Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez jól hangzik, de úgy lenne a legjobb, hogy a szervizben, ahol rádobják nekem az új kormányt, egyben meg is toldják a bowdeneket, ha szükséges. Hogy ne kelljen 2 helyre elmennem.
(és felszereljék a szivargyújtó-aljzatot )
Vidd el az eredetit egy bowdwnszervízbe.Az állítónál meg tudják toldani.Olcsóbb mint midet cserélni.
Tegnap megvettem az MZ túrakormányt, és úton van hozzám a felső villahíd.
Tudnátok nekem mondani olyan boltot, ahol óccsóért van kuplung- gáz- és fékbowden? Esetleg amelyik olcsóbb márka ilyen alkatrésze kompatibilis a Suzuki-val.
Mert elképzelhető, hogy valamelyiket ki kell majd cserélni egy hosszabbra.
Az gyó! Akkor talán hozzád közelebb áll a problémám, a fordulatszámmérő 5 fölöt elkezd szitálni 5-7 között elég gyorsan.
szerintem az óra hibás. javítható vagy csere vagy mit tegyek?
Ez a kutya-pacalból van, amit a Híradóban is emlegettek?
14-es fej. Így érti. Arra kell egy olyan hosszú szár, ami beér a teló belsejében az aljáig.
A sima telóolaj-cserénél nem is kell szétszedni a telót, hanem a felső kupakot levéve ki lehet önteni a régit. Ja, és nincs leeresztőcsavar!
Köszönöm!
aszem szimeringes lett a hátsó telóm.Hétvégén szétszedem megcsinálom.Tudna valaki infókat róla.. milyen szimering kell bele?
milyen és pontosan mennyi olaj megy bele?

köszi
Én meg itthon voltam, megnyitottam a kerti szezont.
Csülkös pacal bográcsban!
De lélekben Veletek voltam!
Te meg hol voltál?
És ki engedte meg?
És mé nem ott?
Már autóelektronikai műszerész vagyok, csak rádobtam még egy évet, hogy meglegyen a technikusi vizsgám is, és heti két napban a Suzuki szervízben tevékenykedek. Gaylhoffer kolléga jól dolgozik, legalábbis eddig még nem hallottam róla rosszat. Az én masinámon is ő csinálta 2 hete a szelephézag állítást, és a karbiszinkront.
A kacsa kompatibilis a lóval?
Nemááááá!
Az se rossz
Ja szokott lovagolni, a nappaliban a fa hintalóvon...
Hello
Hát te itt?
adnak lovat persze
És lovat is adnak?
Te is lovagolsz? Budakalász környékén vannak jó lovardák
Csak ésszel!
Hát akkor szétkapom, ha ez kell neki.
gyakorlaton? mileszel ha nagyleszel?
ja képeden látom h a simsonon lévő tanktáska ugyan az mint az enyém, én napi használatba nemnyitom kinagyra ezért soknak is találtam a 7 mágnest, nagymuterral profin kiszedettem 4et, szerintem sokkal könyeb kézbecipelésnél és hanem kinyiotva használom akor bőven elég is!
Én nem vettem eddig észre, lehet, h óvatos duhaj vagyok?
tegnap előtt még javitottam az egyik traktort, megláttam, hogy milyen szépen néz ki a mühely előtt igy félhomályban, gyorsan lekaptam
neked nem csuszkál kanyarban a hátulja?
nekem csak azzal van gondom, nem szereti a kanyarokokat ...
Sajna ki kell szerelni a telokat majd azokat szétszedni.
De nem egy nagy ördöngösség, kb.másfél óra az egész!