Na kész a motor! Csak egy vezeték volt benne eltörve; egész jutányosan megúsztam (sztem), mert szereléssel trailerezéssel együtt volt 3500 forint. Meg még ki lett cserélve pár másik vezeték is, a hibáson kívül, a nyugodt jövőre tekintettel.
És szerintem nem csak autóra lesz ez, hanem motorra is - mert valakinek LUXUS kategória ha nem egy GSed van hanem egy Hayabusád.........amik közül egyiket sem tudod idehaza kihasználni, max a versenypályán. (külön pénzért)
Szerintem ezzel semmi mást nem csinálnak mint a nagy demokráciába (részben) ráőerőltetik az embert a kis autókra és kis motorokra....
Na, nem leszek fotóművész, már látom.
Magyarázat:
1-es kép: ez a levett gyári dob. El van vágva, de mivel ovális volt, ezért egy csővel meg van gyógyítva, hogy visszarakható legyen.
2-es kép: sok a vaku, nem nagyon látszik , de egy sima bilinccsel van összefogatva.
És tőlem csak esSO öregebb vagy 10 évvel...(középső ujj ajkak előtt szmájli...a szájról olvasás miatt!)
Már mindjárt nyugdíjas, intézem a szoc. otthonos felvételét...
Nyem láttam a szürkeségben, hogy jön egy szürke autó jobbról egy jobbkezes uccában
Még pár nap biztonság!
najó
MÉÉÉÉÉÉR?
Mennyiért vállalsz Tomi és Dooorcsi képet festésre? Imádom a széééépe festményeket, és Te nagyon szupi vagy!
Nem úgy, mint én... A forgalom nem sikerült, de az elsősegély ment
Ilyen "minőségű" képeket még én is tudnék "erbrusozni"!
Szerintem ezzel semmi mást nem csinálnak mint a nagy demokráciába (részben) ráőerőltetik az embert a kis autókra és kis motorokra....
És főleg: miben postorkocc?
Magyarázat:
1-es kép: ez a levett gyári dob. El van vágva, de mivel ovális volt, ezért egy csővel meg van gyógyítva, hogy visszarakható legyen.
2-es kép: sok a vaku, nem nagyon látszik , de egy sima bilinccsel van összefogatva.
Már mindjárt nyugdíjas, intézem a szoc. otthonos felvételét...