Így van, jó gurulást, és gond nélküli hazaérkezést Mindenkinek! Nem tudom végül pontosan merre lesz a menet, de Tata nevére emlékszem. Győrben (ami annyira nagyon nincs messze) most egész jó az idő: a nap per pill süt, hideg sincs, viszont a szél fúj, de hát ez a Kisalföld. Éjjel esett ugyan, de jórészt már fel is száradt. És majd élménybeszámolókat kérnénk szépen sorban!
ÉS? itt 10 fok van MÁR MOST!
Szóval ha ennyi marad akkor az már jó....
Motor lefújva, lemosva.....
Kicsi törpém is nemsokára ébredezik, akkor meg előhalászom a ruhákat is:-)
Öltözés azt majdnem egyszerre el is indulunk......
Jó kalap!
Nekem is ez van, 2 év alatt mentem vele 50e.-t És még mindíg bírja. Én orrvédő nélkül használom,mertz azt viszont nem szeretem!Ha az nincs rajta, akkor még annyira sem párásodik!
Én ma vettem egy használt HJC FG14-est 15000-ért. Ennyi pénzért szinte ajándék volt, az MDS után meg ég és föld. Egészen lenyűgöző a különbség. Csendes(ebb), nem párásodik, nem akarja lecsavarni a szél a fejem 120-nál, nem huzatos ha a szellőzők zárva vannak. Ezen kívül nagyon szép állapotban van. Pár karcon kívül nincs semmi gond vele, a bélés és a plexi is makulátlan.
Azért választottam ezt mert a boncteremben sok jót írtak róla.
én szerintem kihagyom az évadnyitót, pedig nagyon mentem volna, de ha esik nekem végem, sisakon kívül semien motoros ruházatom nincs:S
ma 110Km/h nál rápillantok a fordulatra és az óra 6-7 környékén elég gyorsan "szitált" ingadozott, nemhiszem h közelenne anagyfeszültségű vezetákhez ami alatt elmentem (ráadásul egy felüljárón szal elég köüzel volt)
kicsit ráhúztama gázra és visszaált, azóta nem produkálta!
Akkor erre jó eséllyel nevezhet be sok tinilány.
najó, nem gonoszkodom.
bőrkabátokból is láttam, 2XL, 3XL, XXXXXLLLLLL
nem értem, miért nem gyártanak/hoznak be több M-est és L-est, akkor nem maradna a nyakukon a svéd testépítőknek való készlet.
Szóval holnap útra kel a csapat? Itthonról szurkolok majd, h jó idő legyen, és remélem, valamikor még nyáron tudok csatlakozni, addig meg csak elkészül a festés is, meg még műszakink is lesz:)
Hali
Én Lazer Vertigot vettem egy éve, de nem bántam meg. Asszem 23 volt akciósan, de még 30 alatt van amúgy is, és nekem eddig bevált, bár hallottam már olyan embert is, aki nem volt megelégedve vele, de neki az nem tetszett, hogy 160 -nál zajos...:D. Ilyen problémám a GS-sel nincs:).
Szia! A Caberg sisakhoz szeretnék neked egy jó tanáccsal élni!
Haver vett 1 és másnap már vitte is vissza. Mert az alsó levegő beömlőket nem lehet lezárni! Ezért nagyon huzatos a sisak, és fütyül 80 felett mint állat! Ha mindenképpen ennyiért akarsz sisakot venni akkor Superzone üzlet KBC sityakok! 20-30 között vannak nagyon szépek! És lehet hogy még egy körre is odaadják, hogy kipróbáld!
Szóval köszi mindenkinek aki jelenlétével emelte az AKMT 8. évadnyitó gurulását:-))))
Létszám: 23 motor FIX, és 2 "vendégmunkás" volt:-)))
Nem mentünk sokat - de mégis ahogy láttam - és magamon is éreztem Épp elég volt így elsőre.