Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jahh, a fotóidat már nem néztem meg rendesen
Földik bizony, sőt ismerjük ám egymást személyesen is! Régen együtt íjászkodtunk, és IWIW-en is "ismerős" vagy.
Igen, annyi csalás van benne, hogy utólag egy kis zajszűrést csináltam, de akár anélkül is jó.
Amúgy egy pici Canon A510 a gép egy mini állvánnyal, teljes manuális üzemmódban, ISO100, 4-es rekesz, 15mp záridő, időzítve, hogy ne remegjen be.
Köszi a dícsérő szavakat a többieknek a nagy érdeklődés miatt feltöltöm szívesen bárhová az eredeti képet, a zajszűrt verzió 213kB, 3MPixel, Blue, hova küldhetem? A nyers kép 1MB. Van egy másik is, amin rajta vagyok én is, persze árnyként, kellett volna még egy vaku megtrükközni a dolgot. Majd legközelebb...
Igen, azért kérdeztem, hogy mit trükközött, mert a csillagok is látszanak a képen. És én is akarok ilyen képet!
Akkor még azt mond meg, hogy hol rendeljem meg ( de postai uton v. futár, mert itt sehol nincs csak ha rendelek ) Pásztoy ? csak minél hamarabb megjöjön az a lényeg
Ja és köszönöm, mert megvettem volna a mitast mert tetszett a mintája de így inkább kihagyom a csúszkálást és maradok a heidenaunál.
Jó kép!
Most látom, hogy földik vagyunk.
Illetve én most már Csabán lakom, de kb. 24 évig Keresztúron laktam.
Tudom hogy más fórumba téma ez , de ilyen egy extra záridős kép. Ez éjfélkor készült. Egy éjszakai motorozás alkalmával a mociról is lesz majd hasonlóm:)
Nem hülyítek én senkit, tényleg nem értek hozzá.

Mivel soha nem kellett még foglalkoznom ezzel, azt sem tudom, hogy hol van a szűrőház.

Az olajcsere ismert lépései közé még be kell szúrnom az "olajszűrőfedél megkeresése" pontot pl. .
Sosem néztem műszaki szempontból a GS-t, mivel nem volt rá szükség. Ismerem a kezelőszerveit, nézem az olajszintet időnként, akksit karbantartom, guminyomást ellenőrzöm, ennyi. Hozzávaló olajszűrőt most láttam először.

Ha motorszerelőnek nem is, de jósnak jó vagyok, mert ezek szerint nem kaptam tömítést a szűrőhöz.
Őszinte gratulációm!
Ez a fotó díjjat érdemelne! Egyszerűen mesés!

Te vagy a fény!
Én meg hazamegyek és kussolok. De előtte szétvágom az 5-i "jól informáltalkat".
Peeeerszeeeee! hiszi a piszi...
csináltam már én is hasonló képeket,asszem valami....ööö....izével...na.....megvan,FÉNYKÉPEZŐGÉP a neve!
Ezt a képet TE csináltad? Milyen géppel? Extra záridő?
Blue!

Ha itt vagy: nyomjál már fel képeket a tömítésről, meg a szűrőről, légyszi! Neked van szűrő is és tudás is!
Zsoké!

Most komolyan! Tényleg ennyire nem értesz hozzá, vagy csak hülyítesz minket?
Az a tömítés, amiről szó van, egy kb 10 cm átmérőjű hengeres gumigyűrű. az olajszűrőház fedelében van bemaratva a helye! Pontosabban nagyjából karika.
Az a baj, hogy én meg nem tudok fényképezni és képet felrakni.
No holnap tuti a gurulás már mert N.Tibi és a cimje jönnek!

Szóval START:-)) Aki jönne annak már nem kell szólnia - bár ártani nem árt:-)
Na feltobtalak titeket (FANOKAT) a világhírnév felé:-))) No meg az új manócskámat

http://www.bikepics.com/member...
Május 5 NEM MUNKANAP!

Nézétek már meg a naptárat:-))))

Az ÁPRILIS 30 munkaszüneti nap - amit 21.-én kell ledogozni!
OK! Akkor nem az én ingem volt, csak tévedésből magamra húztam másét. Így viszont csak az marad, hogy megköszönjem a jótanácsot!

Azt hiszem megpróbálok korábban csatlakozni, mint Miskolc, hogy minél többet tudjunk együtt tekerni.
Tegnap este azért kiugrott a szemem, amikor megláttam, hogy május 5. munkanap lesz. De így év elején van még szabi bőven, ha a Hivatali Mindenható ís úgy akarja.
Én már kipipálhattam eme néznivalókat Evésileg esetleg ajánlom a Balatonberényi Bubos éttermet a falu közepén van 800-1050 Ft között annyit adnak hogy alig birtuk megenni.A partnál a strand elött is vannak jó és olcsó éttermek (csak nem olyan nagy adagok, gyroszos is van).Balatonszentgyörgyon az országut mentén is van egy étterem állitolag ott is nagyon jót és sokat adnak ,de még nem probáltuk.
Sziasztok!

Átvettem tegnap a Nagyvasról rendelt szűrőt....
Mivel nem tudom, hogyan passzol a helyére, nem tudom atömítés mibenlétét sem megállapítani.
Tömítésnek tűnik az a gumiizé ami a szűrőhenger belső üregének egyik végén van. Az az?
HKG!

Mivel "hányinger hétvégém" van (dupla éjjel után vissza vasárnap reggelre) így holnap napközben ismét nem aludhatok.......

Tali:
6:30-7:00 ÉRD Tescó benzinkút
Indulás 7:00
Irány a BIVALYREZERVÁTUM!

Nem pályázunk így nem kell matrica.....

További csatlakozási pontok: (KÁBÉ:-)
Bárhol a 7-es főúton.......

Érkezés KÁBÉ:10:00......

A rezervátum megtekintése utána visszafelé jövet......megnézük a Csillagvárat.......
És megkukkantjuk nyitva van e már a hurkás:-) (Van egy kedvenc helyünk Balatonakarattyán)

Jelentkezés Telefonon vagy itt......
Ez fontos mert egyedül nem megyek....akkor inkább hazajövök és teszek valami mást az időmmel

Táv: kb Érd - Balatonmagyaród - Érd = 380km
Ezek mennek fel a GS-re......