Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A matt feketéket néztem ki.
Végre sikerül beírni, még ha ilyen ócska formában is.

Tehát ezeket néztem ki első nekifutásra. Mi a véleményetek?
És vajon miért nem volt jó a link?
Mivel linket nem tudok beírni a típusát írom be:

Caberg V2 407 (bolthely.hu)

MT Zero II Felnyitható Bukósisak (imet.hu)
Sisakot szeretnék venni, mert a régi.....
Már 3-adszor állok neki leírni a mondandómat, de vmiért nem jelenik meg, lehet a linkek miatt.
25 ezret szánok rá, ebből kell megoldanom.
Na most jönne a link ahol megmutatnám, de ha beteszem a linket nem jelenik meg a szöveg.
Naaaa! Nem tudok írni.
Ezzel próbálkoztam. 2-3-at átfordult és ennyi.
A GS-t még akkor is be lehet lökni ha csak annyi erő van benne hogy a relé kattogjon. Viszont akkor nem árt ha ketten vagytok.

3.-ban be kell induljon. Valaki ráül, a másik tolja, szívató maxon, ,,nagyobb" sebességnél kuplung fel. Ha nem akarja, akkor indítógombot is nyomd mikor engeded fel.
majd betoljuk a mocit!
Még 10 óra sem kell. Elég neki 2-3 is, akkor már beindul, a maradékot meg után tölti menet közben.
Arra nagyon vigyázz, hogy max 1 A legyen a töltőáram.
10 óra töltés több mint sok!
Holnap a túrán nem állhatunk meg egyszer sem, mert ma reggelre lemerült az akksim .
Valójában nem voltam ilyen vidám.
nézz körül itt
Helló, sztem nézz körül az ebay-en.
én mosat kaptam értesítést, hogy a megrendelt cuccot (felső kormányvilla) elküldték Michigan államból (USA), a kifizetés után 1 nappal. hamar itt is lesz.
Halihó mindenkinek.

Megvolt ma az első hosszabb motorozás az évben (200km). A vártnál izgalmasabbra sikerült de minden oké. Volt minden: gyorsulás audi és passat ellen, nyulak, őzek, biciklisek, szembeelőző kamion, de azért élveztem
Üdv.
Van esetleg valakinek eladó kornány,első lámpa,és lámpatartó konzol gs500-hoz? Ha van akkor mi mennyibe kerül? Vagy tud-e valaki valami helyet ahol be lehet szerezni őket,(gyáriban ha lehet).
Változtatás?
Csak a kipuff,és az állandó nyélgáz!
Nem, ennyit ki kell bírnia, bár Én még sose kergettem tiltásig, még üresben sem!
Ingyenbe vót!
Szerintem eddig is repesztett zabk, csak már felnőttünk hozzá...
Vagy mégse?

Beszarok rajtad! Mi van ma veled, hogy így ontod a poénokat?
Nekem véletlenül dobta ki a gép a 2000-es évjáratot (ami sztem a legszebb, kivéve a szögletes hátsó lámpát, és a csutkakormányt, amivel nem tudok megbarátkozni; kicserélése folyamatban), mert jópár kiesett a rostán, én meg már mielőbb akartam motort. És persze az anyagiak, de jobb is, hogy nem vagyok úgy eleresztve, és nem vettem valami öngyilkosoknak való gépet elsőre.
Féligmeddig rám is igaz - felkelek, ha szép az idő, nem veszek esőruhát, ha esik akkor igen
most pedig megyek és gurulok egy kissebb nagyobb kört este 6h-ig
Igen, jó idő lesz!
(pozitív hullámokat sugárzó szmájli)
lehet,hogy elmaradok
pedig megismernék én is egy pár embert személyesen is

http://www.stop.hu/articles/ar...

de majd reggel felkelek azt meglátom