Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attól nem, gyújtás, gyertya.
Amikor kattan egyet, akkor kimarad a szikra,és hirtelen megáll a munkaütem, de a másik henger magával rántja, ez az a kattanás.
No, és miért gyulladt ki majdnem?

Mik az apróságok... mesélj már... mindent úgy kell kihúzni belőled!

Erik gyanúja igaz lehet... az egyik henger a ludas...
mi? és az hogy mi a szartól karbihoz van köze ugye
Attól, hogy leáll az egyik henger!
hali mindenki! nah meg van a vas megy mint állat igen király bár ne sértődjetek meg de már értem miért nem honda a kis semmiségek kicsit silány minőségüek.de mind1 is! nah abban kéne nekem segítség hogy mitől van az hogy alapjáraton kattan eggyet a gép és a fordulat is leesik egy 200-300-400at mindig más mennyit! Ugye nem vezérműlánc cserés ?
Arra figyelj, hogy ha eladsz, akkor is 15 napon belül be kell jelenteni a biztosítónál és az okmányirodában. Utóbbiban eredeti adásvételi kell. Nem tudom, hogy az ETZ kapcsán érintett vagy-e? Figyelj rá!
Ez a hülye ocsmányiroda, beszarás. És erre adtak egy papírt, tele hibával. Szegény Julcsi .

Julcsi!
Viszont arra gondoltam, hogy az olajszűrőt akár postán is el tudom küldeni, pár száz Ft. Amúgy pénteken megyek suliba ha érdekel.
A fogaskerekek nem kellenek? Ha megtartod a pacit 2-3 évig, akkor addigra cserés lesz a fogsora.

Ma megkötöttem a biztosítást az új motorra. Ez is vicc. Kell rendszám és forgalmi száma, ANNAK ELLENÉRE, hogy előtte megkérdezi, hogy forgalomba van-e már helyezve. Hát gratulálok. Így az én új motorom rendszáma "AAA111" és a forgalmi száma pedig "NINCS"
A lényeg, hogy legalább 40.000 forinttal húznak le az átírás során. A kiváló szolgáltatásokat, a széles jó utat és a "dolgozó kisebbség" ellátását és lakhatását meg kell fizetnie valakinek...
15 napod van rá.
A biztosítóval kezdd, aztán eredetiségvizsgálat, aztán okmányiroda. Jegyzetelj, hogy meglegyen minden papirosod hozzá. Mindehova időpontra lehet menni bejelentkezés alapján.
Az eredetiségvizsgálat is alku tárgyát képezi, és általában a vevőé a "nyeremény" a gyakorlat szerint. Erre vonatkozóan nincs kötelezettség.
köszi a segitséget, látom jó pénzz lesz mire minden okés lesz :S

m,ár világosan látom(asszem :) ) akkor elmenek hozzá megirjuk az adásvételit, odaadja nekem a gép papirjait én elmenek a motorral eredetiségvizsgára utánna biztositóhoz utánna okmányiroda és annyi

és őőő ez kb mennyi idő? pl mire az okmányirodában megcsinálják az uj forgalmit, eredetiség vizsga biztositás...átlagban mennyi idő szokott lenni?
Elvileg az eredetvizsgát az eladónak kéne megcsináltatnia, csak az ő nevére szólhat (más hogy saját nevedre kérhetsz számlát). Viszont adásvétel elött ki az a hülye aki megcsinálja, hiszen még nem biztos az üzlet. A vége mindig az, hogy ugy ,hogy a vevő vétel után csináltatja, fizeti oszt csá.
Kötelező: én is mindig kikerestem a legkedvezöbbet és mindig sikerült is -nem alkuszon keresztül-direkt megkötnöm azonos áron.
Bár a Burgmant hagytam hogy döntsön az eladó, mert mindent ö intézett (olasz behozott gép)
Hali!

Bonyolult lett volna leírni, így adok két linket, amit a Google fél másodperc alatt kiadott :

Az átírás menete magyarul

Az átírás menete bő lével, kicsit jogászul

Használd egészséggel a mocit!
Szerintem hamar összeszedné a pénzt, ha mondanád neki, hogy hitelre is megy, de a motort meg a papirjait csak akkor kapja meg, ha mindent kifizetett
Bár valószinű nem tetszene neki , (de ez az ő baja

Főnököm mindig azt mondja, mi kereskedelmi vállalat vagyunk nem bank, hogy hitelt adjunk!
Itt bővebb infót kapsz: https://ugyintezes.magyarorsza...

Arra figyelj, hogy az adásvételi tartalmazza a korábban említett tartalmi elemeket. Egyébként az eredetvizsgát az eladó is intézheti, megegyezés kérdése. A biztosítást valamelyik alkusz cégnél kösd szerintem (pl. netrisk.hu), így ki tudod választani a számodra kedvezőbbet, és (szinte) azonnal megvan késleltetett díjfizetéssel (a netről kinyomtatott igazolást az ocsmányiroda elfogadja).
Eredetvizsga, biztosítás kötés, aztán az előző két helyről kapott papírokkal meg az adásvételivel és némi készpénzzel mész az okmányirodába.
sziasztok, hamarosan csatlakozom közétek, megtaláltam a magam GS-ét :)

segitséget szeretnék kérni: pénteken megyek a motorért a tulajhoz, mivel ez lesz az első motorom(amit én veszek) igy nem tudom h miket kell magammal vinni? meg ha jól tudom kötelező már az eredetiség vizsga, kinek kell rá elvinni a motort? nekem? úgy csináljam h megirjuk az adásvételit oda adom a pénzt és elhozhatom és majd ha gondolom vmikor elviszem eredet vizsgára vagy ez h müködik? mennyi pénz az? vki irja le kérem a lépéseket mert énnekem nincs ien téren semmilyen rutinom

köszi
Elvileg jan. 1-től a kötelező tartalmi elemek változtak: https://segitseg.magyarorszag....

Ehhez képest a magyarorszag.hu-n megtalálható, 2010.05.15-én módosított adásvételi minta nem megfelelő. Nekem is vicceskedtek a tanúk sz.ig. számával.
egy pöttyet igen, no meg kifogtam egy olyan vak öreg nőt aki az orráig sem látott. Viszont előttem volt egy pasi aki kb. fél órát variált meg telefonált meg várt valakit és persze addig feltarthatta a sort. No de rajtam akkor se fognak ki, nem hagyom magam
Nyáron hosszabb, többnapos túrára esetleg nem készül valaki motorral? Pl. Olaszország, Fr.o., stb.?
Csak nem az adásvételi tartalmával volt problémájuk?
áááh, ez az ocsmányiroda, hogy mennyit kekeckedik no de sebaj, nincs lehetetlen
Az leszek bizony!
Így nem az igazi...
Jézus! És hányós szmájli