Arról nem is beszélve, hogy ha ennyire nincs egyben pénze a motorra, miből fizeti majd az amúgy is kötelező javítást, szerelést, ezt-azt, benzint...? Addig kell nyújtózkodni, ameddig a takaró ér. Én sem vennék 1 millióért használtan HD-t, hogy aztán csak nézegessem, mert ha elindulok vele, ugrott a fél fizetésem.
..rendesen le kell papírozni. A törzskönyvet meg csak az utolsó forint kifizetése után add oda! Addig írjatok egy meghatalmazást (magyar autoklub ad párszáz forintért), hogy x naptól fogva a vevő használja a motort.
Nekem erről az a véleményem, hogy ha részletfizetést akar, menjen be a bankba és vegyen fel hitelt. Gondold el, ha kitalálja, hogy nem fizet, te mit csinálsz? Jogi út? 2-3 év? Pereskedés?
Tegnap voltak megnézni a motort és elégedettek voltak a látottakkal. A sráccal azt beszéltem meg, hogy h júniusig nem viszik el akkor megveszi részletre. A kezdőrészlet 200000 lenne a többi 40000 vagy 50000.
Van valakinek ezzel tapasztalata, hogy ez a részletfizetés hogy megy?
Röhögőgörcs! Mármint ami a elírását illeti. Váz nem sérült és hasonlók. 10.000,- Ft-ot sem ér, nemhogy félmilliót, egyetlen ép alkatrésze sincs. Szerintem a tulajnak kell majd fizetnie, hogy elvigyék tőle a roncsot.
Autóhirdetésekben is van bőven "enyhén sérült", a fotón viszont azt sem tudod kivenni, hogy milyen gyártmány, annyira gyászosra tört.
68.000km-ert tettem a GS-be 3 év alatt.....
szeptembertől-áprilisig 10w40-es Valvoline Durablend vagy Motorcycle olajat használtam
Áprilitól- szeptemberig meg 20w50-est......
Nekm a Gs pacival egy gondolom volt.....
Az akku.....
De ez meg a feszszabáyzó miatt volt - ami a 3 év végére elszállt benne......
A vevő menjen be a bankba, intézze el a hitelt, és ha a bank vagy ő fizetett, viheti a mocit.
Én adok érte 250-et, a többit majd hozom...
Én inkább úgy csinálnám, hogy megtartanám a mocit. És, ha összejön a palinak az ára, akkor jöjjön, és egyben rendezze!
Ne add oda! Ennyire semmi nem sürgős.
Kinek ér ez ennyit...
Tegnap voltak megnézni a motort és elégedettek voltak a látottakkal. A sráccal azt beszéltem meg, hogy h júniusig nem viszik el akkor megveszi részletre. A kezdőrészlet 200000 lenne a többi 40000 vagy 50000.
Van valakinek ezzel tapasztalata, hogy ez a részletfizetés hogy megy?
Autóhirdetésekben is van bőven "enyhén sérült", a fotón viszont azt sem tudod kivenni, hogy milyen gyártmány, annyira gyászosra tört.
Neeem, dehogy!
Én nem iszom, nem dohányzom, nem csajozok!
Csupán kicsit néha... füllentek!
Plöm-plöm...
68.000km-ert tettem a GS-be 3 év alatt.....
szeptembertől-áprilisig 10w40-es Valvoline Durablend vagy Motorcycle olajat használtam
Áprilitól- szeptemberig meg 20w50-est......
Nekm a Gs pacival egy gondolom volt.....
Az akku.....
De ez meg a feszszabáyzó miatt volt - ami a 3 év végére elszállt benne......
Ezt itt elég alaposan helybenhagyták