Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne légy hülye! Az életedben nem látod ama pénzt...
Humor Harold!
vagy a Szaft motoros különszáma.
Jurassic park :

Azért túlzásokba ne essünk, ez nem a bizarr oldal!
Arról nem is beszélve, hogy ha ennyire nincs egyben pénze a motorra, miből fizeti majd az amúgy is kötelező javítást, szerelést, ezt-azt, benzint...? Addig kell nyújtózkodni, ameddig a takaró ér. Én sem vennék 1 millióért használtan HD-t, hogy aztán csak nézegessem, mert ha elindulok vele, ugrott a fél fizetésem.
Jegembernek adnék én is igazat.
A vevő menjen be a bankba, intézze el a hitelt, és ha a bank vagy ő fizetett, viheti a mocit.
Őrültséget ne csinálj!

Én adok érte 250-et, a többit majd hozom...

Én inkább úgy csinálnám, hogy megtartanám a mocit. És, ha összejön a palinak az ára, akkor jöjjön, és egyben rendezze!

Ne add oda! Ennyire semmi nem sürgős.
Igy tudsz eladni 200.000.-ért egy motort!A többit soha sem látod majd!
..rendesen le kell papírozni. A törzskönyvet meg csak az utolsó forint kifizetése után add oda! Addig írjatok egy meghatalmazást (magyar autoklub ad párszáz forintért), hogy x naptól fogva a vevő használja a motort.
Nekem erről az a véleményem, hogy ha részletfizetést akar, menjen be a bankba és vegyen fel hitelt. Gondold el, ha kitalálja, hogy nem fizet, te mit csinálsz? Jogi út? 2-3 év? Pereskedés?

Kinek ér ez ennyit...
Hali. Én sem adnám oda csak ha a KP egyben van. Szerintem csak nyűg lenne ez a "hitelezés", tele bonyodalmakkal.
Ha nem látom egyben a KP-t én nem adnám oda.Vagy addig míg ki nem fizette nála marad a motor.
Halihó.

Tegnap voltak megnézni a motort és elégedettek voltak a látottakkal. A sráccal azt beszéltem meg, hogy h júniusig nem viszik el akkor megveszi részletre. A kezdőrészlet 200000 lenne a többi 40000 vagy 50000.

Van valakinek ezzel tapasztalata, hogy ez a részletfizetés hogy megy?
Röhögőgörcs! Mármint ami a elírását illeti. Váz nem sérült és hasonlók. 10.000,- Ft-ot sem ér, nemhogy félmilliót, egyetlen ép alkatrésze sincs. Szerintem a tulajnak kell majd fizetnie, hogy elvigyék tőle a roncsot.
Autóhirdetésekben is van bőven "enyhén sérült", a fotón viszont azt sem tudod kivenni, hogy milyen gyártmány, annyira gyászosra tört.
naonjó!
ÁáááááÁÁÁÁááááh!

Neeem, dehogy!
Én nem iszom, nem dohányzom, nem csajozok!
Csupán kicsit néha... füllentek!
Kosz szepen,mindent .udv
Csak nem?! Te is így...?!

Plöm-plöm...
Peeersze! Ezt már ismerem! Ezután jön a "Büntess, Baby!"
Tény , rossz fesszabályzó nekem autóban még az uj aksit is kinyirta kapásból.
Mondjuk nem kevés + fogyasztót integráltál az elektromos hállozatába- ha jól emlékszem?
Hűűű, itt valami nagy csodának leszünk tanúi!
Támogatom FŐ MEDVE úrat:-))

68.000km-ert tettem a GS-be 3 év alatt.....
szeptembertől-áprilisig 10w40-es Valvoline Durablend vagy Motorcycle olajat használtam
Áprilitól- szeptemberig meg 20w50-est......

Nekm a Gs pacival egy gondolom volt.....
Az akku.....
De ez meg a feszszabáyzó miatt volt - ami a 3 év végére elszállt benne......
Ha éjjel nem tudok aludni, motorhirdetéseket böngészek.
Ezt itt elég alaposan helybenhagyták