Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tesa! Ez megint olyan kérdés, amit csak is Te egyedül dönthetsz el.
Én biztos nem vennék ilyen drága bukót, inkább elmotoroznám azt a sok lét. A véleményem a szuperbiztonságos bukókról az, hogy a nyak úgyis eltörik!
De ez a vélemény ne befolyásoljon, ha tetszik, vedd meg.
Kennem = Kell vennem!
Sziasztok!

Kennem egy bukósisakot, mert a mostani hát, hogy is mondja, áh inkább nem mondok semmit...! Bátyám egy Shoei Raid II Silver-t, és eléggé meg van vele elégedve, habár az első sisakja...!

Az kérdésem az lenne, hogy:

1. Szerintetek megérné nekem is venni egy ilyen esősapit?
2. Szeretném ha egyedi lenne, és tudok egy srácot aki jó áron vállal airbrush-t. Hallottam egy olyan pletykát, hogy előfordul, hogy az új festés meggyengítheti a héj szerkezetét. Erről mi a véleményetek?

Üdv!
Tomi
Montenegró se lenne rossz látvány!
Ami talán még majd fontos lesz: költségvetés! Benzinár, belépők, ilyesmik.
min 1000km :), le montenegró meg vissza összevissza
nah, valami szolid kis egynapos, ugy tervezek majd
oppácska! Máris!
Nem rájuk gondolok!
Mi lenne, ha elolvasnád az ímélemet?
Ők vannak itt... gyanítom maradnak is.
Hogy tényleg így is maradjon, szavazzatok sokan a tudod kikre!?
Egyelőre szabad maradt az idén... eddig bevált az aláírásgyűjtés. Remélem, a választások után is így marad... egyelőre tudunk vele számolni.
Teddy!
Mi a helyzet a szabadkempinggel? Tudod, a Súgó parton.
Köszönöm szépen! Ezek szerint 20 ezer nem sok.
Ez lenne az első nagyobb motorom, szerintem kezdésnek elég lesz.
Amiket eddig olvastam róla nagyon pozitív. Strapabíró kis szerkezet kis odafigyeléssel sokáig lehet az ember hűséges társa.
Köszönöm a gyors választ.
Hali!

Tibkin órája nemrég fordult 70.000 km-nél. Blue 68.000 tett a GS-be. Tehát a kilométer nem sok, de arra vigyázz, hogy kis hazánkban minden használt motorban 18-22.000 km van. Tök mindegy mennyi idős.

Ajánlom figyelmedbe az adatlapomon a "Tesztek" között az ide vonatkozó részt. Valamint a www.akmt.hu honlap GS 500-ra vonatkozó részeit.

Ne haragudj, hogy kevés infóval látlak el, de hetente nagyon sz@r leírni mindig ugyan azt...
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék motort vásárolni és ez a típus nagyon megtetszett, csak lenne pár kérdésem? Használt motor esetében a 18-20-ezer kilóméter mennyire jelent sokat? Használt motor lenne, mire figyeljek oda? (Első motorvásárlás lenne)
És a jogsimat? Csini lenne, ha a Te képed lenne benne, nem?
Elvinnélek, de épp a Hivatalban leszek, ügyéntézem a kivonást.
Elviszel?
Taxi?
Csak nehogy túl sok legyen! 1 napba beleférjen.
Nagy dologra ne gondolj, tulajdonképpen csak egy útvonal kell, ami érint látnivalókat.
meglesz, tervek már vannak, nem is kis számban
Már csak azt kell kitalálnom, hogy jutok el Csepel széléről a Mester uccába, vagy a Ferenc körútra
Akkor már ketten vagyunk ily nagy izgalomban.
Én vagyok még így ezzel!
Azért is dobtam ide fel, hogy úgy járjak, mint érettségikor, amikor mindenki drukkolt és minden szuperül sikerült!