Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos nincs meg a gyári készlet.
Használtan vettem a mocit, nem kaptam meg hozzá
Ne fessél semmit, főleg ne így! Jó az, ahogy van!
Ha nagyon nem tetszik, elfogadom szívesen!
Régebben nézegettem az SV-ket, és nekem nagyon bejött a gyöngyházfehér ezzel a piros üléskombinációval.
Szerintem pont az benne a király, hogy piros .

Még amúgy pár dolgon gondolkodom:
1. Oldalidom+hasidom, csak ez baromi drága, festéssel együtt 50 fölött van, annyira meg nem biztos, hogy akarom. Az idomok maguk <20kHUF, a festés a drága.
2. Túrakormány, de ezt csak akkor, ha ez kényelmetlennek bizonyul a szezon végéig.
3. Ha majd elesek és cserélni kell a fejidomot is, akkor az egészet fehérre festem
Na, a piros ülés az itt fekete, de hát...toleránsak vagyunk!
Majd nem szállsz le róla, azt annyi a Napnak!
Ne izgasd magad , lehet japánba erre is gondoltak. Majd ősszel összevetjük az eredeti állapottal.
"Egy kicsit kiszívja még a nap és rózsaszín lesz"
Basszus. Ebbe bele se gondoltam.
Direkt a piros ülésest választottam (volt fekete is).
erről jut eszembe:
- Mi a remeteszex?
- Nap szívja, eső veri.
Nem azért, de nekem az a piros ülés nem tettszik Egy kicsit kiszívja még a nap és rózsaszín lesz. Bár az a lényeg hogy neked tettszen.

Bár ott tartanánk hogy kiszívja a nap.
Pedig má azt hittem csak nekem lesz ilyen tuti piros üléses
Ahh! Gratula Neked!Nagyon szép!
Fiam is ilyennel nyomul!
Ezt:

Új, 0km-es, szalonból, 1.5M, ABS.
Vesztettem a fonalat...melyik gépet veszed meg végül is? (foto?)
Az közel 110km/h 6.-ban.
Sziasztok!

Elvileg (ha az idő is úgy akarja) pénteken 5 körül hozom el a motort. Az útvonal Győr - 82 - Veszprém - 7 - Zamárdi. Ha valakinek van kedve, csatlakozzon valahol.
Nagy tempóra semmiképpen se számítson, mert ismerkedem az új motorral és amúgy is 5000rpm a max.
Mindenképpen, akkor szólok és úgy szállok be a költségekbe.
Remélem, az idő is kegyes lesz; már GPS-szel felszerelkezve túrázhatok.
Odaát is iratkozz fel, ha éles a dolog. Mert főzés is esz, ahhoz meg be kell vásárolni.
Szétment a telefonom kijelzője (ma kijavítom a hibát), úgyhogy nemtom megnézni a naptáramat, de nekem is jónak tűnik az időpont.
A pólóért is jó lenne végre elmennem.
Erik!
viharos jókedvvel, fetrengve röhögős mai napot Neked!
Igaz, de részegen nem vezetünk... csak csúszunk!
Azért ez nem pontos így!
Emlélkezz Dex esetére a tavalyi évadzárón!
AKMT és a csúszda! Hmm? Dereng?
Nem állatkodunk, normál tempóban közlekedünk. A túra nem a Pest-Baja-Pest lesz... az csak töltelékútvonal, hogy mindenki ide és utána hazajusson.

(Személyi sérüléssel járó baleset nem történt az AKMT-ben... )
Összesen én is akörül lehetek km-ben, de a jól ismert Szekszárd-Pest már nem olyan "új"
Egy elég rutintalan kérdés, bár az akmt oldalon olvasva lehet, hogy megelőz pár rossz tekintetet. Haladni tudok, ami a 100-120as tempót jelenti, társaságban eddig csak a Pest-Visegrád távot tettem meg, gixxerekkel (lássuk be nem sok közöm van hozzá). Szóval fogom én tudni tartani az iramot?
Zsolti
Az elmúlt 18000 km-ből ~800-at tettem meg más motorok társaságában.