Bali! Ha nem találsz közelebbi emberkét,szívesen segítek. Le kellene rajzolni,méretezni,az alapján megtudom csinálni. Ha kész vhol összefutunk,oszt viheted!
Ritkán kell? Mi nagyon sokszor kihasználtuk a dobozokat az exemmel, igaz sokat is túráztunk, és mentünk el csavarogni több napra. Neki Kappa volt (amíg össze nem törtek egy nagy esés miatt, de ott pölö vmennyire meg is védték a moct) Talán annyi, hogy a kulcs műanyagba volt téve, így hamar kilazult, és szét is tört a háza. De szerintem nem lehet olyan nagy kbség doboz és doboz között. Mi azt beszéltük anno, hogy ha praktikusabb lett volna oldalra felülről nyitható dobozt venni.
Láttam a kérdést, de azért nem nyilatkoztam, mert igazából nincs még tapasztalatom. Idén vettem a dobozokat - láttad: még ki sincs csomagolva - , előtte soha nem is láttam más dobozt! Így miről írjak?
Amit tudok: Középre van nekem a Moto-Detail 42 literes változat. Egyértelműen az ára miatt esett erre a választás! A multkor akciós volt a 44-es, a 42-es árában. Nem tudom, milyen az egyéb doboz, akár pl a kappa,stb. Nem tudom, mi a különbség! Még a két Moto....közt sem tudom az eltérést - kivéve a 2 litert. de ettöl drágább 5 ezerrel?
Ránézésre az enyém jó: zárható, könnyen(egy mozdulattal)felszerelhető......... De gondolom a 60 ezres is.
Kb ennyi, amit elmondhatok. Nem sok. Talán még annyi, hogy felesleges 100ezreket szuper dobozokba belefektetni, hiszen csak ritkán kell.
Szerintem!
Én utoljára 3900ért vettem
Folytani nem folyt....igy is csavarom a szarvát:-))))
Amugy ugyan ezt veszed meg a LOUISBAN is.....
Van egy bolt Zuglóban ahol az eredetihez hasonlót kaphat-NÁL - ha másfél éve után végre kinyitna! Én már voltam ott vagy 3x, de SAJNOS ZÁRVA felirat fogadot........ezt a motor.lap.hu-oldalon is megtalálod "EGY REMEK BOLT ZUGLÓBAN" link alatt...
Lenne hozzád 1 kérdésem, gondolom te már 1 párszor cseréltél légszűrőt! :))
Azt mondta az egyik haverom, hogy ne vegyek utángyártott szűrőt mert az lehet kissebb vagy nagyobb és majd fojtja a motort! A szervízbe 9 rugó lenne és ő ezt ajánlaná!
De ha te tudnál ajánlani már bevált, olcsóbb szűrőt az megköszönném! 2003-as gs500
ja és most van benne 16000km és szerintem még nem volt cserélve!
Egy "kötelező" irányjelző-kintfelejtés csúfított csak az amúgy tökéletes kűrömön! Még idejében kapcsoltam... Nos, egyébként gyors volt a vizsga. Kb. 30 perc. Most kezdem csak felfogni...
El is teszem magam holnapra, mert mindjárt kelnem kell. Fél 4-kor... ez embertelen. Szabit kellett volna kivennem holnapra.
Szia Imi! Csak annyit tudok mondani, mint Blue és a többi rutinos fórumozó mondana: olvass vissza, ez volt már téma kb. 87x. Nem rossz indulatból mondom, hidd el hamarabb megtalálod az infót így!
Beszéltem az előbb az oktatóval, és azt mondta h május 2-án lesz a rutinvizsga! Amikor meghallottam majdnem földhöz vágtam a mobilomat! Mi a faszért rutinoztam eddig, elég lett volna 1 hónap múlva is elkezdeni. Kész vagyok......
Motoromra szeretnék oldal dobozokat vásárólni és AKMT- és barátaimtól hallottam, hogy többetek is használ Louis-os MOTO DETAI 44l-es dobozt.
A kérésem az lenne, hogy a gyakorlati tapasztalataitokat osszátok meg velem. Vélemények, észrevételek stb.
Szeretnék jól dönteni.
Nyuszi!
Csak egy szavadba kerül és már megyek is címre!
A dobozomba bepakolhatjuk az összes finomságot, ráadásul egy centit sem kell egyedül gurulnod!
Na?
Ha megvan a doboz, akkor megkereslek! Ha csak nem találok közelebb segítséget! De ezt ne vedd magadra!
Megvan, hogy mivel kenegeted a kipufanód?