Nekem ilyen volt a GS-ben és most rendeltem egy ugyanilyet az ÚJ SV-be is . Mondom az ÚJ SV-be is.
Ha vaterán veszed, 7000 körül hozzájutsz amúgy.
Tapasztalatom szerint teljesen jó, vegyétek meg bátran. A mozgásérzékelője bizonytalan, néha egészen kis ütésekre is reagál, máskor meg csak egész nagy lökdösésekre, rúgásokra, gondolom az iránytól függ. Mindenesetre, ha a letámasztót felnyomod vagy elkezded tologatni, ráülsz, kormányt mozgatsz, arra 99%-ban reagál. A hangja és a hatótávolsága meg elég brutál.
Tegnap vettem Auchan-os motorkerékpár riasztót 5 ropiért. Péntektől volt az akció, így épp az utolsóhoz sikerült hozzájutnom. Nem tudtam ott hagyni ennyiért. Thunder márkájú, ütés, gyújtás érzékezős, igényes fém távirányítókkal. Elvileg lehetne vele távirányítóról motort is indítani. Van erről valakinek tapasztalata? (A többi részért már bekötöttem, villogtatja szépen az indexet, meg minden.)
Hátsó kapaszkodó helyén a doboztartó vas van. Elvileg kapaszkodni ugyanúgy tud benne az utas. Ez így szabályos vagy tegyem vissza a gyári kapaszkodót a műszaki idejére?
Eddig 4 e Ft se volt, még ha kivonják és ujra kell vinni esetleg uj forgalmi az akkor is +6 +4 e Ft.
Amit néznek az a világitás (duda!) meg a fék, a többi szorgalmi, esetleges.
Én most a gumival vagyok dillemában mert 1,5- és profilmélység között vagyok a cserém meg vágott slick lenne, mindkettőben beleköthetnek.
Motorra átlagban mennyibe kerül a műszaki vizsga?
Suzuki márkaszerviz 24ezret mondott azt elég soknak találom. NKH-hoz nem akarom vinni mert úgy tudom ha nem sikerül akkor kivonják a forgalomból és mehetek újra.
Két paraszt beszélget.
-Kébzeed tennap dugom a Rozit,oszt eccer csak begyün az annya.
-No,aszt mit szót?
-Há,mit szót vóna,oszt hogy MÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!
Kis hegyi faluba turista érkezik. Betér a kocsmába, ahol egy helybéli
üldögél, majd szóba elegyedik vele:
- Mondja bátyám, mit szoktak maguk itt a világ végén csinálni?
- Hát, fiam, vadászunk és dugunk.
- Igen? És mire vadásznak?
- Bármire, amit megdughatunk
Ne gongold ám,hogy ezzel valakit zavarsz,mármint a kérdésekkel!GSTeddy adatlapján vannak a legponosabb válaszok,az enyémen meg azok a dolgok amiket használok,használtam!Nyugodtan nézz be bármikor és kérdezz!Föleg olajtémát szeretik!
Tokmindegy mi van rajta kinn a mi regadonkat is ki kell fizetni.
Kinabol meg egyre dragabb behozni plane filleres cuccot a magas szallitasi koltseg es az ottani kereslet miatt.
Egyedul a hamis szar minosegu arut erdemes itthon elsutni amire nem szandekoznak vamot fizetni.
Speciel egy nagyker hoz etkezoket mondja a neni hogy kerek 5e penze van minden eladott etkezon.
Erre 20 garnituran serules van.Igenyes vevo igy nem veszi meg a kovi szallitasbol elvesz a potlas kb 250e erteku cucc helyet.Igy bukott a ket konteneren kb 150eret mert a majom malaj szo nelkul becsomagolta es elkuldte a selejtet.
Es ez mindennapos.
Zoli
Ezen a 5999.- dollár áron már rajt van az ottani állam haszna,meg a kereskedöé is!Ezt nem szabadna kihagyni!Félre ne értsd,nem a kereskedök itt a hunyók,hanem ez a gennyes állam,aki belezavar az adósságba,meg a seggnyalásba,meg a robotmunkába!
Még egy:
Velem történt régen.
Vettem egy sisakot,ami a boltokban 59.990.-!Akciósan 49.500.-volt a nagykernél!A nagyker a kiskernek adja 35.500.-,tehát a nagykernek volt kb 30% haszna a sisakon!Tehát a haszon kb 10.650.-!Ha jól számolok a 59.990.-es sisakból kb 35.000.- CSAK a magyar kereskedök zsebében van!(2 embert jelent)
No,akkor ebböl jön a hajó a vám stb...és vettem egy guriga taknyot HATVAN EZERÉRT,mert ennyiért csinálta a kinai!Nálunk fejlettebb országok nem igy csinálják és persze többet keresnek!
Sok az igazság benne! Ezesetben az is lehet, hogy mivel a kifutott modellek Nyugaton már eladhatatlanok, ide hozzák, mert itt legalább olcsobban, de el lehet még adni. Ez azért még nem jelenti azt ,hogy többet keres rajta vagy régen a magassabb áron a differenciát megkereste.
Ez kb 1.3 milla rateszed a regado 180 e ret es maris 1.4-1.5 mila lesz.
Ami ugyanannyi mint itthon.
Naszoval akkor most a amcsi pac a draga vagy a mieink adjak a beka segge alatt.
Mivel en is kereskedo vagyok igy van egy kis ralatasom a dologra.
Azt csak ugy hiszi a sima atlagember hogy milyen szemet a kereskedo gennyesre keresi magat es szegeny szerencsetlen vevot ott baxxa at ahol tudja.Jo nagy zsiros tripla arressel meg mindenfele extraprofittal.
Fraszt.
Iszonyat arharc van vevo minden szart alkudik meg lehet a blokije kozmetikazasat is.Keszletfinanszirozas ketyeg kamatra berleti dij nyakig eladosodas fejlesztesek miatt berek,adok es egy kismillio mas koltseg.
Mig kivul rol nezi az ember es csak egy szep impozans epuletet lat sok motorral nem is sejti mennyi lehet gurizni mennyire keves penzert.
Speciel en (nem motor mas) 15 eve nem voltam nemhogy szabin szabadnapon sem heti 55 ora minimum megy ebbol a 95% a seggnyalas hogy vegyen valamit a kedves vevo aki hott vicesen a mit enged a felebol felkialtassal nyit a 10-15% os arres mellett.
Nem egy habostorta a kereskedelem regota.
Az nem az amelyiken olyan csálén állnak a hengerek?