Kiszeded az első kerék tengelyét,kiszeded a telókat, fejreállitód a teló és ott van egy imbuszos csavar. Én ezzel a csavarral kinlódok,mert meglazult,de nem tudom teljesen kicsavarni,és nem tudom hogy tartsak ellent neki.
Ezt tudom ajánlani.
2 éve fújtam vele a Simsonom kipuffogóját. Előtte kapott drótkefét, csiszolópapírt, Evipass rozsdaátalakítót, meg egy higítós mosást, és még sehol sem jelentkezett újabb rozsdafolt.
PIGIGS! A 14-es csavar alatt mit értesz pontosan? Egy 14-es tőcsavar, vagy egy anya amit 14-es kulcs fog?Mert nem igazán tudom hogy most egy tőcsavart vagy anyát dugjak bele?
Én Continental Conti Go-t használok, nekem bejött.
A Heidenau-t dobd ki!
Szerintem itt is tudnak Neked gumivásárlásban segíteni, de érdemes a tavaszi akciókat vadászni a neten!
Hmm, pedig ha jól tudom itt sok gs-en volt/van olyan... Én nem próbáltam még, a gyárit egyből a Metzelerre cseréltem le, és mivel bevált, nem nagyon forszíroztam a váltást .
Metzeler Lasertec . Tiszta esőgumi . 4 éve használom (persze nem ugyanazt , és bírja a városozást meg a kanyargást is .
Amúgy milyen gumi van a mocin?)
Milyen gumit érdemes venni?
Hozzáértők azt mondták hogy ami nekem van azt cseréljem le sürgősen, mert ez a típus nedves / hideg úton borzasztóan csúszik.
De melyik nem? Van oly an?
A boltban miért nem markolásztál meg egy kormányszerűséget vele ?
Amúgy egy kicsit biztos tágulni fog, hozzáidomul a kezedhez. De ha alapjáraton úgy vetted, hogy kicsi, és néhány használat után is nyom meg szorít, akkor buktad...
Mondjuk az én 4 éves shoxos kesztyűm egy méretet nőtt , de számtalanszor elázott meg ilyenek . Most meg már lötyög a mancsomon, csak még nem találtam meg az utódját.
Vettem ma egy kesztyűt, mert csak téli kesztyűm volt. Ez igazából ilyen átmeneti, de túrára pont jó lehet, megtetszett, nem tudtam ott hagyni.
A boltban még kényelmes volt, viszont mikor mentem hazafelé és markoltam a kormányt, egy kicsit nyomta az ujjaimat és kicsit kemény még az egész. A boltos azt mondta fog még tágulni, pár nap kérdése...
Van valakinek tapasztalata e téren, tényleg fog még nyúlni, vagy csak el akarta adni a kesztyűt a pacák?
Két ajtóval odébb vagyok gyakorlaton a villanyos műhelyben....