Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna az áttételt nem tudom, de úgy nézem zsokec megmondta már a frankót. Viszont egy kérdés. Véletlenül nem a Műegyetemen tanulsz? Dettó ugyanilyen GS400 at szoktam látni időnként az E épület előtt. Amúgy meg az is lehet, h csal az órád, az Mz-m azt hittem nem tud 110-nél többet menni, és lemértük haverommal, jött mögöttem kocsival, és kicsit több mint 135 volt a vége. Meg hát elvileg kicsit gyengébb, gondolom máshogy hangolták az áttételt is.
Nem fogja.Sima liba a dolog.GS volt a tanulógép.Se reccsenés se semmi.Lazzán beveszi.De jó az is ha ki és be a teljes kuplungot.Csak idő.
Valahogy nem merek ilyen dolgokkal kísérletezni, mert hátha megsínyli a váltóm.
Köszi zsokec
Picit nyomva a váltókart és egy nyeletet kiengedve a kuplungot simán beleugrik az egyesbe.
Mindnél műkszik.Oktató mondta.De nem vadén módon csak finoman.
Az összes negatív hullámokat kibocsájtó egyed :
MONNNNYON LEEE!
HÁLÓÓÓÓÓ!

" Odaát" valami olyan hülyeségeket olvastam, hogy csak na.

Kinek a kis buta bukóbavalójában fordult meg olyan csacsi gondolat, hogy ELMARAD AZ ÉVADNYITÓ GURIGA HOLMI ESŐ MIATT?
Hát valamivel tömd be . Meg nézzél utána, hátha valahol van "raktáron".
Nekem már fel sem tűnik, hogy párás kicsit, de persze lehet, hogy a téli álom alatt kiszáradt, majd megnézem, ha megyek haza melóból
16/39-es a GS500-asé
Köszönöm, tudtam, hogy nem egyszerű összerakni .
Van valakinek rajtam kívül gs400-as?Mert sokban egyezik az 500-al.Az enyém 6.-ban 6000-nél csak 100 at megy.Vasárnap vettem elő és most először mentem vele nyélgázon:165 volt a vége 2személlyel lejtőn.10000-pörgött ki.Egyébként nekem10500nél kezdődik a piros és csak 11500-ig tart.Vagy ennyit jelet a 100 Cm3?Forgalmiba 38KW van.Az lenne a kérdésem hogy a 400-nak mekkora a gyári áttétele?Nekem15/42.Az 500-nak elől 16de nemtom a hátsó mekkora.Jó lenne nagyobb utazó,és kissebb fogyasztás is .V Lehet,hogy lecserélném 500-aséra.
én mikor szedtem szét az órám, egy istenért sem birtam leszedni a km óra számláló csavarókáját, ugyhogy, egész extrém módok oldottam meg a problémámat
nektek meg magától leesik

nebasszfel..agyam eldobom
kinyomom sziloplasztal oszt jóvan,
igaz a mondás ha nincs elég bajod nősülj meg vagy vegyél motort
Ugyan! Dehogy!
Jah, és azzal is elxarakodtam egy darabig, amíg visszabuheráltam, de ez lehet, hogy női mivoltomból fakad .
Szerintem nincs .
Miután megvettem, nekem is azzal kezdte, hogy kipottyant az első nyáron. A műanyag tekerentyűt és a bele való csavart is rendelni kellett, a az egyikre kettő, a másikra három hetet vártam csak ...
Ha jól emléxem kettes csavar kell bele, ami több is volt apunak, de egyik hossza sem stimmelt .
Na szóval mielőbb szerezz be olyan cuccot, nekem bepárásodott a néhány hét alatt az óra belülről .
ojj az elmult pár nap érdekes hozzászólásokat olvashattam
mivel szar a gépem (meghalt a wincseszter ) így csak havernál kerülök netközelbe, motorozásba fojtom szabadidőm és észrevettem h eltűnt a Km óra nullázó, vagyis a napi számlálót nullázó műanyag bordás tekerentyű, benézek és látnom a réz félkör alakú tengelyt
gondolom senkinek nincs ijen feleslegbe
Jó pénzért az enyém is eladó (félig viccesen, félig komolyan).
Köszi! Tehát terhelten sem feszülhet!
Lánccal kapcsolatban: http://akmt.hu/sufnituning/pdf...
Hali!

Tudok valakit akinek talán van egy eladó GS-e, ha jól emlékszem 2001-es, szépen fel van újítgatva, 600ezer körül mondta az árat, de a héten kifaggatom, esetleg adok linket ha fent van valahol a gép, vagy telefonszámot.
Hátha másvalakit is érint rajtam kívül...
Ezt néztem ki:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
most írt vissza nekem a csóka, hogy 40 dollár a szállítása a cuccnak, és rápasszol a 2000-es, csutkakormányos verzióra is.
szóval cakkpakk 13.700 Ft-ért az enyém.
szerintetek megéri, vagy nézzek körül itthoni bontókban? (melyik, hol?)
Hirdetés!
Ha van valakinek eladó GS-e az szóljon nekem!Lehet tudok egy vevöt!
Mocic
Bocs,de nem voltam netközelben!Már nem nagyon emléxem a dologra,azt hiszem a difi csimmárol volt szó!Azért a szivatás az rám vonatkozott,mert össze-vissza tologattak,hogy majd igy majd ugy, esetleg!Volt amikor szerda reggel 10kor könyörögtem a csajnak,hogy adja oda a maradék csimmát a keddi (16.000.-)akciós áron,de nem!Csak 21.000.-ért adta volna oda,mert indok:"Több maradt,mint 2db!" Következö héten leakciózták 12.000.-re,de akkor meg megint nem adtak,mert a netes vásárlókat csak a maradékból szolgálják ki!Hozzáteszem akkor megint nem maradt!Erre azt az indokot adták,hogy miért nem mentem fel érte!
Azért mert arra sem voltak képesek,hogy ha elindulok 160km-röl,addig elrakják!Potyára meg nem szerettem volna kidobni 8000.-et!