Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reméltem is, hogy nem flörtölni szándékozol!
Hogy mi?! Én sem tudom, csak a nevét.

Bürokrácia.

Pénteken vehet át a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál a vizsgaigazolást, majd hétfőn okmányiroda, és 4000 HUF fejében pár napon belül (ha szerencsém van) kicserélik a kártyám. Arról pedig álmodni sem szabad, hogy addig vezessek... mert úgy veszik, mintha nem lenne meg még a vizsgám.

Röviden ennyi a várás oka. Ja, és a mostani jogsim 2014-ig érvényes volna, de azért fizetni kell ám a 4 rugót!

Régen a pecséttel egyszerűbb volt... (Igaz, hamisítani is. Bár gyanítom ezt is lehet... )
Az elöbb rossz ikont jelöltem (bocs)
Gratulálok! használd sokáig , + SZÉLES UTAT JÓ TAPADÁST kivánok
Sajnos Nyuszi látom a sorsod!
Süti bepakk, kávé termosz v. üveg, oszt majd csócsálunk!
Gratula Teddy!
ERIK
Én Pösti legény vagyok és nekem még a házam is látszik. Sőt még a kertben lévő fák is.

Mi tart szerdáig?
A kicsinyítés buli, ám a nagyítás már bajos! Egyrészt homály lesz, másrészt: "sajnáljuk, a területről nincs nagyobb felbontás......."
Ezé nem tom, hol lakom!
Délután végigolvasom a mai termést... mert van megint, amint látom!

A hír az, hogy mától A kategóriás motorbiciklisofőrré avanzsáltam! Jövő szerdára kezemben is lesz a papírom.

Huhhhh, de jó ez!
Nyussz!

Sztem sajnos részemről almás a KV.
Számoltam! Reggel 7 óra felé tudok elindulni, mivel roboton leszek. A 2/a-n kb 1 óra Pest.Örülök, ha fél 8-ra átszelem a várost. hogy ott legyek az 510-51-es csomópontban.
Persze, ha a Teddynek szánt madárláttát megnöveled, és abból csippentünk egy kortyot?
Kicsinyítés, Nagyítás,
Trükkös dolog, de nem varázslás...

Nyuszi!

Bocsika tévedtem! Az eddig megbeszélt találkahely, és a 51 vs 510 -es csomópont között az utvonalterv.hu szerint 8.32 Km van... Szerintem ez nem probléma egy gs-nek. Pláné, ha Te lovagolsz rajta
Egyébként, ha a nulláson jössz, akkor tökéletes neked az eredeti terv is.
Ja igen! Kicsit tologatni kell észak-nyugati irányba, hogy Miklós legyen. Ez talán Haraszti.
Csak a te kedvedért Nyuszi!

ITT

De holnap minden le lesz pontosítva! Addig türelem Lécci
Én a Lacházi csatlakozást választom (itt lakom) vagy a falu elején (MOL kut) -tól repülő rajttal vagy
ha BLUE kompal érkezik kimegyek elé, ez esetben a falu másik végén csatlakozom a csapatra.
Jah, bocsi, elvesztettem a fonalat.

Juszt se megyek oda! (hol is lesz? )
Nyuszi! Én úgy imádlak!

Nem tudom! De a gyűlés onnan kb 1 km-re lesz! Direkt lázadsz?!
Onnan indulunk 9:00-kor, így kb 9:01-re leszunk ott.

De én eszt tényleg nem értem.
Gondolom az 51-esen fogtok menni, így én itt csatlakoznék a csapathoz. 51/510-es úttorkolat. időpontot mondd meg és percre pontosan ott leszek.
Ötletnek viszont kúrva jó!

Így sokkal többet gurul együt a csapat!

Darázs!

Ott nem tervezünk talit! De elmegyünk arra kb.: 9:00 után pár percel. A tali Úgy néz ki, hogy ITT lesz 8:30-kor és 9:00-kor indulás...

De holnap minden itt lesz pontosan.
Na ezt kerestem, hogy melyik úttorkolatnál van az üzlet. Ki kell számolni... pill, nézem...
Fönök a hóhér.... ez most e erről szól......

Én csak kérdeztem......
Hiszen ha 9-kor elindulunk kb 10-re Solton vagyunk....ott egy cigi.....azt irány Baja......az még egy laza 1,5 óra..... meg a lepakolás...stb....1kor meg ebéd.

Szóval ez csak a "célszerűség" - de CSAK ÖTLET
Mikorra tervezitek a talit az 51/510-es találkozásánál (plusz parkoló)
Devil Te vagy a Főnök!

Én csak gondoltam összeszedem a Bp felől jövőket mint a tesztnapnál. De ha Ti is ide jöttök az tök tuti!
Én is kb erre gondoltam időben. Akkor holnap meglesz pontosan a site. Addig is akkor maradjunk ebben. 8:30 tali, 9:00 indulás.
persze!

esSO: nem látom. Egyébként melyik városrészt mutatja a térkép?