Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10000,10600-at mondtak nemek a2lánckerékre.Ez jó ár?Hol lehet ócsóér kapni?
Miért vizezed össze?
Nem ér rá szombaton?
Készülődés az évadnyitóra!
Azért vannak olyan dolgok,amiben nem mondok igazat!
Nöknek föleg,mert az igazat soha sem hiszik el!Pl amikor idegenbe jártam "mérközésre",mindig megmindtam az igazat,de kiröhögtek.
Más.
Két hete voltam Adonyban pisilni,meg csokit venni a mol kúton!Ismerös volt a helységnév,azt beugrott honnan!Pedig örexem!
Én meg aszondom, hogy lehet valós a km. Én 29ezerrel adtam el, a lánc gyári volt, kb középállásban.
De pl a markolat kopottságából is lehet következtetéseket levonni. Igaz, hogy az sem mindig valós, mert Eriké már tök kopott volt anno, míg az enyémen az is újszerű volt.
De érdemes megnézni!
Miért másban nem?

Az életeddel játszol:-)))))))
ÉN mindig igazat mondok - kivéve mikor csak hallomásból beszélek, hiszen akkor nem tudom a valóságot igazolni.
Ja ja.....
Ezért mondtam hogy jó.....hiszen ha élőben is így néz ki akkor csak egyszerűen használva van.....az meg kell a paciknak.

Egy motornak az a halála mikor évekig áll egy helyben.....
Az olaj kikezdi a tömítéseket.....gumikat......oxidálódnak erre-arra....

Én specc tuti nem vennék meg egy olyan motort még a szalonból se ami 3 éve bent áll....
Képzeld el, hogy utálnának,egy próbakör után!
Mert most ugye, csak egy fénykép alapján mazsoláztunk,és hát ugye egy kép meg a valóság.....?
De ettől függetlenül, ha a kép nem csal, az a moci meg éri az árát!
Elvileg a következő 20e. km-ben olajcserén kívül,más karbantartást nem igényel! Na jó, légszűrő is és esetleg telóolaj, ha nagyon puha és kopog,de ez nem költség!
Hát ebben a igazat adok blue-nak,mert én is árultam dolgokat,persze most is,de megmondtam a hibáit!Söt a hirdetésben is felhivtam rá a figyelmet,mert késöbb ebböl csak gondok adódhatnak!
Te Erikosz!

Szerinted most minket NAGYON utálnak az eladók?
Mert eddig sas szemként vadásztunk a hibákra:-)
Rontjuk a boltjukat:-)

De Én nem tudom sajnálni egyiket se:-) Valják be az igazat.....és akkor nem kell hazudozni....
Én nyíltan vállaltam hogy 68.000km van a vasamban pedig a Digi órában csak 50.000 volt....de! az gyári analógba 18 volt....

És ugye a sáskát már úgy árulják, hogy az a 18 valahogy "elveszett" útközben:-)
JA!

Meg ha gyári akkor 23.000-nél TUTI már hogy szakaszosan nyúlt....

Felnyomod középsztenderre a gépet...
Elkezded pörgetni LASSAN a kereket....és a lánycot középen nyomogatod felfelé.....

Az egyik helyen feszülni fog mint az atom, a másik helyen meg belenyúlik a lengőkarba.......

Lehet szép tiszta - ez csak petróleum kérdése - Én is 2 hete tisztítottam láncot.....

De Én amondó vagyok hogy az is cserés volt már, ahogy Erik is írja
Gyárilag minden második szemre rá van írva REGINA.....

Nem hiszem hogy ugyan olyan láncott vett volna - senki nem vett:-)))
Ez lehet rizsa is.....
Hiszen hogy ellenőrződ hogy tényleg cserélt e olajat?

Probáld ki tegyél bele egy motorba új olajat,....menj vele 2km-ert.....enged le..... ugyan olyan koszos lesz mint az előző....

NO!
Én specc ezért vettem új motort.
A gatyám is rámegy, de legalább tudom hogy nem vertek át. Anno a Futurával NAGYON NAGYOOOON! befürödtem....mindent nekem kellett megcsináltatni rajta.

Szóval hogy 90%os a gumi? MEEEE? Azt honnan láttom?
23.-nál miért cserélt olajat? 6000-ként kell..... akkor meg? Ennyi pénze van?

Szóvaé Én még azt is megmerem kockáztatni hogy tényleg egy 37.000km környékre lehet a vasba....
Ekkor érthető az új gumi (ez már a 3. akkor)
az új lánc....
és az olajcsere - hiszen 36-nál kell cserélni....

Támpont a szervízkönyv......
Nézd meg mikor volt a 18.000-res szervíz....ha 5 éve akkor az ismét kicsit érdekes lehet, hiszen 2 év alatt 18000km, a maradék 5-be meg 5000km?

Egy valós igazság van ebben: Használt motort LUTRI venni mindig.
Lehet hogy kifogsz egy PENGÉT.....de lehet hogy egy KAPÁT....
Én nem mondtam, hogy nincs cserélve a lánc, hiszen látszik hogy új!
A gyári hátsó lánckerék, ugyanis 5 küllős és ezüst színű!
Én csak azt próbáltam mondani, hogy ettől még lehet valós a km.
ha megkérdezem h uj e a lánc és azt mondja igen, ugy sem azt mondja h azért cserélte le mert több km van benne hanem azt mondja h mert kellett vagy vmi

1épként ha azt mondja h gyári azt vhogy tudom ellenörizni?
Mert gondolom használni akarja amíg el nem viszik
Nekem egyébként az a szomorú tapasztalatom volt a GS vásárlásakor, hogy akárhányat megnéztem, valahogy sosem voltak olyanok, mint a képen. Kitalálhatod, hogy nem jobbak voltak . Ez főleg az idomos/újabb kiviteleknél jött elő, ahol többnyire kiderül, hogy az idom repedt (csak ugye ez képen nem látszik), itt-ott már rozsdás, stb.
Ezalól üdítő kivéltel volt az, amelyiket anno megvettem, mert arról tényleg elhittem, hogy annyi amennyi és olyan amilyen.
Igazából csak azt akartam mondani, hogy ne keseredj el, amikor megnézel 5 darabot és mindet ratyinak találod a fotóhoz(!) képest. Illetve még azt javasolnám, hogy ne az évjárat/kilóméter alapján ítéld meg, hanem menj el és nézd meg, mert úgy látom elég nagy a szórás! Ez fokozottan igaz a 2001 utáni gyártás áthelyezés miatt is.

Ha gondolod nézd meg az enyémet is, ami még utolsó japán széria. Default-ban nem akarom eladni, de sosem lehet tudni ...
amikor még reggel hivtam 10 körül mondta h a gumik 90 %-osak, az olajban meg 50 km lehet, a láncról semmit nem mondott, ha cserélte volna szerintem mondta volna mert a másik 2 tényt is magától mondta ,nem kérdeztem rá, a helyszin miatt hivtam (Makó) meg hogy hétvégén otthon lesz e várhatóan, lakik arrafelé valaki amúgy? :P:P:D
No ez az:-)
Ha neked 22-nél már csere....nekem 32.-nél.....akkor 23.-nál nehogymá új legyen:-))) Csak ha cserélte:-) De azt nem írta....
ÖÖÖ,egy kérdés!
Mi a francnak költ egy pár gumira,amikor eladó a motor!Meg olajra,amikor megveszem úgy is lecserélem!
köszi a segitséget, ha felhivom hétvégén mindenképp rákérdezek a láncra, most meg mennem kell dolgozni:S:S
A lánc használatfüggő,meg talán egy kicsit szerencse is. Én a Gs-nél 24ezernél cseréltem, de már 22-nél kellett volna. Az a 2e. km elég hangosan telt!
Árban, annyi mint a fényezés, helyenként drágább!
A képek alapján jónak tűnik,és az ára is reális az állapotához.
Meg kell nézni!