Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is nagyon tetszett!
Végül is ez a motor/motorozás lényege. Az autó végsebessége nagyobb, de mi gyorsulunk jobban, és keskenyebbek vagyunk.

Na, főnök! Azt mondom: jó éjt!
Dugultunk?

Én nem hinném:-)))))
Hisz szerintem a kocsisor talán ha 10 helyet jött előre mire mi letoltuk a 10km-ert:-)

Az tuti!
Vadászni fogok ilyen helyekre:-)))

PL szerintem ugyan ez lesz a várjátékoknál is.....szóval ha tudok megyek...megyünk:-))))

Bár több motorral ez tényleg SZOPÁS lett volna......

Egy anyázás volt.... Mikor Esso nem fért be a kocsi mellé....a busz meg jött rendületlenül:-))))
Persze hogy a busmanus anyázott ott is:-)))
Hamarabb kéne gyürüznöd meg kb 2-3x annyiba kerülne:-)))

A sima szürő 3500ft...... = 12000km.....

A sport ha jól emlékszem 5 euró (10euró a 2db)......no meg 500km-ként mosás...egy 20 eurós cuccal:-))))

Én ano kiszámoltam:-) 12000km alatt kb 20.000ft ba lenne a 3500 helyet:-)

No meg ugye motorállítás.....hiszen kinyitód az elejét...ahoz a vége is kell.......
Sőt! Nyussz sem elég szorgalmas e téren. Mert akkor tudhatná - mivel leírtam - , hogy én 3.7-3.8 körül "fogyasztok". Vegyes terepen, többnyire 2 személlyel.
Sztem tarkát kérdezte. Konkrétan.
Már megint a visszaolvasás hiánya:-))))

de akkor se írom be hogy voltam és hogy van kép is meg van videó is....
Ha érdekel megkeresed:-)))))

Szóval Innen ESSO és Én voltam ....
Nekem egy laza 520km jött össze éjszakás műszak után:-)
Hogyhogy? Hát a kávé(s) süti?
Akkor nézd meg a Demonstrációs videókat a neten:-))
Nálam is van fent vagy 3:-)))

Cicidella? 1-2-3000motor

Demo?
15-16000:-)))))

ÉN OTT VOLTAM! És még jópáran innen:-)))
Nyuszi!

esSOt hiába látogattad volna, mert nem volt otthon! Hanem Blue-val és Rainbow-val motorozgatott Szlovákiában! Hazafelé a főnök akarta Hollókőt - hiába mondtam neki: ide nem lehet most bejutni! Aztán csak állt tátott szájjal a 10 km-es sort látva.
Úgyhogy mi nem kocsisorban dug(ul)tunk, hanem motoron!

A telefonnal kapcsba: mit szóltál vna, ha az első blikkre azt mondom Neked: szia nyuszi, a számom.......
Hova küldtél vna? Amennyiben mégsem, úgy add meg a szavaztatott bnődnek!
jóéjt, én is m1ek szunyálni! Zzzz....
eddig 1x mértem, akkor kb. 4,8 körül volt. igaz, hogy sok volt a helyben járatás és a város is.
azóta nem mértem.
a kocsi fogyasztását MINDIG lemérem, decilitereken spórolgatok, de nekem motorozásnál a fogyasztás sokadlagos szempont.
mondjuk megyek egy évben 5-6e km-t, akkor mennyit spórolhatok, ha spórolok? néhány ezer forintot szezononként? ugyanmáá

mondjuk blue helyében már számolgatnék...
Hát, az a lódarázs nem nyújt összehasonlítási alapot az én kis zümmögősömmel...
jó éjt,amúgy a tl fogyasztására gondolom nem vagy kíváncsi!
Hát, ha már mindenki bedobta a szunyát, akkor én is elkullogok aludni! Jó éjt...
Dettó! pont ez volt a menü.
vasárnap egy tál pörkölt nokedlivel,meg egy kis húsleves.nekem legalábbis!
Jah. Gondolom, h lerágott csont, de mennyi a fogyasztásotok általában?
Most nem tudom, hogy ezt bóknak vegyem-e... Eltalálok én bárhova, utasként én volt a mitfarer mindenfelé, mert a drága Főborda mindenfelé eltévelyedett...

Pici spirálos MO-térkpet is vettem legutóbb... Azzal csak eltalálok az 51-esig. Ott meg csak tán összefutok valami motoros brigáddal! Egységben az erő...

Mint veled is szombaton a Keloban! "Nyuszi! Nyuszi! Nyusziiiiiii!"
Szorítok! Remélem megvan a KELLŐ rutin, hogy átmenj!
Nyuszi!
Megnyugodtam!
Nem látszol te olyan butusnak!
Hollókői sort?... Mi is arra voltunk tegnap, igaz autóval... Csavarogtunk egyet, aztán Parád-Eger lett a végállomás, pedig Bgyarmat sem volt messze, csak mivel senki számát nem tom, ezért nem mentünk Essot látogatni. Nagyon durva volt a 10 km-es kocsisor Hollókő felé. És a sok suta csak ácsorgott, nem is kérdezték a szembejövőktől, h mi a szösz van.... bTök jó lehet egy ilyen csodás szabadnapon kocsisorban dug(ul)ni....
hamarabb kéne gyűrűznöd!
kösz!

Még annyit, hogy ha sportszűrőt vennék bele az miben változtatna a motoron?
csak pojjén vót...