Bukót mindig próbálni kell, ez tutti. Eltérések is vannak a márkák méretezései között. Hiába írják, hogy pl 58 centi, attól még nem biztos, hogy jó.
Szóval ez sajna egy út Pöstbe. De majd idővel rájössz, hogy minden szarért oda kell menni.
Szerintem mielőtt megrendeled, mindenképpen valahol próbáld fel! Nem jó, ha lötyög a fejeden, az meg pláne nem, ha szorít, mert nálam speciel az hányingert és iszonyatos fejfájást képes okozni!
itt is lenne mirage, de csak xxl-ben ... nekem grex 06 van L-es, de kicsit kisebb kellene... nem tudom, mertjek e neten rendelni ilyen mirage-t, ha találok olcsón és azt sem tudom, mekkorát...pedig jó lenne
a moto.hu-n viszont találtam mirage-t, ami 45 lenne és 22-ért adják... csak nem tudom, mi az a downtown mirage és 104 solo mirage... eddig azt gondoltam, hogy csak egy mirage van..
Köszi. megnézem...
Valakinek van tapasztalata ezekkel sisakokkal? Konkrétan, amelyik tetszik, a Caberg SOLO Mirage...ezt érdemes megvennei. Az érdekelne még, hogy a v2 407 caberg az sokkal rosszabb? mert fele annyiba kerül és akkor az is jó lenne...annyival nem csúnyább
Ugyanmár Blue! Ez érint téged? 125 KW? (Nem Lóerő!) az ahogy írtad, 170 LE. Azaz egy új R1, Hayabusha, CBR 1000 RR ilyesmi esik bele motor esetében.
Autónál pedig? Háát ha 2,5 -es modern dieseled van, vagy 2 literes turbo benzines autó, akkor...
Ilyen autóm meg talán sosem lesz. Vagy ha mégis, akkor ez már nem számít...
Viktor!
Mi lesz?
Szóval ez sajna egy út Pöstbe. De majd idővel rájössz, hogy minden szarért oda kell menni.
Ahamá, micsoda rutinos sisakvásárló!
Szerintem mielőtt megrendeled, mindenképpen valahol próbáld fel! Nem jó, ha lötyög a fejeden, az meg pláne nem, ha szorít, mert nálam speciel az hányingert és iszonyatos fejfájást képes okozni!
Uff, én szóltam
Valakinek van tapasztalata ezekkel sisakokkal? Konkrétan, amelyik tetszik, a Caberg SOLO Mirage...ezt érdemes megvennei. Az érdekelne még, hogy a v2 407 caberg az sokkal rosszabb? mert fele annyiba kerül és akkor az is jó lenne...annyival nem csúnyább
Autónál pedig? Háát ha 2,5 -es modern dieseled van, vagy 2 literes turbo benzines autó, akkor...
Ilyen autóm meg talán sosem lesz. Vagy ha mégis, akkor ez már nem számít...
Itt van néhány dolog.
Akinek C-s jogsija van, az is találhat néhány újat! Meg persze ott van a vasúti átjáró is!
Mehetünk a buszsávban?
Caberg sisakokat a moto.hu oldalon láttam legutóbb. Az, hogy akció van e most azt nem tudom. Az áruk még türhető szerintem.
Mind1, érted!
Mi is Veled nevetünk, nem Rajtad