Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért,hogy van?
http://suzukicycles.com/Produc...
Egy 2 éves motort,ami ugye 5999.-dollár!Ha ezt az usa-ban mindennel együtt ennyiért oda adják,az speciel 2 éve áll a raktárban,tehát vannak ebben már rafinériák!Tehát nem sajnálom a kereskedöket!
Olyan szerelőt nem tud valaki, aki tud adni garanciális márkaszervíz pecsétet, de mégsem márkaszervíz? Ergó van Suzuki ismerettsége, de "magánban" dolgozik, nem horror áron és tényleg RENDESEN megcsinálja, amit kell. Főleg Buda környékén.
hali! nem tudom mi a baja pontosan de elolvadt a + kábel az aksinál én a csabcihoz hordom csanakra eddig megvagyok vele elégedve szal egyenlőre nem kell de azért kösz
ha leeresztem a mociból az olajat? kell -e alátétet cserélni a leeresztő csavarnál? jellemző csöpögés?ha igen mekkorát vegyek?
Sajnálom. Mi a baj vele? Amúgy a későbbieket nézve. Ha kell egy szerelő, akkor szólj, megadom az enyém számát. Jól dolgozik és egész olcsó, csak pont emiatt Győrben marha sokan ismerik és viszik hozzá a motorokat Zámolyra. Van egy szép háza, és hozzá egy akkora garázs, amibe kb 2 nagyobb autó is kényelmesen elférne, de azt mondta h úgy 2 éve nem állt benn a kocsi, mert nem fér be, tele van mocikkal:). Ha kell a szám, írj!
nem voltam ugyanis a moci amit szerdán el hoztam aznap be is szart szal most várok a kereskedőre hogy elvigye megcsinálni....
Amúgy gyönyörü!
Ez azért nem így van.
JA, meg bespájzoltak belöle sokat,azt nem tudták,hogy jön a szegénység!
De nem sajnálom azt a sok kereskedöt,mert idáig is szivták a vérünket!
Még nincs is meg. Jelenleg nekem kellene irígykednem, mert nincs motorom. Bár áll lent egy Intruder a garázsba, majd ha nagyon muszáj kerülök vele egyet
Régen ennyiért adta (az akció "első" körében) és gondolom akkor sem vitték el, lejebb kellett vinnie az árat, hogy egy "magamfajta" megvegye
Tényleg foregon. Te nem voltál ma kint felvonuláson? Majdnem az egészet sikerült végignézni kocsiból a kereszteződésben, azt hittem felrobbanok, nagyon mentem volna.
Ez biztos direkt volt!
Amugy,most már duzzogok is az SV miatt!
Baszki,de jó neked!
Azt játszotta, hogy jéghidegen indult szépen, első pöccre. Aztán egy olyan 8-10 perc idő eltelte után, menet közben elkezdett dadogni, mint amikor nem kap elég benzint, és le is állt. Ilyenkor csak nehezen indult be újra, és aztán újra leállt. Szétszedtem a benzincsöveket, kitakarítottam a szűrőt a tankban, stb, csak a karbikhoz nem nyúltam, mert ahhoz segg hülye vagyok, és tudom, hogy jól el lehet vele cseszni a motort. Egyedül a házak tetején lévő fekete bakelitet vettem le, ott volt benne két rugó, na idáig jutottam, és úgy gondoltam hogy inkább bolygatom meg. Saját szerelőm rohadt elfoglalt volt sajna, így mindig az volt, hogy nála működött Győrzámolyon, de mikor elindultam tőle vissza Győrbe, még a Zámoly tábla előtt újra leállt. És ezt kb 4szer eljátszottuk, utána vittem a Reálba. Ami nekem nem tetszett: az egyik szerelő srác, akit kedvem lett volna felrúgni, pedig nagyon béketűrő vagyok, az előre leegyeztettet időpontban odavitt mocit nézi, elkezdi fikázni, majd megkérdi a másikat, hogy elvállalják e. Erre mondtam neki, hogy ez nem kérdés, merthogy be vagyok jelentve, uh ne szórakozzon. Nagyon az volt az érzésem, hogy ha egy 3 misis Intrudert vittem volna be, csontig nyalta volna a seggem. Viszont a többi arc rendes volt, elvileg gumigyűrűket kellett cserélni a karbikban, meg kicserélték a légszűrőt, amire mondjuk nem vennék mérget, mindenesetre egy huszasom bánta, de ez már szinte nyár végén volt, uh örültem, hogy 2 hónap állás után egyáltalán motorozni tudok. Ami szimpatikus volt, hogy két hét után felhívott a srác, aki csinálta a gépet, hogy jól működik e. Ilyen korábban még nem volt. Teszem hozzá, nem akarom hozzájuk vinni máskor, mert sztem mocsok drága hely, de akkor per pill nem nagyon volt más választásom. Ha már tapasztalat: ahova ne vidd a géped, ha baj van vele, az a Yamaha Németh, a Révfalusi híd utáni 3. utcában jobbra. A srác nem dolgozik végülis rosszul, de a főnök olyan szinten bunkó, hogy azt marha nehéz lenyelni, ilyen a stílusa, ez van. Hát ez volt vele, nem tudom, hogy pontosan mit csináltak a mocival a Realban, mindenesetre működött, bár sztem kevesebb benzint kap most, mert ez előtt kicsit jobban ment. Uh lehet, hogy kiviszem majd szerelőmhöz, de ez még arrébb van.
Szia Jégember! Sebaj, majd arra túrázunk vagy ha erre jártok majd az új géppel megoldjuk. De nekem bevallom így is tetszik és szerintem ezektől függetlenül is összeszokunk majd. Kitartást az új mocidhoz, meglátod hamar ott lesz hogy menned kell majd érte
hogy érted hogy szarakodott a karbi? és menn yiért csinálták meg? és a cbf-emet a reálnál vettem sok jót nem mondhatok róluk a lényeg hogy átvertek 3 aksival és lehúztak 15.000 ft-al
ÉS A KIJÁRAT:
A bejutás után:
A bejáratnál:
Készítsünk egy Google-féle igényfelmérő lapot, amin tetszőleges kérdéseket lehet feltenni, majd szavaznak az emberek, és folyamatosan mutatja az eredményt. Helyszín, időpont, résztvevők...vagy nem jó erre a demokrácia?
Azért kérdeztem tegnap, mert ma tudtam volna csípni magamnak egy kis időt. Aztán folyamatosan foglalódnak le az elkövetkező hétvégéim...
Jegember
1. grat. 2. irigyellek!:). Amúgy nekem mikor a karbim szarakodott, azt a realmotornál csinálták meg. Sok hozzáértő van ott a kereskedésben, bár a szervízárak elég borsosak, meg egy szerelősrác mondjuk olyan szinten bunkó volt, hogy azt hittem lefejem. De alapvetően jókat hallottam eddig a cégről. Sok balesetmentest!
érdekes ez a fórum, én feldobom a témát, mindenkit érdekel de senki nem jelentkezik(ett) ha akkor ok én mennék, pedig akár mailomra akár itt fórumra öszelehettet volna hozni. MrChef-70108-as hozzászólás előző nap-- én pont akkor értem melóba onan már nemtudtam konzultálni de ha korábban írja 1-2 órával... délután leszervezzük nekem azis jólett volna.
mostmeg olvasom h volt aki elment nélkülem, hát beszarok!
Az jó vidék
Voltunk Hajagoson az elhagyott radarállomás-bunkerben!
De az itteniek, mintha nem lettek volna ott! Pedig mintha máj. 8-at emlegettek volna!
Qrva jóvolt JJ-ékkel és a Fiamékkal!
Én most megyek koncertre , a Fiam majd feltesz néhány képet!