Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem pofátlan dolog, ha eleve megkérdezed, hogy ott lehetsz-e a szervizelésnél? Nekem mindig megengedték.
Nem hiszem hogy már egyik se engedné meg. Autoknál ugy látom már divat- ott addig netezgetek
És akkor le föl szerelgeted, mint ahogy felrakod a tanktáskát? Nem macerás?
én akkor szoktam felrakni ha fent van a tanktáska
Nem neki kell, hanem az oktatónak, akié a motor.
hú király, és még olcsó is kösz szépen
A tanúlótársadnak üzenem, hogy max design elemnek jó, de sokat (semmit) ne várjon tőle......
Szóval gondolja meg hogy mire kell......mert szél ellen nem véd - max nem lesz tiszta bogártettem a müszerfal háta:-)
Szervízbe igazából sehova nem akarom hordani, pedig muszáj lesz a garancia miatt. Nem tudom még hova fogom vinni, nem bízok egyik márkaszervízben sem. Nem hiszem, hogy ők bármivel rosszabbak lennének, mint a többi márkaszervíz.
Szerencsére a 2 év gari alatt túl sokszor nem kell majd szervízbe mennem és az olajcserén kívül sok dolgot REMÉLHETŐLEG úgysem kell megcsinálni a motoron.

Egyébként Budaörshöz közel nem tud valaki jó szervízt, ahol a garancia pecsétet megkapom?
Szia!

Én ponyva alatt tárolom a motorom.

Az RMC-nél vettem 5-6 e Ft-ért és nagyon meg vagyok elégedve vele. Pozitívan csalódtam. Erős, strapabíró, nagy, gumis.
Tudom ajánlani.
http://www.rmcmotor.hu/termek....
Remélem szervízbe nem oda akarod hordani? vagy muszáj lesz ? Én az elöző mocimat ott vettem mivel itt lakok tőle 2 utcára, de csak rosz tapasztalatom volt a szervízesekkel kapcsolatban, konkrétan nem az hogy sokat kértek a semmiért hanem hogy átvertek és lehúztak
nekem azért kéne mert ha esetleg valahol elkap az eső túrán vagy valahol ahol nem tudom fedél alá tenni jól jönne a ponyva mivel a rozsdásodásra igen hajlamos
én télire betakargatom (garázsban áll, de még így is), de nem motorponyvával, hanem egy 2*3 méteres takaróponyvával.
Mivel egyébként a garázsban áll, én nem takargatom...
Sziasztok!
A tanulótársamnak keresek (ez de sz@r dumának tűnhet, pedig tényleg) GS 500-ra kék túraplexit, naked típusú. Merre érdemes nézelődni?
Igen, ott.
használ esetleg valaki takaró ponyvát? www.nagyvas.hu -n van a gs -re megfeleló méretü?
itt veszed Győrbe a mocit? Hol a Realba?
Jaj de örülök
Akkor ha kiszívja a nap, kicseréljük Nimród ülését a Sáskáéval . Vagy egyik éjjel megleplek és reggelre rózsaszín ülésed lesz. Vigyázz, tudom hol laksz.
De, gépész Úr! Jogos a feltételezés, hogy fordítva írtam...
Jégember, nekem tetszik a rózsaszín ülés is, bár neked nem valószínű hogy a te színvilágod. B ocsi, ezt a poént nem hagyhattam ki.
vasárnap ki jön Nyírtétre közületek?én biztos megyek ha nem fog esni
Én Balatonon leszek hétvégén, ha van pár jelentkező összeröffenhetünk egyet...
Itt a link a hirdetésről.
Mennyiért árulják a penjurópkát?
Megnézném zamárdiban,de melózom!A faxba!Sööööt,vinnék pár motorost is!Ha valami nem tetszik rajt,szerintem nyomban leesztergálnák a siskdobozban található szervizkamionban!
Az enyémnem pont "sáska" lett a beceneve .
Egyelőre nem veszek ilyesmit, várjuk meg hogy meglegyen, megszokjam, motorozzak vele 1 szezont. Utána majd kitalálom mi kell és mi nem kell.