Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szürke autóval magam is találkoztam már ködben, előzés közben... épp jött szembe... azóta szemüveget hordok...

Nyem láttam a szürkeségben, hogy jön egy szürke autó jobbról egy jobbkezes uccában
"A forgalom nem sikerült"
Még pár nap biztonság!
najó

MÉÉÉÉÉÉR?
Faty,

Mennyiért vállalsz Tomi és Dooorcsi képet festésre? Imádom a széééépe festményeket, és Te nagyon szupi vagy!

Nem úgy, mint én... A forgalom nem sikerült, de az elsősegély ment
Szerencse hogy ilyen hamar és olcsón kész lett.
Na kész a motor! Csak egy vezeték volt benne eltörve; egész jutányosan megúsztam (sztem), mert szereléssel trailerezéssel együtt volt 3500 forint. Meg még ki lett cserélve pár másik vezeték is, a hibáson kívül, a nyugodt jövőre tekintettel.
"Na, nem leszek fotóművész"
Ilyen "minőségű" képeket még én is tudnék "erbrusozni"!
És szerintem nem csak autóra lesz ez, hanem motorra is - mert valakinek LUXUS kategória ha nem egy GSed van hanem egy Hayabusád.........amik közül egyiket sem tudod idehaza kihasználni, max a versenypályán. (külön pénzért)

Szerintem ezzel semmi mást nem csinálnak mint a nagy demokráciába (részben) ráőerőltetik az embert a kis autókra és kis motorokra....
Rendes emberkék vannak itt, néha furahelyzetek adódnak, de mindig segítőkészek! ;)
Blue és Faty külön figyelmébe
Nagyon xar képek, bírod hasznosítani azért?
És főleg: miben postorkocc?
Nagyon köszi! Majd megisszuk!
Na, nem leszek fotóművész, már látom.
Magyarázat:
1-es kép: ez a levett gyári dob. El van vágva, de mivel ovális volt, ezért egy csővel meg van gyógyítva, hogy visszarakható legyen.
2-es kép: sok a vaku, nem nagyon látszik , de egy sima bilinccsel van összefogatva.
Mondd csak nyugodtan! Akinek ilyen barátai vannak, annak már felesleges ellenség...
köszkösz!
És tőlem csak esSO öregebb vagy 10 évvel...(középső ujj ajkak előtt szmájli...a szájról olvasás miatt!)
Már mindjárt nyugdíjas, intézem a szoc. otthonos felvételét...
Okés, megyek akkor megcsinálni.
Nem bánnám...ha nem nagy gond megköszönném, ha elküldenéd!
Hát, én nem szóltam, meg-sem szólalok :)
köszi
Az első egész év számít! Tehát Neked 1999-től.
Mondom én, hogy öreg, mert az 15 éve volt.