Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10.000.- Ft Doboz + platni
Rég volt téma! Művelődjetek:
http://www.mazda-auto.hu/motor...
Nem ajánlom magam, nagyon szigorú vagyok, tanusítja az osztálykám és a tanítványaim. Tudod, kicsi a bors de erős
Tanító néni kérem, gyakorlati oktatást tetszik vállalni? Motoros oktatással tudnék fizetni érte!
Szevasz Jozsika:Pisti vagyok SZ: SZ: B :Megyéből.Tudok neked jobbat mint a cime:Telefon száma:06-304333441 Veres Tamás,Nyíregyháza Rákóczi Út Motorosbolt.helló.
akkor a tájékoztatókhoz ki lehet tenni, hogy 1,6 euro a benzin literje Görögországban... engem is meglepett.. 1 éve csak 1 euro volt kb
íves tályékoztatásotokra jelentem a motor műszaki vizsgája: 4360Ft
Csont nélkül átment (pedig nagyon izgultam mert, mint Teddy írta kötelező a prizma, de nekem nem volt)
Köszike, igyekszem tanulni, tapasztalni és jobbnak lenni.
Naíhát! Egy ilyen NŐ , és motoron... Gratula
Na ilyet is csak a mesében hallottam eddig....
Velem a következő történt: Körútról a Wesselényibe nem lehet jobbra bekanyarodni, kötelező a haladási irány előre. Viszont baromság, mert jobbra kanyarodva senkit nem zavarsz, a gyalogbékáknak zöld, de nem para. Viszem egy lánybarátomat mögöttem, bekanyarodunk, 20 méterre már le is elemlámpáz engem két gyalogos rendőr. Jóestét, jogsit, forgalmit, tudja, hogy ide nem lehet...? A bírság 50.000,- Ft-TÓL kezdődik. Rosszul lettem, elfehéredtem.
Kérdezik, van-e rendőr ismerősöm. Mondom igen, és hogy hol. Mindegy. Kis tanakodás, majd:
- Najó, akkor vegyen a hölgynek egy vörös rózsát, hívja meg egy italra, és vezessen körültekintőbben.
huha, nekem el akarták venni az engedélyen, csak volt velem 2 lány, az Ő szavaiknak hála elengedtek, hajlottak a szép szóra... SZERENCSÉRE
Sziasztok,megint segitseg kene ,Szaobolcs Szatmar Bereg megyeben levo motoros uzlet cime kellene,akik nem vagnak meg ,telo szimering kene ,meg az olaj,a videokat meg neztem hasznosak voltak,a muszaki rajzok is tutik ,mostmar hozza fognak,egyedul is ,koszok elore is mindent .
Mindenképpen odamegyek majd.
Lassan munkába is motorral járok, mert már nem 0 fok van reggel (hanem 10). Óbuda, Vörösvári út, Árpád híd, Váci út, Bajcsy-Zsilinszky út, Károly krt. útvonalon.
Nekem 20%/100.000 Ft önrésszel, október 30-tól március 30-ig terjedő tárolással, negyedévre 20.872,- Ft-ra jött ki.
Tehát kb. 62.000,- Ft 9 hónapra.
A motorom értékét így kb. 7 év alatt érném el, értékcsökkenéssel együtt, nagyjából, de lehet, hogy hamarabb.
Végül is, ilyen alapon kalkulálva nem rossz ár.
Köszönöm a jókívánságot. Akkor ha látsz egy ikermotort, amin egy rózsaszín fekete kabátos csajt látsz, nos az én leszek Majd köszönünk egymásnak
Sok kellemes élményt neked a motorozáshoz!
90%-ban én is Budapesten cirkálok.
(különben meg a motorjaink ikrek:-)
Minden újmotor-tulajdonosnak gratulálok a már meglévő/rövidesen birtokba kerülő vasakhoz!
Sok együtt eltöltött balesetmentes kilómétert!
Róluk hallottatok már? Esetleg tapasztalat?
http://www.motorbiztositasok.h...
halihó, na a bátorság tekintetében nekem is kétszer kell majd sorbaállnom. A tegnapi nap vicce, tök jó volt menni a géppel, viszont totál eltévedtem. És most please, senki ne mondja hogy igen a nők meg a tájékozódás, ugyanis cselesen sikerült ismét hazajutnom. Lehet gratulálni, ez volt első hivatalos vezetésem Budapesten, előtte nullkilóméteres voltam.
És odaírta háziállatnak, hogy Nimród. Hát de kedves tőle.
Ehhez persze az is hozzátartozik, hogy tankap kolléga gyakran baxtat, hogy nem vagyok elég merész.
Nem lesz vele baj. Tény, hogy be kell melegíteni, de a mi tudásszintünkön (Tanárnéni meg én) teljesen megfelelő. Én szerpentinezni is szoktam vele, igaz, hogy szerintem messze vagyok a profi szinttől, de a magam szintjén élvezem és nem estem eddig el vele.
Lényeg a lényeg, hogy amíg valaki nem akar "lábtartót szikráztatni", addig nem kell lecserélni.
Jégember!

Jól láttam, hogy Kenda papucsok voltak a GS-eden? Milyen volt... tényleg xar?

Ha igen, akkor az osztály védelmében az legyen az első amit lecserél a tanítónéni...

(Ha nem gáz a gumi, akkor nemszóóóóótam, de eddig úgy tudtam, hogy nem kívánatos... )

Nilatkozzzááá'....
Akkor én leszek a hülyegyerekek!