Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A folytatlan.
Karácsonykor vettem egy légszüröt,ami nem is az enyémbe való!Lehet,hogy a másikat rakta bele?A folytott verziosnál leér a csö a légszörü aljáig,a nyitottnál meg nincs csö!Mindjárt lefotozom.
Holnapra esöt irnak az okosok,meg megyek dolgozni,mert áthelyezték a munkanapomat!Pénteket vasárnapra,mert éccakás vagyok.Remélem a @-a nem éll fel a fönökömnek aznap!Ja meg megyek egy külföldön dolgozó csávóhoz,aki motoros cumót hord be.
Még nem próbáltam ki szűrő nélkül.
Holnap jön el a napja.
Amint megtörténik,megírom.
annó írtam h mit művela fordulatszám 5000 fölött. a mutató szitál.
feltöltöttem róla egy videót. 0:13 től észlelhető. a videó minőségéért elnézést, de szerintem a lényeg láétszik
érdeklődve olvastem eddigi hozzászólásaidat a témában és kérdezném h "JÓ" lett vagy "jobb let mint volt de nem a régi" a motor
nekem annó 1-2 hónapja nemakart 5000 fölé menni, ott is alevegőszűrő volt a hibás. írtad h kiveszet a szűrőt és anélkül mész. kipróbáltad? tapasztalat?
Nem hiszem hogy a gázbovdennel lenne probléma.
Alapállásból fél gázig jól működik,de a fölött csak morog a motor és nyomatéktalan.Olyan mintha nem kapna elég üzemanyagot.
Pedig most volt a szervizbe karbi takarítás és szinkronízálláson.
Még anno ilyet produkált.
Visszavittem másnap a szervizbe hogy valami nem koser.
Nem akar menni és közel 1-1.5 literrel többet eszik.
Másnapra mehettem érte és azt mondta a szerelő hogy légszűrő érzékeny és gyári légszűrőt rakót bele.
Őszintén megvalva én még nem halottam ilyet.
De az tény hogy jobb lett.
Úgy tűnik hogy létezik egy gs500-as ami csak Gyári légszűrővel működik?
Ma halason vagyok, holnap megyek vissza Kaposvárra. Általában ebéd után indulok. Ha szép idő lesz akkor szerintem elkanyarodok a Mecsek felé. Ha ráértek akkor tehetünk 1 karikát valamerre.
Jani,ne bánkódj emiatt!Mi pl felétek mennénk és e miatt bánkódhatunk!Ha gondolod megnézheted a tegnapi videót ha érdekel és rájössz,hogy egy kb 20 perces szakaszrál van szó 30-90km/h közötti tempóval!De jobb az egy átlag 40-nek.Felénk van Mucsi,ott van egy igazi tekergö,de telebaszták gyönykaviccsal a szélét és az autók ezt persze az ivre hordják fel!Na ezt én is bánom!
Bálint
Mehetünk,de általában jön még egy SV is velem!Ez a "barom" gazdája az alagutban sétáló cicamica és pinanyaló őlebére hozta tavaly a frászt,amikor a Bódis-sal lenyakazta!A kutya kb 2 méter magasban mint a sárkányeregetéskor tekergett!
Elérhetöség az adatlapomon,ha gondolod!
Kakucs.
Melyik az a híres-neves tanpálya, ahová asszem 6000,- Ft a jegy?
Kellene gyakorolnom ezt-azt, pl. a motor döntögetését, mert elég 'pussy' vagyok ezzel...
Sokat hallottam már én is az Orfű körüli, frankó kanyargós utakról, csak az a baj, hogy tőlünk, Győrből már azért elég messze van. Mennék úgy is, csak hát "olcsó" a benzin. Igazából ami kellemes, kanyargós szakasz, és nincs túl messze innen, az Csesznek, meg a Bakonybél felé eső utak, de azért szívesen mennék más merre is.
A Magyarszék-Orfű szakasz is nagyon finom

Legközelebb esetleg gurulhatnánk egy közöset arra ha mindkettőnk ráér, és jó idő van.
Akkor bocs a dezinfóért.
Amikor én vettem ( már jó régen ) akkor egyben volt a köteg, és akksi-trafó-egyik lámpa- trafó-másik lámpa volt a sorrend :)
De ez még a búr háború előtt volt :))
Erikosz!

nEKEM AHOGY NÉZTEM AZ "s" KELL....
Tipp, hog yhol lehet kapni? Dunában az OBIban nincs.....
Tűzép esetleg?
Nem,nem!
Külön kábel, külön trafó, felezhető!
Mi is így csináltuk!
Én Hawk-kal feleztem, a Fiam meg Dawntezzel!
Én olyat nem is tudok!
Az a szakasz egyébbként is megköveteli, hogy lábtartóig döntögess !
Ma mentem egyet az Orfü-Pécs közt!Fel is vettem videnyóra!
Tisztelettel jelzem,hogy meg voltam elégedve a Michelin gumikkal!Szépen dönthetö!
várjá várjáá azzal az elfelezéssel!
Az autós szettekben csak egy kábelkorbács,kábelköteg ( nem kívánt rész törlendő ) van! Ha ketté akarjátok szedni az autós szettet venni kell még egy kábelköteget! ( sacc 5000.- szerintem )
ááááááááááááááááááááááááá
A Medve az egy naaaagy szőrös állat! A Kiskacsát meg sííímogatni, dédelgetni, (jagereztetni) szeretgetni kell ! :)
Jaj, de jó hallani felőled! gyönyörű a gép! Remélem találkozunk idén pár guruláson...
Hmm. A telóm amúgy is nagyon puha, alkalomadtán foglalkozok vele kicsit.
akinek F gépe van help. sokat járok sététbe melóba oda vissza és mindíg rámvillognak mer asziszik refin vagyok.... a két műanyag tekerő közül úgyvettem észre h csak a felsővel tudom álítani.....azt érthetetlen okból kifelé csavartam a világítási magasság csökkent-közeledett amotor orrához. csutkára kicsavartam de még ígyis rámvillogtak.
az alsó csavarra stzerintem nem változott az állása. help?
Nekem erős fékezésnél van enyhe szitálás.

Tényleg lehet már borogatni, újabban rákaptam a mecsekre