Ez azért veszélyes:-)
Én már ugye jártam úgy hogy merész voltam és áprilisba beletettem a 20w50-es olajat....majd 2 nap múlva leengedtem, mert beesett a hidegfront.....
Ugyan olyan színe volt, mint a 6000km-es olajnak......
A szín nem minden.
Az viszont tuti! Az a biztos ha az olajat lecseréli az ember egy használt motor vásárlásánál. Ebből még sosem volt gond, és nehogymáááááá az a plusz 10.000ft vágjon valakit földhöz ha már motort akar venni, fentartani.
Jól látom, hogy az újabb (2001-től, spanyol) GS 500-asoknak valamiféle kellemesebb tapintású bőr-, de legalábbis gumiszövet ülése van?
Az enyémen még az a Trabant-féle borzalmas műbőr "díszeleg". Újrakárpitozni egy vagyon, úgyhogy erre sem ruházok be.
Itt mindent megtalálsz! http://www.sportmotor.hu/tagok...
Meg itt: www.akmt.hu
Egyébként 36e-nél kellett benne olajat cserélni,ergo 6ezrenként kell benne. Viszont ha nem bízol az előző gazdában, akkor nézd meg milyen szinű ami benne van! Ha szürkés fekete, akkor csere, biztos ami ziher!
sziasztok,ma vettem egy gs500f et és azt szeretném kérni hogy milyen km intervallumokban érdemes olajat cserélni benne és bizonyos km ereknél miket kell cserélni benne?most van benne 38000.
köszi előre is a válaszokat!
Jégember, dobj egy smst hogy mennyit vigyek, viszem az olajszűrőt, olajat, és fogaskereket is. El tudom majd vinni kézben, vagy vigyek hátizsákot? Este 7 okés talira, vagy hamarabb is jó? Ocsmányirodába megyek, tudod, eltarthat.
Látod, ha 1 héttel korábban jössz, akkor most nem kellene drukkolni, mert az enyémet megvehetted volna.
Így viszont a tanárnénié lett.
Tanárnéni! Dobj rám egy SMS-t holnap reggel 7-ig, mert van még 1,5 liter olajam is ha kéred, azt is odaadom 80%-is áron.
Ha a fogaskerekek kellenének (a későbbiekre való tekintettel), akkor azt is írd meg SMS-ben és elviszem magammal.
Az gyönyörű lenne! :)
Hív a diszpécser, hogy éppen pakolnak ki egy benzinkutat, vagy tömegverekedés van egy kocsmában, én meg mondom, hogy bocs, de most éppen a sokadik Jageremet fogyasztommmm 200 km-re a körzetemtől :))))
Eladó fizeti az eredetvizsgát (előirás szerint-az ö nevében is történik, hiszen még nincs átírva) de ki az a bolond ,aki kifizeti, aláírja az adásvételit és otthagyja az eladónál a motort. Az ember azonnal vinni akarja O55]
Ez azért veszélyes:-)
Én már ugye jártam úgy hogy merész voltam és áprilisba beletettem a 20w50-es olajat....majd 2 nap múlva leengedtem, mert beesett a hidegfront.....
Ugyan olyan színe volt, mint a 6000km-es olajnak......
A szín nem minden.
Az viszont tuti! Az a biztos ha az olajat lecseréli az ember egy használt motor vásárlásánál. Ebből még sosem volt gond, és nehogymáááááá az a plusz 10.000ft vágjon valakit földhöz ha már motort akar venni, fentartani.