Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

A tanácsotokat szeretném kérni. GS 500 F-re keresek bukógombát vagy bukócsövet. Kérdésem egyrészt hogy hol érdemes keresgélnem, másrészt hogy melyket javasoljátok.

előre is köszi :)
Haj vulkanizálni tudni volna jó
gondolom úgy mint nekünk a gumis görögországban.. szöget kíhúz, gumi felületét a sérülésnél megtöröl bedúgóz vulkanizál keréknyomást mér.. nekünk se szedték le a gixxerről a kereket.. kb 2 perc alatt megvolt a gumiscsávó a javítással
Jó a pumpa az a könnyebbik része, de hogy javitod ki a lyukat a gumin?
Ez nem bicaj, hogy lekapod a gumit, folt ráragaszt aztán felpumpálod.
Persze!
Azért benne van a pakliban egy defekt, és inkább kifizettem a készletért 1600-at, pumpa volt (de az is kb. 1000, biciklis), és eltökölök vele vész esetén fél-egy órát, minthogy súlyos pénzekért szállítást kérjek, vagy ott kelljen hagynom valahol. OK, a biciklipumpa persze csak annyira elég, hogy az első kútig elcsorogjak. Kényelmeseknek van CO2 patronos készlet is.
Vizsgánál vannak kötelezők a bukón kívül, az biztos. Ilyen pl. a magas szárú cipő, ami védi a bokát, védőruha stb. Már nem emlékszem a pontos leírásra, de voltak ilyenek, talán még a kesztyű is, persze mindez a bukón túl!
És azzal a defektjavitó készlettel mire mész? Esetleg pumpát is viszel magaddal?
No, ömlesztek:

Nyuszi... akkor ez volt az oka, hogy nem jöttél?
Az még nem lenne baj, ha házi a töltő, de aki készítette, nem is ellenőrizte? Pár kedves szavam lenne hozzá...
Az áron kívül azért számít a méret (hossz*szél*mag) és hogy melyik oldalon vannak a pólusai és a szellőzője! De típus alapján ez nem gond, elvileg a YB10L-B2-es jó bele.

A kötelező cuccok azért beférnek a GS-be az ülés alá, vagy akár az oldalidomban, ha nincs doboz, vagy sajnálod a helyet. Izzókészletből pedig csak azt a pár izzót szoktam hurcolni, ami van a gépben. A mellény alap, hétköznap hordom is a szürke kordurán, inkább, mint hogy letoljanak az útról. Mondjuk a nyári bőrkabáton van narancsszín, így ahhoz nem kell. Ajánlott még egy defektjavító, de nem a spré, hanem a rendes javítókészlet.
nem is viccből mondtam..

mondjuk fényvisszaverő öltözéket vagy mit írnak elő.. amit a cordura kabátomon körbefutó fényvisszaverőcsíkkal eddig le is tudtam.. az "új" börkabátommal mondjuk már nem..
autópályán az is ki van írva, hogy "biztonsági öv"
rövidnaci és strandpapucs...
Tegnap már készültem, hogy ma megyek egy kisebb karikára...

Töltőre tettük az aksit, megszokásból a piros színű zsinórt a megfelelő polaritásra. aztán derült ki, hogy meg van cserélve minden a töltőben(mert valami házi cuccos), így sajna meg lett grillezve az a szerencsétlen aksim.

Szerintetek az áron kívül van különbség aksi és aksi között?

jó éjt.
Autópályán az is kötelező, minden utazónak
A 30 literes uzsonnás dobozban.
tegyük fel sötétben megyek haza és kiég a lámpám, megállok kicserélni merthát látok a sötétbe és van is nálam izzókészlet, akkor illene lerakni az elakadásjelző háromszöget.
meg tegyél be láthatósági mellényt is..
gs500 ba
és izzókészlet?
ekkora faszságot
elsősegély csomag?
az meg hol fér el a gs550ba?
mert nekem még sehol.
Most már kell rá számítani...s mivel jobbról jön, így elsőbbsége van szerintem.
Apropó bringa!
Mivan ha egyirányu utcából forgalommal szembe jön egy bicajos (mert szabad neki) és nekem jobbról . Jobbkézszabály szerint elsőbbsége van, vagy nem kell számitanom, hogy egyirányu utcából a "rossz" irányból jön valaki?
Elsősegélycsomag, izzókészlet (bár ez lehet hogy már nem kötelezők, mert a legtöbb autónál egy sofőr nem tudja kicserélni utközben)
Azért nemazért, de én nem szoktam motorost látni bukó nélkül.
Még szerencse, hogy nem bringázom...
Hangulatkeltés. Már megint a jóindulatú médiumok.
Az összes suzuki kereskedésben, és esetleg a www,nagyvas.hu -n.
aki nézet híradót láthatta h rászálltak a motorosokra és kerékpárosokra.
a szóvivő ijet szól h: sokan közlekednek megfelelő védőfelszerelés nélkül
A sisakon kívül motoron mi kötelező? én úgytudtam h csak a sisak.