Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem izgulok, minden új hozz változást, és lehet, hogy jobbat.
Hát nagyon szomoru dolog, pláne ha az ember nem maga okán válik munkanélkülivé. Vigazstalásul: lehet hogy még jól is kerülsz ki a dologból, találsz akár jobb munkát. Elég fiatal vagy még hozzá!
Sőt lehet ,hogy még egy párszor ujra kell kezdened .(Lehet hogy még én is pedig 58 éves vagyok)

Ami meg az MTV-t illeti, kezdenek rádöbbenni politikusok és a nép, hogy a támogatott cégek, akár állami, akár subvencionált társaság nem pazarolhatják a adópénzünket. MÁV ,BKV stb
Ráadásul a TV, rádió tud piaci/magán szervezésben is nyereséges lenni.
Motoros mentővel csak Doktor jár egyedül. Jaj annak akihez én mennék ki megmenteni.
De szigorúan motoros mentősnek!
Azon gondolkodom elmegyek mentősnek, oszt beintek szirénázva a traffipaxnak.
1 Csak nyáron barnulok, télen kifakulok
2 Pajeszt nem növesztek, és megvan a ............... szóval odalent
3 ..........................................
Logikus, mind itt minden...
2 LEHETŐSÉGED VAN
1 bebarnulsz, és védett leszel
2 hosszú pajeszt növesztesz, és még védettebb leszel
A k....a anyukat, mindnek odafönn.
Oké!
Az a baj, hogy az MTV-ben kb 1600 ember dolgozik és akik a műsorokat készítik az kb 550 ember, a többi Budapesten a székházban irodista. És most is műsorkészítőket rúgnak ki. Először vidékről.
Ha Miskolcnak 200 milla az éves ktv-je, akkor az 5 studióval 1mrd a megtakarítás...nem egy nagy dolog. Még van remény, hogy kikeverik a Bp-i központból ezt a pénzt. Szerintem utolsó percig ki kell várni.
De örülök a szemléletednek!
Erik

Baj van. Nem tudják a sárvédőt megcsinálni, mert nem egyszerű műanyagból van. Pótlás kell bele valami poliamid, de holnapra megtudom pontosan és próbálok keríteni. Valószínű vasárnap megyek Pestre délután és akkor viszem a cuccot, de ez még csak 60%
Hogy mik a terveim?

Nem adom fel, munkát lehet találni, dolgozni kell, majd lesz valami. Olyan még nem volt, hogy ne legyen sehogy.
A hír abszolút mai.

160 embert bocsájtanak el az 5 vidéki stúdióból, Miskolc, Szeged, Pécs, Sopron, Debrecen.

Ezek az MTV Regionális Stúdiói, akik a vidék embereit tájékoztatják napi kétszer 10 perc híradóval, és heti 50 perc magazinműsorral. Ezek a stúdiók gyártják a nemzetiségi műsorokat (szlovák, horvát, szerb, román). A miskolci stúdióhoz mindössze 25 ember tartozik.
Ezek a stúdiók adják a nagy híradóhoz (fél nyolcashoz), a vidéki anyagokat bedolgozásokat. Na meg AZ ESTE c. műsorhoz, meg a Telesporthoz stb. szóval ami vidék.

Ez van.
Ezen azért dolgoznék még...
Afffene...
Úgy-amúgy vicces... csak Viktor egyike a 160-nak... így-emígy már nem annyira.
Mennyiből bocsájtanak el 160-at. Én ott mindig csak 1 embert látok egyszerre
Bassz us!
Van már terved?
Kis cukorbogyó! Nagyon tündéri
Kérek egy kutyát!
Ez a kutya rám hasonlít, Ő sem bírja a bezártságot! :)

http://www.youtube.com/watch?v...