Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd ránézek a kollégára, hogy rendesen nézze át azt a masinát.
Két ajtóval odébb vagyok gyakorlaton a villanyos műhelyben....
Kiszeded az első kerék tengelyét,kiszeded a telókat, fejreállitód a teló és ott van egy imbuszos csavar. Én ezzel a csavarral kinlódok,mert meglazult,de nem tudom teljesen kicsavarni,és nem tudom hogy tartsak ellent neki.
Egy teleszkóp szerelési cikkben olvastam, de nem látok sehol leeresztő csavart, pedig jól jönne.
Ezt tudom ajánlani.
2 éve fújtam vele a Simsonom kipuffogóját. Előtte kapott drótkefét, csiszolópapírt, Evipass rozsdaátalakítót, meg egy higítós mosást, és még sehol sem jelentkezett újabb rozsdafolt.
Ez volt a telo olaj.
Nincs külön csavar, de kérdezd Eriket, Ő profi ebben(is)!
Kerék ki, telok ki, aztán telok szétszerelése. Kb igy néz ki!
Nekem nem tetszett, csúszott. De ez csak az én véleményem.
mi a baj vele? szerintem nagyon is jó!
Most nézem csak az adatlapot! Mikor megyünk lovagolni?
Tegnap beszéltünk a teleszkóp olaj cseréről...

Ma megnéztem, vagyis kerestem az olajleeresztő csavart, de nem találtam. Hol is található?
Üdv.

PIGIGS! A 14-es csavar alatt mit értesz pontosan? Egy 14-es tőcsavar, vagy egy anya amit 14-es kulcs fog?Mert nem igazán tudom hogy most egy tőcsavart vagy anyát dugjak bele?
K64
Na a Heidenaut dobd ki-vel azért nem egészen értek egyet, ( na jó attól függ melyikről beszélünk ) én a telet lenyomtam a K66-tal !
Ha nyúlik akkor nincs baj.
Tágítgatom tovább.
Én Continental Conti Go-t használok, nekem bejött.
A Heidenau-t dobd ki!
Szerintem itt is tudnak Neked gumivásárlásban segíteni, de érdemes a tavaszi akciókat vadászni a neten!
Szevasz Drágám!
Mostanában nagyon ráérsz! Könyvet olvasol? Szerintem csak kiollóztad valahonnan!
Véletlenül nem új helyen dolgozol?
Köszönöm!
Hmm, pedig ha jól tudom itt sok gs-en volt/van olyan... Én nem próbáltam még, a gyárit egyből a Metzelerre cseréltem le, és mivel bevált, nem nagyon forszíroztam a váltást .
Metz Lasertech !
Heidenau (így kell írni?)

Tény hogy csúszik néha egy picit, de azt a bénaságomnak tudtam be :)
Metzeler Lasertec . Tiszta esőgumi . 4 éve használom (persze nem ugyanazt , és bírja a városozást meg a kanyargást is .
Amúgy milyen gumi van a mocin?)
Az első része: Christopher Moore : Vérszívó Démonok
A második része : Totál szívás ( az idézet ebből van )
Milyen gumit érdemes venni?
Hozzáértők azt mondták hogy ami nekem van azt cseréljem le sürgősen, mert ez a típus nedves / hideg úton borzasztóan csúszik.
De melyik nem? Van oly an?
A boltban miért nem markolásztál meg egy kormányszerűséget vele ?
Amúgy egy kicsit biztos tágulni fog, hozzáidomul a kezedhez. De ha alapjáraton úgy vetted, hogy kicsi, és néhány használat után is nyom meg szorít, akkor buktad...
Mondjuk az én 4 éves shoxos kesztyűm egy méretet nőtt , de számtalanszor elázott meg ilyenek . Most meg már lötyög a mancsomon, csak még nem találtam meg az utódját.
Sziasztok!

Vettem ma egy kesztyűt, mert csak téli kesztyűm volt. Ez igazából ilyen átmeneti, de túrára pont jó lehet, megtetszett, nem tudtam ott hagyni.

A boltban még kényelmes volt, viszont mikor mentem hazafelé és markoltam a kormányt, egy kicsit nyomta az ujjaimat és kicsit kemény még az egész. A boltos azt mondta fog még tágulni, pár nap kérdése...

Van valakinek tapasztalata e téren, tényleg fog még nyúlni, vagy csak el akarta adni a kesztyűt a pacák?

Amúgy 10 ezer volt, minusz 1000 törzsvásárlói.