Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Parker tollra tippeltem, de kiderült, hogy ilyet nem gyártanak
Mi lehet ez?
A lánc beállításával kapcsolatosan szeretném még a segítségeteket kérni. A könyv szerint középtámaszon 2-3 cm között kell, hogy legyen a feszessége. Így kb. 2,5 cm-re állítottam be, viszont ha középtámaszról leveszem, nagyon feszesnek tűnik, holtjátéka szinte nincs is.
Az biztos hogy nem az első kerék tengely,mert azt észre vette volna.
SZiasztok.Képzeljétek mi történt velem.Hétvégén Kocsikáztam(cuccot kelett vinnem) És megelőzött egy mocis és kb 3-4 km ment elöttem.Azt vettem észre,hogy valami csuszik ki a kerékböl baloldalt visszintesen.Villogtattam rá de nem nagyon figyelt rámEZ kb 1-2 percig tartot egyre jobban kijött az a valami egyszer csak kiesett.A motoros észre sem vette ment tovább.Gondoltam megálok megnézem mi az.Hihetetlen::

http://kepfeltoltes.hu/100323/4517284
9420100323116_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Akkor jól tévedtem.
Én nem vettem volna felemás színüt még akkor sem ha az gyári.
Izlések és pofonok.
Lehet hogy az USA ban nem lehetett kapni ezt a színt.
Megnéztem Én is, és tényleg ezüst a villa!
Sorry!
Miért emlékeztem feketére?
A history hiányos, mert nincs ott ez a fekete típus! Nézd meg a képeim!
Viszonyítás képpen!
Ebben 43e van!
Természetessen,nem.
Valami bridgestom volt rajta gyárilag.(pontos tipusát nem tudom)
Tényleg?
Akkor elnézést,azt hittem csak ezüst vagy csak fekete vázast gyártottak. Ma is tanultam valamit.
De az sem a gyári már!
De-de, a K3 ezüst váz, fekete villa és sárvédő, a tank és a farokidom is stimmel!
A conti avenue nak van ilyen mintázata,nekem is ilyen van rajta.
Üdv.
A hátsó gumi continental tehát nem a gyári.
A váz ezüst a hátsó lengőkar fekete tudomásom szerint
nem gyártottak ilyen szin kombóba.
Szintugy az oldaldekni.
Ettől még lehet jó motor csak nem 10000km-el,vagy javított
Blue!
A K3-nak nem ez a gyári gumija,Én már cssak tudom!
A baloldali dekli stimmel,a jobb oldali nem! Kipuff szétégve.
Tuti a min 30e km.
Már csak azt kell megnézni,hogy a lánc eredeti Regina,vagy már nittelőszemes más!
A színe és a matricázása a többi részen stimmel!
Ezt az évjáratot ismerem a legjobban!
Ez tuti átbaszás,legalábbis a futott km!
10ezernél,még a gyári gumi van rajta,és a kipuffról sincs leégve a fekete festék!
Nem vészmadár, sajnálkozó! Türelmest meg cseppet sem toltam le, csupán érdeklődtem, Teeeeeeee!
Fúj a negatív hullámaid!
Ne vészmadárkoggyá, Teeeee....!
Odaát letoltad Türelmest ugyan ezért.
Az AKMT-s oldalon a sufnituningos részben van komplett telóolaj-cserés videó.
Ezt a motort nagyon meg kell nézni! A gumik nem gyárik, egyik sem! A dekli sem egyforma színű a 2 oldalon. Minimum csúszott, és vastagon vissza van tekerve az óra.
Igen, erre gondoltam. Én is ilyenkor vagy kicsit gurulok tovább üresben, vagy ha már áll a motor, kicsit előre-hátra.
Pénteken kukkants be estefelé vagy ide, vagy az AKMT-s oldalra.....
Mivel nem kicsit szar időt igérnek - így nagyban változhat a létszám - hisz specc Én már meguntam az elmúlt 8 évben az esős túrákat.....szóval ha még tudnék is menni, akkor se indulok el esőben......

És ugye Faty írta be az előbb - nem igazán lesz jó idő.....
Szóval esetemben akkor el lesz tolva kicsit az évadnyitó.....
Nekem ez nem kicsit gyanús......

10.000km egy 7 éves motornál?
460.000ft - miközben azért a piacon simán 6-700-ért megy a GS?

Az oldaldeknin ezüst embléma? (Én totál úgy emlékszem, hogy a 2003-asokon még fekete volt - de tévedhetek)

Itt sokan jártak már úgy, hogy nem az eladó ember - hanem a kereskedés tekerte vissza az órát.....vagyis arra már eleve ne adj.
Bár ha jól emlékszem a gumi mintázatára, akkor viszont ilyen volt - ergo még a gyári gumi van rajta. Ez alátámasztaná a 10.000km-es távot, hiszen nekem 18-at bírt....

DE! 7 éves gumi..... nem kicsit lehet berepedezve....vagyis ha ezt megveszed akkor egy pár gumival azonnal számolj!
No meg egy teljes pucolással, olajcsere, gyertya.....MINDEN......hiszen szerintem az a 10.000km max 2 év alatt belecsuszott - ergo 5 éve ott áll a szalonba......

Én most tényleg csak akkor veszem elő a vasat mikor KELL.....
Rohangálok, ügyet intézek.....de 3 hét alatt belement 1000km....
És ilyenkor nem értem, hogy hogyan lehet egy 7 éves motorba 10.000?

Mindenféleképpen egy GS-es tulajt, vagy egy hozzáértőt hívj magaddal ha ezt akarod megvenni.......