Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez tök jó!
Csakis! Mondjuk a Dl-szekció képével?
Ezzel:
Szépre összefujkálhatod.
Na, majd egyszer csak megyek én Nyírjesbe, és tele lesz a dobozom flakonokkal...hú, hogy fog kinézni az a szép kis ház...!?
Hurrá, lehet, hogy mégis van Isten?!
Mindegy, ebből már úgysem jössz ki jól. Te vagy a falfirkáló, oszt jónapot!
Allah Akbar!
Hurrrrrááááá!
Próbálok szerény lenni, de...igen, jól értetted! Én és ennyi idő alatt.
A lakkozás,keretezés (ahogy a megrendelő kéri) persze nincs benne, s vannak elemek, amik száradás után kerülnek rá...ennyivel időben valóban több.
na akkor mohamed is megy a hegyhez :)
dec. 19.étől már nem kell vízum...
Jó reggelt! Most ez komoly, hogy Te csináltad és 15-20 perc, vagy csak lemaradtam valamiről?
Köszi. De sorolhatnám azt a sok dolgot, ami miatt meg nekem van miért irigykedni a Te képességeidre...Persze örülök, ha tetszik!
Pedig a spaknit, Te is jól kezeled!
Csak a racionalsta látásmódod...
Az igaz, hogy én gyakorlatilag leragadtam a pálcikaemberke szintjén,na de - minden irigység nélkül- ezek előtt a képek előtt akkor is .
Na jó, egy kicsit azért mégis irigy vagyok, ja, és mellesleg Melinda.
ezek nagyon jó infok
Köszönöm szépen!
A shoxban el lehet vinni az összes sisakot motorozni... persze le kell tenni előtte a kaukciót. Van nekik majd minden modell, minden méretéből tesztdarabjuk. Egymás után fel lehet próbálni a 20onezres MDS-t a középáras AGV-ket (60 ezer forint körüli) meg a csúcskategóriás sisakokat is. Amikor én vettem a sisakom, ez a lehetőség még nem volt, bár elégedett vagyok vele így is. A pára és karcmentes plexiről meg egyik tulajdonság sem igaz
ilyen készítését már láttam én is élőben
minden elismerésem!
Majd meglátod, ha előtted csinálok egyet. Nem nagy idő, 15-20 perc. És akkor beszélgettünk is!
Az t én is, ilyet mégse tudok!
Dede!
Na jó, spaklit is használok!
az eladóval kell így kipróbálni, mikor állítja, hogy nagyon jó... ha bevállalja, akkor biztosan jó lesz....:-)
Ilyet akkor sem lehet sprayvel csinálni és punktum!
Túlértékelsz! De köszi!
Ez nagyon nagyon tetszik! Mondhatni qrva jóóóóóó!