Helló! Engem is érdekelne ennek a két műveletnek az ára. Sokan említették már, és különböző helyeken, csak hogy reálisan és közép (de inkább kis-) árfolyamon mennyit kérnek érte?
havernak ha jól tom ilyen van fenn!
ő dícsérte, rá akart beszélni, de h egybe rendeltem nagyvasról jobban jártam meg amugyis olcsobb volt a heidenau, és eddíg smmi panaszom nincs rá!
Az igazság az hogy ma vittem a gépet, a szelephézag miatt ott kellett hagynom. Pontos árat nem tudok mondani, csak akkor amikor megyek a gépért. Karbikat kitisztítja valami ultrahangos cuccal+ szinkronizálja, szelephézagot állít, plusz mondtam neki hogy nézze át, ha talál valamit még akkor szól és megbeszéljük. Levegőszűrőt, gyertyákat vittem, patent lesz a gép. Haverom XX-ét is ő csinálta nemrég, 15ezer volt az injektorszinkron+szelephézag állítás.
Halihó!
Tegnap voltam kiállításon, katasztrófa volt. A színvonal nevetséges, motor alig, vicc az egész. Vettem egy dzsekit, legalább az megérte. Mostanában nem megyek az tuti. Inkább motoroztam volna. Most vittem a gépet szervizeltetni, karbiszinkron, szelephézag, stb.
A héten volt lánccsere a GS500asomon, viszont időszerű lenne cserélnem a láncvezető csúszkát is, de neten nem találtam még ilyen alkatrészt, ötleteket várnék, hogy hol tudnám beszerezni. Neten, vagy itt helyben miskolc környékén, esetleg jó az is ha maszekolok rá valamiből?
köszi, "Kiveszed a légszűrőt és úgy mit csinál (rövid időre tedd!)"
ez segített volna
azért elismerésem, nekem is csak véletlen ötlet volt h próba cseresznye és bejött. alacsony fordulaton még mindig rángat picit, de 40Km/h fölött már nem.....remélem késöbiekben ha telik rá a karbiszinkron orvosolja, de mivel nem sűrűn megyek 40 alatt ezért anyira nem zavar.
ő dícsérte, rá akart beszélni, de h egybe rendeltem nagyvasról jobban jártam meg amugyis olcsobb volt a heidenau, és eddíg smmi panaszom nincs rá!
Mennyibe került a karbi szinkron+szelephézag?
Azért kérdem mert jövő héten szeretnék menni és kíváncsi vagyok neked mennyi volt.
Tegnap voltam kiállításon, katasztrófa volt. A színvonal nevetséges, motor alig, vicc az egész. Vettem egy dzsekit, legalább az megérte. Mostanában nem megyek az tuti. Inkább motoroztam volna. Most vittem a gépet szervizeltetni, karbiszinkron, szelephézag, stb.
http://www.r17.hu/index.php?pa...
Heidenau K64 szerintem jó árba volt 17500-
Szeretnék hátsó Gumit venni a Gs-hez! Tudtok valami jó helyett ahol olcsón belehet szerezni?
A héten volt lánccsere a GS500asomon, viszont időszerű lenne cserélnem a láncvezető csúszkát is, de neten nem találtam még ilyen alkatrészt, ötleteket várnék, hogy hol tudnám beszerezni. Neten, vagy itt helyben miskolc környékén, esetleg jó az is ha maszekolok rá valamiből?
It megnézheted!
www.kelomotor.hu
A mai termés 180 km.
Bp-Eszergom-Letkés-Kemence-Nógrád-Vác-Bp
E
z már nagyon hiányzott. :)
ez segített volna
azért elismerésem, nekem is csak véletlen ötlet volt h próba cseresznye és bejött. alacsony fordulaton még mindig rángat picit, de 40Km/h fölött már nem.....remélem késöbiekben ha telik rá a karbiszinkron orvosolja, de mivel nem sűrűn megyek 40 alatt ezért anyira nem zavar.