A ponyva témához:ami a shoxnál 5-6ezer volt 2 éve azt a lidl-ben 2500.-ért megkapod!
A zöldkártya témához:minden határon elkérheti a közeg,vagy a csendörség az országban,mivel az szolgál bizonyitékként a motor biztositásáról,nem is beszélve,ha káreset van,a biztositó csak akkor lép,ha lép!MEG ha nincs,jól meg is basznak.Tehát külföldre utazásnál ezt minden esetben kérni kell,esetleg,mint a K&H 3 havonta küldik!
Ja árak,a Boglári full-gasnál kb 16-20ezer a hatezres szerviz!Ha már kell valamit csinálni,akkor drágább!Pl olaj,szürök,meg szelephézag 30ezer!Tamásiban ezt kb 15ezerböl megúszád,de az nem hivatalos márkaszerviz.
Boglári jó,korrektek és mint minden cég jó drága!Viszont gumit ne rakass ott fel!Tanulók szoktak szerencsétlenkedni vele.Ha viszed szervizelni,akkor is pofátlanul állj ott és bámuld öket!
Teddy
Szexárdon asszem bezárt!Legalább is a mult héten már valami más bót volt a helyén!
EU országokba is kell zöldkártya, max. addig nem, mig nincs semmi biztositási problémád. Mondjuk nyilvánvaló hogy minden országban kell hogy legyen kötelezö, csak igy egységes módon mindenütt könnyebben értelmezhető.
Nah Tedy, kész a moci megoldódott minden probléma, a leállás gyertya hiba volt..... a benzin probléma meg karbi takarítást kívánt, azt mondta a szerelő hogy még ilyen mocskos karbit nem látott mondom jah kicsit szar helyről vettem, de mondta hogy most már naon jó, jah meg a karbi szinkron amiről mondjuk nem tom mi de össz vissz 8000 ft volt
hát az elöző mocimon volt doboz, nem sűrün kellet a tanktáska, de ha megyek egy több napos túrára nem több egy 10 percnél felrakni, itthon meg van egy pontom ahol beállítom a lámpát és az egész 15 perc, nekem ennyit megér mert nem szeretem rajta a plexit, viszont egyszer mentem t.táskával plexi nélkül és folyamat félre fújta a szél, szal a lényeg az hogy nekem megéri a macera
Nekem anno cseréltek ott láncot-fogaskereket, korrektek és gyorsak voltak. Amikor meg gyanús zajjal vittem oda, kijött a srác, ment vele próbakört, meghallgatta, aztán megbeszéltük, hogy ha pénzt akarok költeni, elszerelgetik szívesen, de amúgy tök felesleges, szép hangja van, használjam bátran.
A szekszárdival van. Korrektek voltak velem. (1000-es, 6000-es szerviz a GS-en... utána Baján is nyílt szerviz, így helybe hordtam. Én ott állhattam végig a moci mellett.)
Igazán nincs mit!
A hétvégével annyi a baj, hogy tudtommal csak hétköznap van szerviz, bár tavaly nyáron olyan is volt, hogy már pénteken sem, de lehet, hogy ez mostanra változott.
Jól hangzik, köszi
Ezek a szervízek úgysem tartanak sokáig, tehát kábé úgy tervezem, hogy egy hétvégi túra során útbaejtem egy 1 órás pihenőre a műhelyt.
A bicskei Suzuki Interat-ot tudom javasolni, én is oda hordom a GS-t, mivel még garis. Korrektek, nyugodtan ott állhatsz a gép mellett, amíg ügyködnek rajta. Olajat is vihetsz (nekik asszem csak Castrol van), csak akkor beírják a szervizkönyve, hogy hozott olajból ment a dolog és ha olajból eredő meghibásodás van, akkor arra nem vállalnak garanciát. Erre persze kicsi az esély, lévén nem tudom, ki az az elmeháborodott, aki egy új motorba (meg egyáltalán bármilyenbe) innen-onnan összevásárolt szar olajat rakat...
Van ott azért vagy 10 kenési pont. De nem a szerviznél van előírva, hanem szükség szerint. Tehát a gondos gazda "dolga". Pl.: gázmarkolat, bowdenek, sztenderek csapjai stb-stb.
Azért mondd el, hogy milyen motorra kéred mert van nekik vagy 5 méretük.
Mikor én mondtam, hogy gs 500 dobozzal a hátulján, kb ennyi volt a boltban a reakció: "Zsófikám hozz egy B3-ast, az lesz a jó neked és tényleg pont jó rá. Fülétől a farkáig betakarja.
Tehát jól válassz méretet.
Ez alap hogy ott leszek. Azért szeretném látni, hogy az én általam leeresztett olajat tölti be. Meg ahogy megzsírozza a gépkönyvben előírt pontokat. Kíváncsi vagyok ez el szokott-e felejtődni...
A zöldkártya témához:minden határon elkérheti a közeg,vagy a csendörség az országban,mivel az szolgál bizonyitékként a motor biztositásáról,nem is beszélve,ha káreset van,a biztositó csak akkor lép,ha lép!MEG ha nincs,jól meg is basznak.Tehát külföldre utazásnál ezt minden esetben kérni kell,esetleg,mint a K&H 3 havonta küldik!
Teddy
Szexárdon asszem bezárt!Legalább is a mult héten már valami más bót volt a helyén!
A zöldkártya az micsoda?
A hétvégével annyi a baj, hogy tudtommal csak hétköznap van szerviz, bár tavaly nyáron olyan is volt, hogy már pénteken sem, de lehet, hogy ez mostanra változott.
Ezek a szervízek úgysem tartanak sokáig, tehát kábé úgy tervezem, hogy egy hétvégi túra során útbaejtem egy 1 órás pihenőre a műhelyt.
Mikor én mondtam, hogy gs 500 dobozzal a hátulján, kb ennyi volt a boltban a reakció: "Zsófikám hozz egy B3-ast, az lesz a jó neked és tényleg pont jó rá. Fülétől a farkáig betakarja.
Tehát jól válassz méretet.