Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia a napokban ezek már témák voltak:
Adásvétel- ettől 15 napon belül kell átíratni (ha nem kapsz ezen belül időpontot az okmányirodában, akkor halasztódik, ha elfelejted átiratni akkor bünti)
Mielött mész az okmányirodába meg kell csináltatni az eredetvizsgát bármikor.
Biztositást az adásvételitől azonnal kell fizetni, addig fel sem ülhetsz rá (ha késöbb kötöd akkor is az adásvételitöl te fizetsz)
Okmányiroda az időpontodban fogad is , egyből kész van minden, befizetsz , forgalmit megkapod, törzskönyvet postázzák.
Ha ügyes vagy 2 nap alatt el van minden intézve. (Elvileg1 nap alatt is- megnézed mikor lehet nem elöjegyzéssel menni okm.i-ba mondjuk du-n,
akkor reggel adásvételi, biztositás, eredetvizsga, okmányírodai sorbanállás)
és az adás-vételibe mindenféle képpen legyen bent hogy ha te csinálod az eredet vizsgát hogy ha a "vásárlónak az eredetviszga negatívumként jön ki akkor az eladó köteles vissza adni a pénzt"!
Az eredetiség vizsgálatot az eladónak kötelessége megcsinálni. Ezzel igazolja hogy a motor nem lopott, nem öszerakott szar stb...
Mobil eredetvizsgáló ott a helyszinen meg tudja csinálni az adásvételkor. Elvileg így megy. Gyakorlatban meg ha te csinálod akkor nyugodtan az árát lealkudhatod a vételárból, a többi a te dolgod.
én hnap délelött menek gs-t venni, drukkoljatok

ha megvan a motor odaállithatok vele 1ből eredetiségvizsgálatra vagy oda időpontot kell kérni? ha van időpont elmotorozok oda és kb fél óra alatt megvan vagy ottkell hagyni a motort? irta vki h 15 nap alatt kell vmit elintézni? azt honnan számitva? az a 15 nap h megvan az eredetiségvizsga és 15 nap mulva legyen biztositás vagy onnastól 15 nap hogy megvan az eredetiségvizsga és 15 napon belül oda kell érni az okmány irodába vele? tényleg az okmányirodában mennyi idő még adnak uj forgalmit meg mit kell oda vinni?

minden országban ennyi macera van vele vagy hungarikum? :D meg mindenhol ennyibe kerül mire a neveden van?
jah bocs
Meghatódtam Hápesz....
Mi lenne, ha a hiányodat a Pegaso segítségével csökkentenéd a jövő hétvégén?
Söt a mai motorok egyre kissebbek!Pl: R6R!
Na akkor aki nem olvasott vissza: most nem vettem ismét az 2004-ben volt.
Vettem egy GS500-ast
Szia,
köszi a hozzászólást :) Fura egyébként, mert bár még nem ültem GS-en, de szemre összehasonlítva a 600-as Bandittal, nem tűnik igazán kisebbnek.. mármint hossz és magasság tekintetében.
Egy 193 cm-s barátom kifejezetten kényelmesnek érzi a motoromat (GS500F), bár ezen én csodálkozom egy kicsit.
OldPiet és nálad mi volt probléma megoldása?és mi okozta?
Sziasztok,

a közel két méteres pilóták véleménye és tapasztalata engem NAGYON érdekelne, ui. magam is 195 vagyok, és mostanság tervezem egy 2001 utáni GStwin vételét. :)
Köszi.
nem leszel? hát mikor leszel?
Álmodhattál volna disznótorost is Kiskacsám!
Nyugodj le! Ne parázz!
Azt hiszem túlgondolod az ügyet. A gyújtásod jó. Ezt már tudjuk. A benzinfolyás okát pedig szintén gyorsan ki lehet deríteni. Blue nyomán is elindulhattok, ha a kocogtatás nem hozott eredményt.

Én nem leszek mától gép előtt, remélem orvosolva lesz a bajod az itteniek által.

És, ha teheted állj a szerelő mellett... nem árt, ha látsz ezt-azt! Ne értsd félre, nem rossz szándékkel mondtam.
Én hordok egy állítható kulcsot a szerszámosban, azzal simán lehet cserélni a gyertyát ezen a pacin.
jah és nem a vezeték kormozta össze, de megnézem hogy van-e ott valami nyoma hegesztésnek! de ez inkább valami olajos anyag ahogy kapirgáltam annak éreztem talán
hát jah kissé feszült lettem , nem véletlenül mentem minden szarral a szerelőhöz mikor még volt pénzünk , nem probáltam a benzint mert ugye az csak szivatóval kezdett el folyni ha ettem meg lenyugodtam délután meg nézem
Na, ez az őzbarna. Ilyennek kell lenni.
Látod! Túl sok információt kaptál, mert türelmetlen voltál... és most belekeveredsz.

A gyertyáid szerint a benzin és gyújtás rendben valamelyest, vagyis kicsi az esély, hogy itt a probléma.

Viszont a karbis képed érdekes. Nem az elégett vezeték kormozta össze? Vagy hegesztettek a közelében valamit? Vagy magát a karbit próbálták foltozni?

Meg kellene hallgatni ezt a "hipochonder" kattogást.

Még egy kérdés. A benzin ugyan úgy folyik a karbikocogtatás után?

Ne kezd el minden felé kapkodni. Nekem erősen gyanús, hogy annak a motornak semmi baja (kivéve a folyó benzint). Erre koncentráljunk először.
nah már nem értek semmi! megprobáltam megint leszedni a pipákat! a bal oldali pipát mikor leszedtem leesett a fordulat 1000-ra de kurwa kattanás nem akart jönni! mikor a jobb oldali pipát szedtem le a fordulat 1200-1300 körül volt kattanás itt sem jött csak volt mikor leesett a fordulat 1000-re , jah és ez az új ciripelő hang mindig meg volt akármit szedtem le lehet csak valami rezeg.... , nem is tudom mit évő legyek
Pasz....

Nekem is volt a GS-el gondom.
A K4-es gáztolattyú beleselyében van 4 fog ami tartja a schubertet...
Én ügyes voltam és összerakásnál eltörtem.....
Vagyis onnantól nem volt csak 1 müködő karbim.

Megjártam vele egy 400km-es távot.....egy volt a lényeg, hogy fixen 90-110 közt menjek, mert ha leesett a menet 50-60-ra akkor elkezdett a gép dadogni.....

Szóval elképzelhető......
De Én csak a saját tapasztalatomat mondom.
ne idegesíts. egyetemi gépnél ülök és rossz a space gomb. akadozik

am vipera ursinii-ket fogtunk
Milyen a jós vipera?