Sisakot szeretnék venni, mert a régi.....
Már 3-adszor állok neki leírni a mondandómat, de vmiért nem jelenik meg, lehet a linkek miatt.
25 ezret szánok rá, ebből kell megoldanom.
Na most jönne a link ahol megmutatnám, de ha beteszem a linket nem jelenik meg a szöveg.
A GS-t még akkor is be lehet lökni ha csak annyi erő van benne hogy a relé kattogjon. Viszont akkor nem árt ha ketten vagytok.
3.-ban be kell induljon. Valaki ráül, a másik tolja, szívató maxon, ,,nagyobb" sebességnél kuplung fel. Ha nem akarja, akkor indítógombot is nyomd mikor engeded fel.
Még 10 óra sem kell. Elég neki 2-3 is, akkor már beindul, a maradékot meg után tölti menet közben.
Arra nagyon vigyázz, hogy max 1 A legyen a töltőáram.
Helló, sztem nézz körül az ebay-en.
én mosat kaptam értesítést, hogy a megrendelt cuccot (felső kormányvilla) elküldték Michigan államból (USA), a kifizetés után 1 nappal. hamar itt is lesz.
Megvolt ma az első hosszabb motorozás az évben (200km). A vártnál izgalmasabbra sikerült de minden oké. Volt minden: gyorsulás audi és passat ellen, nyulak, őzek, biciklisek, szembeelőző kamion, de azért élveztem
Üdv.
Van esetleg valakinek eladó kornány,első lámpa,és lámpatartó konzol gs500-hoz? Ha van akkor mi mennyibe kerül? Vagy tud-e valaki valami helyet ahol be lehet szerezni őket,(gyáriban ha lehet).
Nekem véletlenül dobta ki a gép a 2000-es évjáratot (ami sztem a legszebb, kivéve a szögletes hátsó lámpát, és a csutkakormányt, amivel nem tudok megbarátkozni; kicserélése folyamatban), mert jópár kiesett a rostán, én meg már mielőbb akartam motort. És persze az anyagiak, de jobb is, hogy nem vagyok úgy eleresztve, és nem vettem valami öngyilkosoknak való gépet elsőre.
Tehát ezeket néztem ki első nekifutásra. Mi a véleményetek?
És vajon miért nem volt jó a link?
Caberg V2 407 (bolthely.hu)
MT Zero II Felnyitható Bukósisak (imet.hu)
Már 3-adszor állok neki leírni a mondandómat, de vmiért nem jelenik meg, lehet a linkek miatt.
25 ezret szánok rá, ebből kell megoldanom.
Na most jönne a link ahol megmutatnám, de ha beteszem a linket nem jelenik meg a szöveg.
3.-ban be kell induljon. Valaki ráül, a másik tolja, szívató maxon, ,,nagyobb" sebességnél kuplung fel. Ha nem akarja, akkor indítógombot is nyomd mikor engeded fel.
Arra nagyon vigyázz, hogy max 1 A legyen a töltőáram.
Valójában nem voltam ilyen vidám.
én mosat kaptam értesítést, hogy a megrendelt cuccot (felső kormányvilla) elküldték Michigan államból (USA), a kifizetés után 1 nappal. hamar itt is lesz.
Megvolt ma az első hosszabb motorozás az évben (200km). A vártnál izgalmasabbra sikerült de minden oké. Volt minden: gyorsulás audi és passat ellen, nyulak, őzek, biciklisek, szembeelőző kamion, de azért élveztem
Van esetleg valakinek eladó kornány,első lámpa,és lámpatartó konzol gs500-hoz? Ha van akkor mi mennyibe kerül? Vagy tud-e valaki valami helyet ahol be lehet szerezni őket,(gyáriban ha lehet).
Csak a kipuff,és az állandó nyélgáz!
Vagy mégse?
Beszarok rajtad! Mi van ma veled, hogy így ontod a poénokat?
(pozitív hullámokat sugárzó szmájli)
pedig megismernék én is egy pár embert személyesen is
http://www.stop.hu/articles/ar...
de majd reggel felkelek azt meglátom