A tanácsotokat szeretném kérni. GS 500 F-re keresek bukógombát vagy bukócsövet. Kérdésem egyrészt hogy hol érdemes keresgélnem, másrészt hogy melyket javasoljátok.
gondolom úgy mint nekünk a gumis görögországban.. szöget kíhúz, gumi felületét a sérülésnél megtöröl bedúgóz vulkanizál keréknyomást mér.. nekünk se szedték le a gixxerről a kereket.. kb 2 perc alatt megvolt a gumiscsávó a javítással
Persze!
Azért benne van a pakliban egy defekt, és inkább kifizettem a készletért 1600-at, pumpa volt (de az is kb. 1000, biciklis), és eltökölök vele vész esetén fél-egy órát, minthogy súlyos pénzekért szállítást kérjek, vagy ott kelljen hagynom valahol. OK, a biciklipumpa persze csak annyira elég, hogy az első kútig elcsorogjak. Kényelmeseknek van CO2 patronos készlet is.
Vizsgánál vannak kötelezők a bukón kívül, az biztos. Ilyen pl. a magas szárú cipő, ami védi a bokát, védőruha stb. Már nem emlékszem a pontos leírásra, de voltak ilyenek, talán még a kesztyű is, persze mindez a bukón túl!
Nyuszi... akkor ez volt az oka, hogy nem jöttél?
Az még nem lenne baj, ha házi a töltő, de aki készítette, nem is ellenőrizte? Pár kedves szavam lenne hozzá...
Az áron kívül azért számít a méret (hossz*szél*mag) és hogy melyik oldalon vannak a pólusai és a szellőzője! De típus alapján ez nem gond, elvileg a YB10L-B2-es jó bele.
A kötelező cuccok azért beférnek a GS-be az ülés alá, vagy akár az oldalidomban, ha nincs doboz, vagy sajnálod a helyet. Izzókészletből pedig csak azt a pár izzót szoktam hurcolni, ami van a gépben. A mellény alap, hétköznap hordom is a szürke kordurán, inkább, mint hogy letoljanak az útról. Mondjuk a nyári bőrkabáton van narancsszín, így ahhoz nem kell. Ajánlott még egy defektjavító, de nem a spré, hanem a rendes javítókészlet.
mondjuk fényvisszaverő öltözéket vagy mit írnak elő.. amit a cordura kabátomon körbefutó fényvisszaverőcsíkkal eddig le is tudtam.. az "új" börkabátommal mondjuk már nem..
Tegnap már készültem, hogy ma megyek egy kisebb karikára...
Töltőre tettük az aksit, megszokásból a piros színű zsinórt a megfelelő polaritásra. aztán derült ki, hogy meg van cserélve minden a töltőben(mert valami házi cuccos), így sajna meg lett grillezve az a szerencsétlen aksim.
Szerintetek az áron kívül van különbség aksi és aksi között?
tegyük fel sötétben megyek haza és kiég a lámpám, megállok kicserélni merthát látok a sötétbe és van is nálam izzókészlet, akkor illene lerakni az elakadásjelző háromszöget.
Apropó bringa!
Mivan ha egyirányu utcából forgalommal szembe jön egy bicajos (mert szabad neki) és nekem jobbról . Jobbkézszabály szerint elsőbbsége van, vagy nem kell számitanom, hogy egyirányu utcából a "rossz" irányból jön valaki?
Elsősegélycsomag, izzókészlet (bár ez lehet hogy már nem kötelezők, mert a legtöbb autónál egy sofőr nem tudja kicserélni utközben)
Azért nemazért, de én nem szoktam motorost látni bukó nélkül.
aki nézet híradót láthatta h rászálltak a motorosokra és kerékpárosokra.
a szóvivő ijet szól h: sokan közlekednek megfelelő védőfelszerelés nélkül
A sisakon kívül motoron mi kötelező? én úgytudtam h csak a sisak.
A tanácsotokat szeretném kérni. GS 500 F-re keresek bukógombát vagy bukócsövet. Kérdésem egyrészt hogy hol érdemes keresgélnem, másrészt hogy melyket javasoljátok.
előre is köszi :)