használom rendeltetésének megfelelően (messzire menésre). Ez a 6 literes fogyasztás városi ereszdel a hajamatból meg fűződésből jön ki, meg elég sokszor volt rá példa h 3kilométerenként leállítottam, aztán újra beindítottam (mondjuk egy órával később..). Sok ebben a melegítési üzem. Ha a városban haladni akarok akkor meg sokszor van az hogy 2-3 kövérgáz, nagyfék hogy még a szemből jövő busz előtt visszaférjek a sávomba
mostanában ha nagyritkán kiszabadulok a városból akkor persze lemegy 5liter alá picivel, a két oldaldobozzal is
Nekem a 9000 ft os Aldis csizmám ezerszer különb mint a 12.000 Probiker csizmám, sőt ha már itt tartunk a Lidlis kesztyü is különb mint a Bf-nek az alap kesztyűje ami 7000 ft a lidlis meg csak 5500, van közte szar de sztem sok a célnak megfelel, a tescós cuccok közül én sem találtam semmi értelmeset de nincs is sok minden, talán kormány vég amire még azt mondom hogy ok
Nyáron a román túrán 3,6/100 volt a legkevesebb amit eddig mértem, utassal, csomaggal, igaz nem nagy tempóban. Átlagban 4,5-öt szokott megenni az enyém.
Nekem 9-10l után res-re kellett állitani, állitólag a cső túl magason volt a tankban azért.
Nem ígérem, hogy hétvégén be tudok jelentkezni.
Na jó nem cukkollak,elég a saját magad generálta para!
Érte megyek ma, nem szarakszom. Az időjárás azt mondja, hogy nem lesz "sok" eső a környéken. Annyit meg bevállalok.
http://meteoview.meteodat.cz/h...
Egy új, Suzukis motoros bőrkabát 1 Ft-os aukcióban itt:
vatera link
(meg sok más motoros holmi is aukcióban!)
Amúgy elég szarul aludtam, mert felkeltett a vihar aztán reggel meg már csörömpölt a lakás többi lakója.
Még 6 óra és indulok.
Ez lesz az életed leghosszabb éjszakája!
Holnap meg a lexebb nap!
DIFI catalunya!
Fogyasztáshoz:
Tavaly 4liter alatt eljártam egész évben. Idén sikerült 5,8-at is megetetni vele, országúton! (csak országúton használom, városon kívül.
Mostanság olyan 4,5-5,5 liter között fogyaszt, gázállástól függően.
Mostanában ritkán használom rendeltetésének megfelelően (messzire menésre). Ez a 6 literes fogyasztás városi ereszdel a hajamatból meg fűződésből jön ki, meg elég sokszor volt rá példa h 3kilométerenként leállítottam, aztán újra beindítottam (mondjuk egy órával később..). Sok ebben a melegítési üzem. Ha a városban haladni akarok akkor meg sokszor van az hogy 2-3 kövérgáz, nagyfék hogy még a szemből jövő busz előtt visszaférjek a sávomba
mostanában ha nagyritkán kiszabadulok a városból akkor persze lemegy 5liter alá picivel, a két oldaldobozzal is