És vajon az az 1 henger elég ahhoz a menetteljesítményhez amiről nekem mesélt?4ből 3 hengerrel már alig lehet hazamenni,akkor 2ből 1gyel?
Csak kérdezem,nem értek hozzá,de a 120as utazót csodálkoznék ha elbírná.
Ha a légszürőházban benzin van az már baj.....
Volt ilyen eset pár éve......emlékszel macitesó?
Ott a csóka átfolyón hagyta a benzincsapot.......
Elméletileg ilyen csak akkor fordulhat elő, hogy ha ugye a benzin a karbin keresztül feltud szivárogni a légszürőházba.....
Itt akkor a schubert tű mellett tud elmenni a cucc.....alapesetben
DE!
HA a karbiban szétszakadt a gumimebrán, ami a gáztolattyún van fent..... Ergo nem tart ellen és vákuumot sem produkál, hiszen az meg nekifekszik a felső résznek
Én erre is erősen vajazok. Nem egyedi eset lenne, hiszen mégiscsak gumi...ergo öregedhet, repedhet.
Ha az a gond, akkor ott bizony nem emeli meg a schubert tűt - és biza csak egy henger dolgozik rendesen - a másik is, de csak alapjáraton!
Ne kérdezz már rá minden forgó-mozgó alkatrészre...! Mivel motor, kb. 8.000 alkatrész van benne, bármitől lehet. Első körben szerintem megoldódik a bajod a tegnapiak alapján...
Szóval, nem főtengely, nem dugattyú, nem vezérlés... eddig úgy náz ki!
ha esetleg másnak is van valami kreatív ötlete várom ám péntekig! mert utána pénzembe fog kerülni, jah egyébként a szelephézag miatt lehet ez a kattogás?
ja elég szar helyről vetted.
annyiért megkaptad volna a kinézett 6os ninjámat
többet semmiképp se vidd oda vissza,ha kis dolog hozod hozzám,ha nagy akkor Csabcihoz,de ezekhez...
ja meg a láncod is
tudom
nem is akarom,nem vagyok én motorszerelő.
csak kicsit átnézem,mert szerintem kell egy kis reszelőolaj a váltóba
nekem már volt rossz motorom,ő még nem tudja mi az a szerelés
figy erre azt tudom mondani és nem égetésből de így volt hogy mondtam a csávónak csöpög ok elviszi a szerelőjéhez elvitte ok minden mehetek érte, ok elmentem érte mondja a szerelő hogy ment vele jól kihúzatta meg minden és hogy minden fasza, nah hát akkor lóra és induljunk haza nem mentem vele 3 km már éreztem hogy valami nem stimmel pedig nem mentem vele még összesen 40 km-t -sem gyerünk a kútra a 2.3 hátsó nyomás helyett 0.7 volt benne nah ez a szánalom .... hogy így kiad valaki valamit a kezéből ami nem gyerek játék és meglehet halni vele
Rám tudsz csörögni?