Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MÁR CSAK 21 óra:-)
Oké, akkor Kokonak mondtam
Ha érdekel írj rám, adok kontaktot meg infot.
Jó a platni, használható lesz. Csak nekem van hozzá egyelőre kevés bizodalmam. Majd bevasalom a műanyagot, ha nagyon nem békül a lelkem.
Ha nagyon belejöttök a konzolépítésbe, szerintem platnit nem lesz túl nehéz hozzá-eszkábálni (mondom én, aki végül a csomagtartót is valami ex-GS-es szakembertől vette )
Hétvégére szép időt mondanak.
Valaki nem tervezett valami ad-hoc közös motorozást?
Hali!
Még nem vannak fent. Új konzolt építek hozzájuk a nagybátyám hathatós segedelmével. Viszont bosszús voltam a műanyagos világra! Ugyan ez a dobozom van, és rendes platnival volt a csomagban (fém alap, műanyag borítás), ezeknek meg csak műanyag a platnija... nem is lenne kétségem, ha Topcaseként használnám, de oldalra necces... no, majd kimérnököljük, hogy tuti legyen. Vagy elcserélem két Topcase-nek használt MD 42-es platnijára valakivel.

Nem hiába mondom, az egyetlen jó műanyag a nylonharisnya!
Az Kokónak érdekes... én évekre megjöttem a DL-lel.
Pedig már kezdtem örülni .
Egyik sem ABS-es. Email megy.
Tudok egy nagyon megbízható helyről eladó 1 éves Deauvillet .
Ezt a Bantitát a hírdetős oldalakon már vagy 100x megnéztem . Nem is tudtam, hogy a tiéd.
A Bandit is ott van a hírdetés figyelőim között, a második helyen...
Igazából mindegy. ABS-es legyen.
Telefonszámomat nem szeretném ide kiírni, az e-mail címem jegember kukac freemail pont hu. MSN-en vagy Skype-on is megtalálsz ezzel a névvel.
Privátban aztán felhívlak telefonon.

Nagyon köszi!
á
Srácok!
Azt a herendi túrát nem lehetne Pünkösd hétfőjén megejteni? Szerintem többünket is érdekelne, és a társaság egy része Bkenesén lesz akkor.
ABS-es?
Tényleg... Ez eszembe sem jutott. De a Deauville-eket nézegetem neked. Egy kicsit töröttön kívül nem találkoztam vele. Ez is olyan típus, hogy majdnem "örökös a gazdánál".
Vegyél inkább ennyiért Banditot!
Most jut eszembe! Nekem pont van is egy eladó:)
Ha kell, lesz. Van is két ötletem. Naked, vagy fejidomos? Dobj egy telefonszámot.
IGazából egy 2-3 éves használt kellene, hogy a szervízt és az értékvesztést már ne én szívjam be.
Ha újat, akkor pedig annyival olcsóbban, mint a listaár, hogy ez meggyőzzön. Eddig 1,5 volt a legkevesebb, amiért találtam.
Mennyiért "akarsz" SV-t venni?
Megtettem az első lépéseket. Ráadásul nekünk a szomszéd faluban van nyaralónk, tehát a körülmények is viszonylag adottak
Pesten voltál. Dzsoki nem véletlen ment el Egerből a Balcsipartra DL-ért...

(Emailben-telefonon senki nem fog neked árat adni... hiszen a vevők nagy része megkéri az ajánlatot, és ha nagyon tetszik neki, akkor elmegy lobogtatni azt a lakhelyéhez legközelebbi kereskedőhöz. Az meg teljes joggal megy reklamálni az imprtőrhöz, hogy "az mé' tudja ennyiért adni?!") Szóval, személyes alku... ez a kulcs. A listaár semmit nem jelent. Adok én neked 50%-ot is, ha megduplázom a listaárat! Oszt? Ócsóbban veszed? Nem...

De ne is fűzzük ezt tovább... elhangzott egy információ. Aki tud élni vele, éljen... aki nem az nem.
Akkor ez Full-Gas? Az van Balatonbogláron.

Náluk amúgy jártam a minap Pesten, hogy adjanak már el nekem egy SV-t és mondtak egy olyan ajánlatot, hogy szinte nevettem (olyan sok volt). De azért udvariasan megköszöntem. Pedig még így is adtak a saját listaárukból 10% kedvezményt. De még így is 10%-al drágább volt, mint máshol. Így könnyű szórni a kedvezményeket
Konkrét kontaktot nem tudok. Nem ott van az ismerősöm. De a Suzuki honlapján ott lesz az elérhetőség. Déli part, "középen". És, ha lehet ne így kezdd az e-mailt, hogy "hallottam kakiban vagytok"...
Dobnál nekem egy kontaktot ezzel kapcsolatban a jegember kukac freemail pont hu-ra? Szeretnék kérdezni pár dolgot.

Köszi!
Tényleg Teddy, dobozok már fenn vannak?
Milyen lett a háttámla?