Valaki tudna nekem segíteni, mert légszűrőt szeretnék venni és elég drága a szervízben!
Gs500(2003-as)
Nézegettem már de nem nagyon tudom, hogy milyen kell bele!
Kösz
Ahogy mondod! A centrifugális erő, az centrifugális erő! Bár, nálad azt hiszem a kerületi sebesség lényegesen nagyobb. (nagyobb lánckerék, és gyorsabban is tud forogni, ha akar! )
Akivel beszéltem motorosokkal nagyrésze kipróbált mindenfélét olcsot drágát, és 95%-a azt mondta a továbbiakban csak Castrolt fognak használni, mert azt dobálja le a legkevésbé.
na azé az is tud tempósabban menni,volt a társaságban egy,elég jól megyen,csak pörgetni kell.
és ha gyorsan megy,akkor a lánc gyorsan forog,és akkor leveri az olajos izét!
ha nem fújkálod,nem megy el 25-35 ezret.
2500 a castrol cucc,5-700 km-ként fújom attól függőpen volt-e eső! nekem a szett 45 ropi a gépre,mivel V2, szaggatná mint az őrült,de 15000 alatt,mióta az új van fennt,még nem kellett állítani.
A teflonos fennt marad,az olajos lepörög,2-3 szor több olajost fújsz rá,mint teflonost.Nézd meg a felnidet miután befújtad ezzel-utána meg azzal!
És, ha jobban megszámolod, akkor veszel egy új láncszettett a 3-4-szer annyiba kerülő fujkálással. Mennyire is elég egy doboz spray? Számításom szerint kb. 3000 km-re. A lánc élettartama 25-35 e km. Tehát kb. 10 doboz teflonos spray, és az árkülönbözetből már meg is van az új szett 2/3-a...
Valaki tudna nekem segíteni, mert légszűrőt szeretnék venni és elég drága a szervízben!
Gs500(2003-as)
Nézegettem már de nem nagyon tudom, hogy milyen kell bele!
Kösz
nagyon helyes.
a bordásszíj meghajtásomnál nem kell tépelődnöm, hogy leveri e a lánc az olajat, vagy sem
Több közös vonás is van a GS-sel.
1. SUZUKI
2. Két hengeres
3. Ja, és szép a hangja
Én Castrolt használok.
Akkor neked meg van oldva a lánckenési probléma!
Azaz folyamatosan kenve van, nem kell fujkálni, és olcsó is : 3000 egy liter
Kicsit gonoszkodtam, bocsi
Babetta: műszerolaj
Simson: hajtómúolajjal kevert LZS-2 (1:4 arányban kb.)
ETZ: LZS-2
GS: láncspray (jelenleg CASTROL, később próbálkozom mással)
Erőgépek (pl.: TL): csak fasza cuccos
és ha gyorsan megy,akkor a lánc gyorsan forog,és akkor leveri az olajos izét!
2500 a castrol cucc,5-700 km-ként fújom attól függőpen volt-e eső! nekem a szett 45 ropi a gépre,mivel V2, szaggatná mint az őrült,de 15000 alatt,mióta az új van fennt,még nem kellett állítani.
A teflonos fennt marad,az olajos lepörög,2-3 szor több olajost fújsz rá,mint teflonost.Nézd meg a felnidet miután befújtad ezzel-utána meg azzal!
SZERRRRINTEM!
A fiamé az érdem!
http://www.sportmotor.hu/motor...