Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor Én is (vagy mi) erre a kútra megyünk.........
Mennyi? kb 8:30-ra? (indulás 9?)
hbali!

Ez nagyon faxa! Mindjárt rá is jöttem egy tévedésemre . Mikor 51-est mondok, az 510-esre gondolok. Valaha az volt az 51-es!
De a térkép tuti.
Ez az 51-es és az 510-es találkozásánál van?
Nyuszi! hbali térképén a Teleki út végén az a kék tető, az nem lehet? Az a tájék rémlik nekem. De 15 év hosszú idő.
Kávé, süti? Lehet csatlakozni?
Üdv mindenkinek!

Holnap itt lesz egy lehetőség a Pest és környéki Bikereknek a talira. Ma még elgurulok arra és megnézem a tutit. Holnap megcsinálom az oldalt hozzá. Szerintem ez egy jó kompromisszum lesz.

Egyébként ha emlékeim nem csalnak akkor EZ ITT egy benzinkút ami jó lenne a találkozásra. Holnap minden itt lesz pontosan...
Lehet, hogy ez az, csak névváltozás történt?
Akkor a megoldás a kolbászos-süti Ha jól emlékszem bementünkPest felől , és balra fordulva jól ki a falu/város szélén. Akkor.Szigetszentmiklósi kolbász, az egész országba szállítják, és Te nem ismered?
A talit persze lehet pontosítani, csak mint lehetőséget gondoltam. Mert én egyedül nem nagyon élvezem a motorozást. Ezért is írtam Bluenak, hogy Soltig nem megyek le egyedül (ott akartak randizni)
Az én útvonalam: Bgy-Vác-Váci út-rakpart-Soroksári-51-es. Ez tünik a legegyszerűbbnek.
Beérsz Csepel felől mit látsz? ..... BÜFI BÜFÉ hirdeti a táblácska a falatozót. Nekem ettől megy el az étvágyam.
Kolbásztgyár Miklóson? Én sokat járok arra, de csak egy táblát láttam kolbásszal kapcsolatban: Ász kolbász Hogy lehet ilyen nevet kitalálni?!
Kolbászgyár Miklóson? Öööö... nemtom. Majd elmondod, hogy pontosan hol is volt ez.

Taksony okés nekem, de ha vki kér kv-t, akkor azt csak Miklóson tom teljesíteni. Akkor meg Te is oda tudsz akár jönni. De nekem totál mindegy amúgy, h hol talizunk. Bár talán jobb lenne Taksonytól délre a dunahíd után 150 m-rel. Van egy Spar (vagy vmi más bevásárlóhely) és a parkolójában tudnánk talizni. Pont az 51-esen van.
Akkor te is lemaradtál vmiről. Én mondtam, h naon szívesen csinálok pár sütit, meg kávét a pölö bajai hosszú út előtt, de eddig csak Ratesz jelezte, hogy igényt tart a finomságokra. Pedig, ha többen jönnek, akkor több alapanyag kell. Szóval, aki beugrana előtte az szóljon időben, mert mindenképp tervezek sütit sütni (mert Teddy is kért madárlátta sk sütit), és levinni a hlé mellé nassolnivalónak....
Most lesegetem a térképet a bajai úttal kapcsolatban, és nagy dolgokra jövök rá. Anno vagy 15-18 éve sokat jártam ám én Szszmikire. Pontosabban volt ott egy kolbászgyár, oda. Az megvan még?
29.-ével kapcsolatban: Taksony a Dunántúl már, oda Te át tudsz jönni simán? Mert ott randizhatnánk, ha úgy gondolod!
Kéz és lábtörést! a közlekedés többi résztvevőjének!
Azért mertem forszírozni a kávé stb kérdéskört, mert egy motoros talcsin fel lett dobva ötletként. Többen rácsaptak helyeslésileg, és most a nagy csönd. Ezért nem tudom, hogy áll a projekt per pillanat.
Olvastam (utólag, kedd reggel), hogy hétfőn mocigoltatok, ezért gondoltam arra, ha elmegyünk felétek akkor recsegek. De mivel nem mentünk....

"Kávé(s) süti" he?
Hajrá-hajrá
Egy kalappal!

Asszem ezt szokták mondani.
De bizony, sajáttal!
Már este meg is beszéltem vele, hogy átmegyünk!

No, 2 óra múlva okosabb leszek talán.
Unalmas a 4-es. Nem ajánlom.
Szorítok teddy!
Csak nem saját motorral vizsgázol,hogy megtankolod vizsga előtt?
No, megyek, megtankolom a GS-t és utána vizsgaaaaaaa! ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, de izgulok!
Aki tudja, hipnotizálja a bamba gyalogosokat. Ma ugyanis piacnap van kis városkámban... gyalogos pankráció!
Akkor előre menekültél! Szép teljesítmény, és nem kis táv. Viszont autó gondolom nem sok előzött. Nem is rossz terv ez a 4-esen.
Nekem szombaton sikerült az eddigi top-top fogyasztást összehoznom menekülve a sötétedés elől a 4-esen, ugyanis csak a ringre készültem ugye, és nem vittem világos plexit... Fegyvernek-Ecser-Bp. 1 óra... Kérlek ne mondjátok rám, hogy motor gyilkos... De hazaértem még félvakon! Szóval itt már 5.5L volt a menü 100km-en.
Jó éjt:-)?
Most kezdődik az élet:-))))