Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden átcsúszott holnapra. Most értem vissza Bajára, így holnap lesz a beszerzés és a fuvar is. Nagyjából este 5 körül várhatod a hívásom.
Sziasztok!

Lehet olyan hogy a Banner aksimat visszaküldték ahonnan vettem a gyártóhoz mert nem tartotta meg a feszültséget. A gyártó meg újrasavazta?

Legalábbis ezt mondták ahonnan vettem. Mikor visszavittem akkor ott nézegették aztán mikor telefonon beszéltünk azt mondta a csóka, hogy visszaküldte a számlával amit ő keresett meg a garilevél meg a számla amit adtak nálam van. Szóval milyen papíroknak meg kéne még lenni náluk a gyártó felöl, vagy gondolom ha hétvégén megyek akkor valami gyártó által kiállított indoklást tudniuk kell mutatni. Nem tudom hogy csak meg akarnak-e etetni, mert a garilevélen is az van hogy az aksikat nem szabad újrasavazni.

Kösz a válaszokat.
ŐŐőő, nemtom. Max agybeteg 3napja őrülten fáj a fejem, így kelek, így fexem
Csak nem beteg vagy?
Okés, csak intézkedni ne felejcsé el, hétfőre is!
Akkor majd alusz helyetted is.
Én is , mert nem sokat aludtam a buksimtól!
Nem! Van aki simán csak .
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek jobb és bal oldali oldalidom eladó GS 500-ra? Hasidomot szeretnék fabrikálni belőle, Blue gépe adta az ötletet, szeirintem nagyon vagányul néz ki vele!
Nohát, mindenki haldoklik, mint én?
Köszi.Már feldobattam (igaz,hogy nincs nagy tapasztalatom) de szerintem jól működik
Lassan elérünk a falhoz állitásig,majd sortűz!
Még 1 jó tanács!
Ha háznál nézel motort,kérdezd meg az eladót,hogy megengedi-e,hogy megvizsgáltassad egy független márkaszervizben! HA BELEMEGY AKKOR NEM SUMÁKOL ÉS KB 5000.-ÉRT MEGNÉZIK NEKED!Ott megmondják majd,hogy jó vagy nem!Ha viszont kereskedésben veszed,na ott úgy is lehúznak,ha nem viszel szakit!
Én bementem "tudatlanként",közben már tudtam hogy miért megyek,de a szerelökkel beszéltem elösször,aztán a kereskedövel!
köszönöm a választ, akkor ezzel megerősödött a döntés és még a télen, lehetőleg minél hamarabb kinézek egyet. Viszont most kiderült, hogy aki tudna segíteni, ő valójában nem is ért a műszaki dolgokhoz, így most keresek valakit aki még pluszban ránézne a masinára. :)
sziasztok.

Hallottátok az új rendelet a műszaki vizsgáról?
Bár nem tudom mennyire vonatkozik motorokra, tud valaki többet esetleg?
Köszi a válaszokat.
Szia! Sziasztok!

Blue bocs, csak most jutottam ide… köszönöm a választ! Hát, én még igen csak messze vagyok még, még csak,most értem el a 10000Km, de nem árt előre gondolkodni!
hurrá, .. akkor majd várom, h mikor birod hozni!
Na, aki nem lenne képben, Ő vitte el szeretett Gs pacinkat tovább hajtani!
Gergö,nyugodtam vedd meg amelyik tetszik!
Bár a régebbi modellek amelyiken csutka kormány van,azok jobb minöségüek voltak, de azok már öregek!(szerintem)
Bár az anyém 94.-es,de jobb állapotban van,mint a 2004.-es haveré!
Bár az teljesen szubjektiv,mert az meg el van hanyagolva!
Másik havernak van egy 2008.-ban vásárolt gépe az meg csupa rozsda!
Hozzáteszem autószerelö a gyerek és vigyáz rá,mert inkább csak az Mz-vel jár melózni,hogy ne kelljen elövenni!
Attól függetlenül a csavarok nagy részét cserélni kellett,kipufogót is,a blokk eleje meg olyan amilyen!Szerintem a spanyol gyártás nem tett a márkánok sok jót!
Made in Japan feliratot keresd!(de ez csak az én véleményem!)
Zsokec!

Holnap délután megyek a rugódért.
Hello
Mi a véleményetek a dekor fóliáról?
http://vtn-dekor.shp.hu/hpc/ke...
Elgondo
ltam a Gs-t bevonatni ilyeny piros vizcseppes fóliával!
méregessék
Smirglivel le kell dörzsölni a méretet az oldaláról..aztán méregesség csak
Ha jól értelmeztem akkor még nem mennek rá arra hogy teljesen gyári legyen a gépezet, és csak úgy mehet át, hanem hogyha valamiért nem felel meg -gumi, világítás, fék, stb- akkor kivonják a forgalomból.
Ad 5.