Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen, van aki tudja melyik évjáratot kell megvenni. De inkább úgy mondanám, hogy van, akinek a fórumosok megmondják .
Ezért utólagos köszönet már sokadszor is mindenkinek!

Amúgy nem vagyok rokon, legalábbis nem tudok róla.
Aztán mit gondolsz? Volt itt egy baráti társaság és egy napon motort vett mindenki? Egy frászt!
Mindenki volt egy "első" közös gurigán, aztán szép lassan megismerkedik az ember mindenkivel.
És egyszer csak elkezdenek hiányozni...
Semmi para, majd meglátod!
A motorjaink klónok. Az enyém is ilyen 2000-es évjárat.
Nem vagy véletlenül (:-) Krizsa Norbi rokona? Csak mert a szakasztott mása vagy fotó alapján.
Én ezzel úgy vagyok, hogy reggel felkelek, ha szép az idő indulok ha nem, akkor is csak akkor nem motorral és nem az évadnyitóra .
Amúgy vicces lesz, hogy összesen 1 embert ismerek az egész fórumról .
De engem majd könnyen felismertek, mert én vagyok a leglassabb .
Régi tapasztalat, hogy a köpönyeg mindig téved.
Ezt láttam, de hátha tévednek...
Íme:
http://www.koponyeg.hu/
csütörtök és péntek: 19 fok, 0 mm csapadék
szombat: 12 fok, 4 mm csapadék
Na véééégre!
Olyan sztahanovista ma mindenki...csak a meló.
Ugye jó idő lesz szombaton? lécci-lécci-lécci!
Jelentkezem!
Remélem, nem lesz probléma a motorommal - téli álomba való elrakás előtt legalábbis nem volt- , és jó idő esetén gond nélkül veletek tarthatok. Mert a szerviz csak kedden tud engem fogadni.
Protektoros átmeneti bikini!...vagy mi.
Szia! Én csináltam - simán kihúztam indítás előtt . Általában ezt teszem, ha netán nyenyerészve akar csak indulni, vagy netán annyira sem. De ez meglehetősen ritka szerencsére, csak hosszabb állás + hidegek után van .
Jó reggelt/napot Mindenkinek!
Erik.
A Banditon történt valami változtatás a motorban, hogy ilyen jól produkált, vagy "csak" simán a gondos gazda odafigyelése miatt örvend jó közérzetnek? Nagyon jó hangja van amúgy.
Június 4-5-6-án van a Lé Napja Baján. Gondolom ez péntek-szombat-vasárnap. Na, ebből a szombat a Te napod.
végül is lehetne egy pad is
maga a mérőpad?
nem sajnáltad szegény mocit?
Vágyom én is egy ilyenre, mennyibe fáj?
Ma voltam teljesítménypadon.
GSF 650 SA K7
2 év és 48e. km után jobb, mint a gyári adat!
nem elég nagy a dl, hogy öntözni kell?
Pepitót!
Én, ha minden áron meg akarnám oldani, akkor egy 10-20-30 másodperces késleltetőt tennék be. Ilyet raktam az autó vonóhorgának kivezetésébe is, hogy a hűtőszekrény, vagy egy lakókocsi klíma csak a beindítás után kapjon áramot!
Az EU-ban már egy ideje kötelező a motorokon nappal is a világítás, mivel így nagyobb esélye van annak, hogy észrevesznek. Szerintem nem érdemes rá kapcsolót berhelni.