Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor holnap se motoroz mert szombat 14.....az még rosszabb:-)

Főleg ha Jason (Péntek 13.c filmek) kint vár téged az úttesten egy macsétával:-)))
Birni bírná:-) csak attól függ mekkorát akarsz esni?
Bexnek volt ilyen...... Ő azt nyilatkozta hogy SOHA TÖBBÉ!

Tegyél hozzá még 2000-ret és vegyél Heidenaut....
sziasztok volna egy kérdésem mit szóltok ehez a gumihoz bírná a gs-en

http://shop.unas.hu/shop_artde...

Jáájj holnap péntek 13! Ki mennyire babonás motorozás terén ilyenkor?
Csak mert engem figyelmeztettek hogy fokozottan vigyázzak magamra kár hogy emlékeztettek erre, mivel végre szabad lenne a délutánom + péntek 13 hát nem toom...
Ja az erdő:-)))

A tescó mögöt van ugye a kis út át Miskolc (lillafürad) felé.....
Arra gondoltam az "erdei út" tekintetében.....

Vagyis vagy lecsöppensz az M3-ra......vagy fel Ózd felé....
Ennyi ment neked:

"Szlovákiával semmi változás nincs és nem is lesz.......
Tehát az AKMT-s fórumban a megfelelő topicban mindent megtalálsz - illetve az itinerbe......

M3-M30-azt ki a határ felé......
Az időpontok is fent vannak.....
Ha te Egerből jösz (ha jól emlékszem egri vagy) akkor majd eldöntöd hogy hol csatlakozol......Bár a korai indulás miatt Én specc nem javaslom az erdei utat.....

Nem változtatok.... akinek korai, kései, vagy egyébb vakerája van az nem jön ...... aki meg ott van az jött motorozni:-)))"

Nem tudom mi ebben a bántó?
Sőt még aranyos is voltam - hogy ne kavarj az erdőbe:-)))) Hisz sötét lesz még akkor:-))))
Te valamit nagyon félreértettél! Vagy nem olvasol jól?:-))))) (nem egyedi manapség:-)

Neked az egész bejegyzésből - a kérésednem megfelelően annyi ment hogy:

Nincs változás, tehát minden a régi - igy azokat az indokat amit eddig olvastál az él a mai napig....

A többi meg senkinek nem lebaszás volt csak egy megjegyzés.......
Nem vagyok Én valaki hogy csak úgy leb...lak.....főleg nem ismeretlenül!
Szertintem olvasd el mégegyszer és próbáld hangsúlyjal olvasni.....
Amugy igazad van
Akkor most kereszteljem át magam ÁJTATOSMANÓRA?:-))))) (Mantis religiosa)
Hogy állandóan beszólhas?

De volt ilyen gyanúm is:-)))
Tibkin!

Ezt küld el nekem minél nagyobb felbontásba légysziuves!
KI...szot szép ez a kép!
Engedelmeddel fel is használnám majd valamikor, valahol (ugyse látszik semi személyes)
Kreatív vagy nagyon, nekem eszeveszettül bejön
ügyes kép!
Gyorsan elrepült, de látványos volt, a kép utána készült! Arról is van fotó, de nem ilyen szép!
Helyileg az űrhajó amúgy a GS körül, na jó, pontosabban a kerekei alatt lévő kis földgolyó körül kering!
És hol az ürhajó .
Sziasztok!

Először is, bár kicsit lemaradva, de GSTeddynek gratulációm, még bennem is él az összes emléke a vizsgáknak, mivel tavaly novemberben tettem le, nagyon jó érzés.
Más: kimentünk kettesben ma megnézni a Nemzetközi Űrállomás átrepülését egy sötét pusztára, és nem hagyhattam ki egy jó kis fotólehetőséget. Tudom, nem csillagászati fórum, de bal oldalon az Orion van, a bukó fölött a Bika szarva, jobbra a fényes a Vénusz (Esthajnalcsillag), attól picit jobbra a Fiastyúk, köszépen pedig a GS500E . Amúgy én is szeretek minden lefotózni túrákon, ami érdekes, szép, látványos, stb. Olyankor aki türelmetlen, utólag látja a képeket és rájön, hogy "Jé, de szép!" és érdemes volt!

Jó éjt mindenkinek! :)
Doboz ügyben köszönök minden hozzászólást. Mivel holnap gurulok eggyet Máriazelbe ezért hazának útbaejtem a Louist és megnézem a dobozt.

Sziasztok
De jól elküldtél a p...ba!
Kezdem magam mimózalelkűnek érezni. Pedig, ha újra elolvasod ártatlan kérdésem, láthatod, hogy nincs benne nyígás, egyedi igény, stb.
Egyébként maximálisan elfogadom a szabálykönyvben foglaltakat. Azt hiszem ez nem lehet kérdés.

Nem baj. Túlteszem magam rajta. A Louis tehet most róla(d).
Blue!

Nekem van helyzetjelző foglalatom, ha egyre gondolunk. Spec én a régi autókban levőre. Pl zsiguli. Ami a biluxégő alatt volt.
Tíz percig bámultam a motorod, mire rájöttem, hogy mi olyan furcsa-ismerős rajta!
Elég sok természetfilmet néztem/nézek, tehát: totális imádkozó sáska-mantis religiosa
Nézz csak meg egy képet róla, meg a fejidomod!
Húúúúú banyek! De jó, hogy én kussoltam!

Viccen kívül: nem gondoltad még, hogy esetleg pont ezen okok miatt csatlakoztunk hozzád?
Én olajat a formula3000-től rendeltem:-)

Igaz onnan is megjött.......1 hónap múlva:-)
Szlovákiával semmi változás nincs és nem is lesz.......
Tehát az AKMT-s fórumban a megfelelő topicban mindent megtalálsz - illetve az itinerbe......

M3-M30-azt ki a határ felé......
Az időpontok is fent vannak.....
Ha te Egerből jösz (ha jól emlékszem egri vagy) akkor majd eldöntöd hogy hol csatlakozol......Bár a korai indulás miatt Én specc nem javaslom az erdei utat.....

Nem változtatok.... akinek korai, kései, vagy egyébb vakerája van az nem jön ...... aki meg ott van az jött motorozni:-)))

JA igen!
EZ MINDENKINEK SZÓL! AKI VALAHA IS VELEM TART......
A leirás - "szabályzat" - itt is él! Vagyis ahol láttok egy fotogén elemet ott megállok fényképezni, kamerázni!
Talán Nyuszi megérti ezt - hisz Ő is csodás képeket szokot csinálni....
Akinek ez gondot okozna az vagy ne jöjjön vagy fogadja el! Vagyis megyek-megálok-megyek-megállok.....és lehet hogy ez 2km-ként van....

Ezt azért írom mert általában mindig kapok 1-2 megjegyzést (menjünk má, haladjunk má, olyanok vagyunk mint a csiga, ezt minek lefényképezni....stb)......ami azért valahol megérint.....magyarán néha a torkának tudnék ugrani az ipsének. Ezt minden évben mindig, mindenhol elmondom.....csak ugye NEM OLVASNAK.....Nem hallanak

Én nem azért motorozok mert kurvasok pénzem van - hanem azért hogy élvezem a szabadságot.
Nekem nem az a fontos hogy "motorozzak" és pörögjön a KM órám hanem hogy legyen benne értelem is........(értelem= szépség, kultúra, látvány....stb)

Tőlem nem sok olyan túrát látthattatok és fogtok látni ami arról szól hogy menjünk valamerre.....
PL: Megyünk egyet mátrázni? (mellesleg nem tudom mit élveznek azon a szar 24-esen az ipsék?) Egy rakás katasztrófa az az út - hacsak augusztus óta nem csinálták meg.
Aki szerpentinezni akar, menjek ki a 82-esre Zirc és Csesznek közt:-))) NA az BABA!
Ha van ilyen az általában KAJA-túra néven fut......

Ennek semmi köze a Gs500-hoz....csak ugy eszembejutott, mert hétfőn is rákérdezet Rainbow hogy "most minek áltunk meg"
olajshop.hu -n rendeltem...nekem bejött...ott nincs mit vizsgálgatni méretre az igaz....mindenestre kell egy kis bátorság hozzá az igaz...
Hát ja, de ugye az akció az akció:-) és az akció nem kérdezi meg a beosztásomat:-))) Főleg nem az időjárást:-)))

Idehaza nekem még sehol nem volt gondom.
Boltokból is rendeltem, és ugye állandó résztvevője vagyok a teszvesznek és a vaterának......
A lámpa is a vateráról van (Amugy egy peugeot speedfight robogó lámpája:-)))
pénteken licitáltam, kedden postán volt - szerdán pedig nálam.....jelenleg pedig már fent van a mocin:-)

Szóval Én nem vagyok ellene az internetes vásárlásnak.....bár az igaz hogy ahol elsőre megszopom oda többé nem megyek........
Szóval a LOUIS egy potencionális vevőt cseszet el......

Na össze is tettem a gépet:-)
Mint írtam minden a régi csak a lámpa új
Ráadásul sehol nem stimmelnek a számozások: nekem L-es bukó helyett végül S-es lett jó 50-es ruha helyett az 54-es, probáltam egy csizmát a 41-es lábamra a 43-as volt jó. Sidit néztem ki 189 EUR-ért, legközelebb engedélyezem magamnak