A lánc beállításával kapcsolatosan szeretném még a segítségeteket kérni. A könyv szerint középtámaszon 2-3 cm között kell, hogy legyen a feszessége. Így kb. 2,5 cm-re állítottam be, viszont ha középtámaszról leveszem, nagyon feszesnek tűnik, holtjátéka szinte nincs is.
SZiasztok.Képzeljétek mi történt velem.Hétvégén Kocsikáztam(cuccot kelett vinnem) És megelőzött egy mocis és kb 3-4 km ment elöttem.Azt vettem észre,hogy valami csuszik ki a kerékböl baloldalt visszintesen.Villogtattam rá de nem nagyon figyelt rámEZ kb 1-2 percig tartot egyre jobban kijött az a valami egyszer csak kiesett.A motoros észre sem vette ment tovább.Gondoltam megálok megnézem mi az.Hihetetlen::
Üdv.
A hátsó gumi continental tehát nem a gyári.
A váz ezüst a hátsó lengőkar fekete tudomásom szerint
nem gyártottak ilyen szin kombóba.
Szintugy az oldaldekni.
Ettől még lehet jó motor csak nem 10000km-el,vagy javított
Blue!
A K3-nak nem ez a gyári gumija,Én már cssak tudom!
A baloldali dekli stimmel,a jobb oldali nem! Kipuff szétégve.
Tuti a min 30e km.
Már csak azt kell megnézni,hogy a lánc eredeti Regina,vagy már nittelőszemes más!
A színe és a matricázása a többi részen stimmel!
Ezt az évjáratot ismerem a legjobban!
Ezt a motort nagyon meg kell nézni! A gumik nem gyárik, egyik sem! A dekli sem egyforma színű a 2 oldalon. Minimum csúszott, és vastagon vissza van tekerve az óra.
Pénteken kukkants be estefelé vagy ide, vagy az AKMT-s oldalra.....
Mivel nem kicsit szar időt igérnek - így nagyban változhat a létszám - hisz specc Én már meguntam az elmúlt 8 évben az esős túrákat.....szóval ha még tudnék is menni, akkor se indulok el esőben......
És ugye Faty írta be az előbb - nem igazán lesz jó idő.....
Szóval esetemben akkor el lesz tolva kicsit az évadnyitó.....
10.000km egy 7 éves motornál?
460.000ft - miközben azért a piacon simán 6-700-ért megy a GS?
Az oldaldeknin ezüst embléma? (Én totál úgy emlékszem, hogy a 2003-asokon még fekete volt - de tévedhetek)
Itt sokan jártak már úgy, hogy nem az eladó ember - hanem a kereskedés tekerte vissza az órát.....vagyis arra már eleve ne adj.
Bár ha jól emlékszem a gumi mintázatára, akkor viszont ilyen volt - ergo még a gyári gumi van rajta. Ez alátámasztaná a 10.000km-es távot, hiszen nekem 18-at bírt....
DE! 7 éves gumi..... nem kicsit lehet berepedezve....vagyis ha ezt megveszed akkor egy pár gumival azonnal számolj!
No meg egy teljes pucolással, olajcsere, gyertya.....MINDEN......hiszen szerintem az a 10.000km max 2 év alatt belecsuszott - ergo 5 éve ott áll a szalonba......
Én most tényleg csak akkor veszem elő a vasat mikor KELL.....
Rohangálok, ügyet intézek.....de 3 hét alatt belement 1000km....
És ilyenkor nem értem, hogy hogyan lehet egy 7 éves motorba 10.000?
Mindenféleképpen egy GS-es tulajt, vagy egy hozzáértőt hívj magaddal ha ezt akarod megvenni.......
Mi lehet ez?