Most szombaton sajnos délutánig vizsgáztatok, estére meg egy függőben lévő program van. Ettől függetlenül, ha a közelben többen is vagyunk, szervezhetnénk alkalmanként túrákat, akár út közben való becsatlakozással is. De nekem is többnyire a hétvége a jó.
az elöbbi hózászólásomba a HÉTFŐN?
anyi h hétfőőőőőőőőn? mi a fsz? miaz h hétfőn? (hangsújt hejesen hazsnálni) szal az értetlenül álva adolgok elött
mindenképp hétvége, mivel suli meg munka hétköznap leköti az embereket (ENGEM IS), nekem szombat lenne jó!
estére, max holnapra megkérdezem újra haveról hol is van pontosan, és akár összehozhatnánk egy kisebb nagyob túrát,
HÉTFŐN? hétvégén benne vagyok, egy szombat jobbanesene a lelkemnek (időjárás is jónak mutatkozik (18,20c))
az gyó mer én sem vagyok száguldozós, 100 at mek "utazóba"
fölöttenagyon pörög és azt nemszeretem, és a sisakom is huzatos kicsit, túrázás a lényeg!
Tudok egy jó túracélpontot, max 150-200Km-re van fehérvártól, egy erdő közepén néhány épület és alatta katakombák, atombiztos cucc az oroszok építették, haveromék egyszer megnézték és mondták h mások is lementek tyertyákkal meg zseblámpákkal, több szintes elhagyott erőd....nagyondurva. ha érdekel vmikor megnézhetnénk.
tegnap lett kész egyik haverom GS-én a nyitott dob, végig 50-es cső, a bemenettől a közepéig szitás, utána telített. A hangja az nagyon nagyon jó lett.
Ma elkérem tőle a benzin csapját, felteszem az én GS-emre, és kipróbálom, hogy igy is fullad e vagy nem.
Szerintem olyan lesz a hangja,hogy feláll a ször a hátadon!Tegyél fel videot is róla,kiváncsi vagyok mennyivel más a hangja,mint az enyémnek.Ja meg ha sokat mész vele,mit érzel különbségnek.Nekem tiszta "lyuk" lett a gyorsuláskor.Ezért sem használom.
hát reméljük a tiédet nem lopják el, én is hasonló biztonságot akarok rá! Tatabányáról most loptak el egy sv 650-et a pályaudvarról.... sztem a riasztó sokat segít
Nálam:
- ütésérzékelős riasztó (legérzékenyebb módban kis bizergetésre is bekapcsol)
- lánc
- tárcsafékzár
soha nem megyek hallótávolságon kívülre, hogy gyorsan oda tudjak szaladni a motorhoz, ha riaszt; és gázpisztoly, vész esetére.
éjszakára nem hagyom az utcán. nálunk garázsban áll, vagy a házba betolva.
csatlakoznék, énis járdára teszem a gépet.
ott nem büntthetnek elvileg.mert a parkolójegyet a kijelölt hejre szedik nem a járdára. Ha kocsival vok,épp ezért haveromnál a panel elött feltolom akocsit a járdára, haver monta h panel aljába X garázsba tuti nincs kocsi! az orrát odatolom a rendszám 2 cm re a garázstól gond megoldva amugyis járda szal vagy a zsaru büntessen vagy semmi!
Én is fehérvári vagyok látom neked is hasonló szép vasad van, majd gurulhatnánk vmikor egyet!
am fehérváron akárhova mész pl én OTP vagy akármi szinte a bejáratnál feltolom a járdára, ha tudom h többet leszek benn mint fél óra akor viszek egy ilyet
Ma motoroztam és elment mellettem egy 600-as moci és gyönyörü hangja volt és mindenki azt a mocit nézte.Az enyémnek kb olyan hangja van mint egy biciklinek.Ugyhogy hazaértem és szétvágtam a hátsó dobot.Holnap veszek bele rácsot meg szigetelést és összehegesztem rámegy a króm lemez és látni sem lehet majd hogy javitott.Kiváncsi leszek milyen hangja lessz.
én úgy tudom hogy ha nem állsz be a parkolóba hanem csak valahova leteszed pl a járda(ahol nincs útban) ott nem kell fizetni a parkolásért, legalább is Győrben ez eddig bejött, a tárcsazár sokat nem ér mert a motor attól még felborul ha szarakodnak vele lopás ellen meg persze hogy nem jó mert úgy is platóra rakják! szal sztem a legjobb a riasztó, de a legjobb az amikor garázsba van otthon!
később még feldobjuk a témát (mopst lépek suliba)
anyi h hétfőőőőőőőőn? mi a fsz? miaz h hétfőn? (hangsújt hejesen hazsnálni) szal az értetlenül álva adolgok elött
mindenképp hétvége, mivel suli meg munka hétköznap leköti az embereket (ENGEM IS), nekem szombat lenne jó!
jegember írta a HÉTFŐT. nemtom miért majd kifejti, én feltétlenül hétvégére szavazok mongyuk szombat?
HÉTFŐN? hétvégén benne vagyok, egy szombat jobbanesene a lelkemnek (időjárás is jónak mutatkozik (18,20c))
Erről lehetne többi infót tudni? Szívesen megnézném hétfőn én is (és még ki? ).
GúgülMapsz esetleg?
Köszi!
fölöttenagyon pörög és azt nemszeretem, és a sisakom is huzatos kicsit, túrázás a lényeg!
Tudok egy jó túracélpontot, max 150-200Km-re van fehérvártól, egy erdő közepén néhány épület és alatta katakombák, atombiztos cucc az oroszok építették, haveromék egyszer megnézték és mondták h mások is lementek tyertyákkal meg zseblámpákkal, több szintes elhagyott erőd....nagyondurva. ha érdekel vmikor megnézhetnénk.
Ma elkérem tőle a benzin csapját, felteszem az én GS-emre, és kipróbálom, hogy igy is fullad e vagy nem.
- ütésérzékelős riasztó (legérzékenyebb módban kis bizergetésre is bekapcsol)
- lánc
- tárcsafékzár
soha nem megyek hallótávolságon kívülre, hogy gyorsan oda tudjak szaladni a motorhoz, ha riaszt; és gázpisztoly, vész esetére.
éjszakára nem hagyom az utcán. nálunk garázsban áll, vagy a házba betolva.
azokat az alátéteket raktam be a rugók alá, amik a 3. képen vannak, meg picit megcsiszoltam a lamellákat.
Gurulhatunk együtt, de én általában nyugisan megyek (90-110). Ma is tettem egy kört a Vértesben.
ott nem büntthetnek elvileg.mert a parkolójegyet a kijelölt hejre szedik nem a járdára. Ha kocsival vok,épp ezért haveromnál a panel elött feltolom akocsit a járdára, haver monta h panel aljába X garázsba tuti nincs kocsi! az orrát odatolom a rendszám 2 cm re a garázstól gond megoldva amugyis járda szal vagy a zsaru büntessen vagy semmi!
Én is fehérvári vagyok látom neked is hasonló szép vasad van, majd gurulhatnánk vmikor egyet!
am fehérváron akárhova mész pl én OTP vagy akármi szinte a bejáratnál feltolom a járdára, ha tudom h többet leszek benn mint fél óra akor viszek egy ilyet