Lehet, hogy fatengelyes vagyok, de egyetlen webshopból sem rendelek. Nem is hagyom frusztrálni magam.
Inkább kinéz, kiválaszt, ha odébb van egy kicsit kirándul, kipróbál, felpróbál, megszagol, fizet és utána már simogathatja is az újat. Megvan ennek a varázsa, még ha ósdinak, gyerekesnek is tűnik.
Meg a szállítóra/ postásra se szeretek várni.
Együttérzésem.
Kérdés: a május 5-6-ra tervezett szlovákiai túra közeledik, van-e már újabb fejlemény, amiről nem tudok, vagy csak nem találom?
Elkísérnélek Titeket az első napon, beugróként.
03-27.-én megrendeltem a bukót
03-28.-án megjött a levél - elutaltam a pénzt
04-10.-én jött a levél hogy sajnos nincs és nem is lesz egész JÚNIUS 18-áig
04-11.-én irtunk nekik hogy ok akkor ha már ott a pénz vennék mást.....(defijavitó, bakancs, tatyó...stb)
04-12.-én (MA) jön a levél hogy nincs bakancs se - igy elküldik ami van - azt FIZESSEK még egyszer 20 eurót 2 hét mulva a bakancs postázására......
Na itt telt be a pohár.....szóval az ismerősőm írt nekem egy levelet hogy bekaphatják és küldjék vissza a pénzt azt felejtsük el egymást......
SZÓVAL A LOUIS RENDELÉS OTT SZOPHATJA LE A SZARVAIMAT AHOL AKARJA - de Én többet nem rendelek a weboldaljukról!
Azért elgondolkodtató....
Egy ekkora bót és nincs bukó? nincs bakancs?
Akkor mi a fasznak van kint az akciós újságba? Mert sajna mindegyik kint van/volt......
És mi az a két kék lámpa? a széleken? Csak nem vmi nínó?
Azért lesz jó, hogy végre világít majd rendesen, mert Húsvétkor is mindig meg kellett állnom, hogy lássam, jössz-e már, és miért vagy mindig lemaradva! A régi ugyanis nagyon haloványan világított.
Nem is tom! Valszeg élőben más, meg meg kell szokni, De most Fábryval szólva: a szépség terén kihívásokkal küzd!
Persze ez téged ne rettentsen el, járd csak a magad útját, mégha ily furi is! Legfeljebb nem lesz tülekedés!
Viszont az pozitívum, ha végre világít majd a lámpa. Az eddigi pislák helyett!
Tegnap megjött az új lámpa ezért az egész idomot át kellett alakitanom.....
Azt kellett volna egy kis glett, de ugye nem volt itthon....
Igy feldobtam a lámpát és átmentem a szomszéd faluba glettért (Adonyba zárva volt a bót)
Se idom, se plexi.....hát most vagy Én szoktam el a széltől, vagy ennyire "gáz" a naked motor?
80-nál éreztem olyan szelet - mint idomosan, plexivel 140-nél.......
Szóval hamar csinálom a fejidomot, mert ez így elég gázos nekem:-)))))
Amugy alapban is jól néz ki:-)))) kicsit VAD:-)))
Az előző lámpánál viszont jobb a fénye!
Nagyon szívesen fogadok minden ötletet és főleg tapasztalatot. Csak így tovább. Mert nem akarok szívni vele. azt szeretném, hogy ha kész akkor csak használni keljen. És ne pedig itt ott hegesztgetni, meg vagdosni még.
Köszi szépen! De nem akarom a népet felhergelni, nekem már nem ötlet kell, hiszen azt megbeszéltük 51x itt. Igazából kivitelezőre lenne szükségem a megvalósításhoz.
A karbantartásnál van Blue módszere a hátsóra, + itt a 197-198. oldalon az oldalsó. Nem muszáj hűen követni ezeket, ha van jobb ötleted nosza.Ez csak az alap.
Pl Bluenak külön van a hátso és az oldalsó rendszer, egymástól független. Ezt sem kötelező így csinálni. Én is benne vagyok a projektben, a hátsó kész, az oldalsó 20×20-as vaslapokat várom, de én is azon gondolkodom, hogy a 40 cm-es vasra teszem az oldalsót is.
Azért is nem mertelek bevállalni, mert abszolút amatőr módon készül az enyém is.
Szvsz a dobozra szavazok, akár kisebb, akár hosszabb útról beszélünk. Sokkal egyszerűbb abba tenni a bukót, kabátot, ezt+azt, mivel lezárható és a mocin hagyható nyugodt szívvel, míg a tanktáskát húzni kell magammal, ha leszállok a gépről.
Ez az eldöntendő kérdés: mennyit fog kelleni?
Sztem egynapos moccozásra elég a tanktáska - kaja, iratok, fényképező.......
A doboz kimondottan hosszabb túrákra szükséges.
A tesztvidizésre én is dobozzal mentem, de az főpróba volt! Ki is derült, hogy elég a tanktáska!
EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM! MÁSÉ ETTŐL ELTÉRHET, DE ESETLEG MÉG NORMÁLIS LEHET!
Lehet, hogy fatengelyes vagyok, de egyetlen webshopból sem rendelek. Nem is hagyom frusztrálni magam.
Inkább kinéz, kiválaszt, ha odébb van egy kicsit kirándul, kipróbál, felpróbál, megszagol, fizet és utána már simogathatja is az újat. Megvan ennek a varázsa, még ha ósdinak, gyerekesnek is tűnik.
Meg a szállítóra/ postásra se szeretek várni.
Együttérzésem.
Kérdés: a május 5-6-ra tervezett szlovákiai túra közeledik, van-e már újabb fejlemény, amiről nem tudok, vagy csak nem találom?
Elkísérnélek Titeket az első napon, beugróként.
03-27.-én megrendeltem a bukót
03-28.-án megjött a levél - elutaltam a pénzt
04-10.-én jött a levél hogy sajnos nincs és nem is lesz egész JÚNIUS 18-áig
04-11.-én irtunk nekik hogy ok akkor ha már ott a pénz vennék mást.....(defijavitó, bakancs, tatyó...stb)
04-12.-én (MA) jön a levél hogy nincs bakancs se - igy elküldik ami van - azt FIZESSEK még egyszer 20 eurót 2 hét mulva a bakancs postázására......
Na itt telt be a pohár.....szóval az ismerősőm írt nekem egy levelet hogy bekaphatják és küldjék vissza a pénzt azt felejtsük el egymást......
SZÓVAL A LOUIS RENDELÉS OTT SZOPHATJA LE A SZARVAIMAT AHOL AKARJA - de Én többet nem rendelek a weboldaljukról!
Azért elgondolkodtató....
Egy ekkora bót és nincs bukó? nincs bakancs?
Akkor mi a fasznak van kint az akciós újságba? Mert sajna mindegyik kint van/volt......
Sajnos - mivel nincs és nem kapok helyzetjelző lámpa aljzatot.....
De nem gond, mert oda majd strobozkóp megyen:-)))))
Amugy nem ilyen veszélyes:-)) Visszatettem a fejidomot....szóval újra minden a régi -csak ugye a lámpa más:-)
régi téma, jó téma! :-)
olajból ki-mit ajánl?
olvastam a régebbi hozzászólásokból hogy a szintetikus nem igazán nyerő.
Ti mit használtok?
Azért lesz jó, hogy végre világít majd rendesen, mert Húsvétkor is mindig meg kellett állnom, hogy lássam, jössz-e már, és miért vagy mindig lemaradva! A régi ugyanis nagyon haloványan világított.
Persze ez téged ne rettentsen el, járd csak a magad útját, mégha ily furi is! Legfeljebb nem lesz tülekedés!
Viszont az pozitívum, ha végre világít majd a lámpa. Az eddigi pislák helyett!
Ezért nem is vitatkozom
Blue! Állat ez a lámpa! Nagyon agresszív!
Nemtom ki hivatalos, de GsTeddy szervezi.
Na mélyen tisztelt GS Fanok!
ITT vannak a lehetőségek!
De ne felejtsétek beírni magatokat az AKMT fórum Kaja Party-s topicjába, mert éhen maradtok!
Tegnap megjött az új lámpa ezért az egész idomot át kellett alakitanom.....
Azt kellett volna egy kis glett, de ugye nem volt itthon....
Igy feldobtam a lámpát és átmentem a szomszéd faluba glettért (Adonyba zárva volt a bót)
Se idom, se plexi.....hát most vagy Én szoktam el a széltől, vagy ennyire "gáz" a naked motor?
80-nál éreztem olyan szelet - mint idomosan, plexivel 140-nél.......
Szóval hamar csinálom a fejidomot, mert ez így elég gázos nekem:-)))))
Amugy alapban is jól néz ki:-)))) kicsit VAD:-)))
Az előző lámpánál viszont jobb a fénye!
De ezek szerint már túl vagy rajta
Ha vki el akarja lopni, úgyis viszi. Legfeljebb letöri....... akármi, de megoldja/törne el a keze!
A karbantartásnál van Blue módszere a hátsóra, + itt a 197-198. oldalon az oldalsó. Nem muszáj hűen követni ezeket, ha van jobb ötleted nosza.Ez csak az alap.
Pl Bluenak külön van a hátso és az oldalsó rendszer, egymástól független. Ezt sem kötelező így csinálni. Én is benne vagyok a projektben, a hátsó kész, az oldalsó 20×20-as vaslapokat várom, de én is azon gondolkodom, hogy a 40 cm-es vasra teszem az oldalsót is.
Azért is nem mertelek bevállalni, mert abszolút amatőr módon készül az enyém is.
Remélem érthető lesz!
Azért amúgy egész normálisnak tűnsz....
Sztem egynapos moccozásra elég a tanktáska - kaja, iratok, fényképező.......
A doboz kimondottan hosszabb túrákra szükséges.
A tesztvidizésre én is dobozzal mentem, de az főpróba volt! Ki is derült, hogy elég a tanktáska!
EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM! MÁSÉ ETTŐL ELTÉRHET, DE ESETLEG MÉG NORMÁLIS LEHET!