Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérdés!

Ki az aki tudna nekem segíteni, (persze jó pénzért) doboztartót csinálni?
Sajnos nincsen semmi felszerelésem hozzá. Ha szerencsém van, akkor egy hónapon belül meg tudom venni a dobozokat. És ehez kéne egy 3 dobozos tartó rendszer.

Esetleg Ossszibá, meghegeszti?
Ja, a Ratesz által emlegetett nagymama-féle süti! mindenképpen szerzek neki olyat. (fogkő ellen tuti jó....

Mondom én, h bélpoklos... :D
Nyussz!

Én megyek és kész! Majd segítek hozni a cuccot, de a többiek nagy ledöbbenésésre úgysem hagyok nekik semmit ! Persze ha nem azt a 2 éves kekszet keresed elő, amit itt fórumon tárgyaltatok:) Mert abból maradni fog
neeeem?
jah. hidegélelem a bélpoklos bandának az útra....

azért moct csak-csak józanságosan vezecc...
semmit,én nem vagyok belemagyarázós!
Nyuszi!

A végén Eriknek lesz igaza: Termosz,stb.....

De tudom hol lakom(józanul), csak nem látom, mert nem Pöst, így nem elég részletes.
Igaz viszont, hogy miért lenne? Katonai műhold ott részletes, ahova az atombomb megy!
hű, de értelmes...
hát nem. (na vajon ebből a 2 szóba mit fogsz belemagyarázni? )
csak az ilyenedből gondoltam: na nem azt,hogy szőke vagy hanem.....ááá.....ebből már nem jövök ki jól!
Ennyire szőke nem vagyok, hogy egy átláccó pojjént ne értsek!
Akin teszel-veszel.
tudom-tudom szszmiklósra gondolsz.rossz poén volt csak.
Ma egész napom csak azzal megy el, hogy olvasgatok visszafele. Már jojózik a szemem.
OK Devil. Majd csinálok egy telszámosat is.
GSTeddy Gratula
de jó annak a Miklósnak!
Értettem a célzást! Na jó, néha farmer. De az csak akkor, ha Miklóson teszek-veszek.
nagyon helyes ,csak gondoltam az írományodból "se top,se oldaldoboz....." én max farmer,de felül mindíg protis cucc!
Protektoros ruha nélkül soha nem megyek. Az meg, hogy a kabát és a naci alatt mi van/nincs....
ha top nélkül motorozol,szólj,arra én is kiváncsi vagyok!
Nem tod hol laksz?
GRATULÁLOK!
Mikor teszed meg az első legális körödet?
Széles utat, sok-sok balesetmented km-ert!
Ezt hogy is? Nincs se top, se oldalsó dobozom. Lusta banda!

esSO: persze. Viszek egy kortyintásnyit majd.

Bali: ne kavarj nekem....
naccerű..elsőre... már csak motor kell...