Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viktor! Tegnap még nem tudtad?!
Vazze' !
Nagyon nem hangzik jól
Itt a vége. December 31-el. Kicsinált a politika.
Rutinos vagyok, persze!
Bukót mindig próbálni kell, ez tutti. Eltérések is vannak a márkák méretezései között. Hiába írják, hogy pl 58 centi, attól még nem biztos, hogy jó.
Szóval ez sajna egy út Pöstbe. De majd idővel rájössz, hogy minden szarért oda kell menni.

Ahamá, micsoda rutinos sisakvásárló!
így lesz...köszi...
Szia,

Szerintem mielőtt megrendeled, mindenképpen valahol próbáld fel! Nem jó, ha lötyög a fejeden, az meg pláne nem, ha szorít, mert nálam speciel az hányingert és iszonyatos fejfájást képes okozni!

Uff, én szóltam
itt is lenne mirage, de csak xxl-ben ... nekem grex 06 van L-es, de kicsit kisebb kellene... nem tudom, mertjek e neten rendelni ilyen mirage-t, ha találok olcsón és azt sem tudom, mekkorát...pedig jó lenne
A motoroázis.nu oldalon is vannak Caberg bukók és néhány leírás is található. Szerintem ezek már elég jó minőségűek és nem túl drágák.
a moto.hu-n viszont találtam mirage-t, ami 45 lenne és 22-ért adják... csak nem tudom, mi az a downtown mirage és 104 solo mirage... eddig azt gondoltam, hogy csak egy mirage van..
A v2 407 elég jól néz ki szerintem is. A minőségük szerintem nem rossz, bár ez mindenkinél eltérő mi a jó neki és főleg mennyiért.
Köszi. megnézem...
Valakinek van tapasztalata ezekkel sisakokkal? Konkrétan, amelyik tetszik, a Caberg SOLO Mirage...ezt érdemes megvennei. Az érdekelne még, hogy a v2 407 caberg az sokkal rosszabb? mert fele annyiba kerül és akkor az is jó lenne...annyival nem csúnyább
Ugyanmár Blue! Ez érint téged? 125 KW? (Nem Lóerő!) az ahogy írtad, 170 LE. Azaz egy új R1, Hayabusha, CBR 1000 RR ilyesmi esik bele motor esetében.
Autónál pedig? Háát ha 2,5 -es modern dieseled van, vagy 2 literes turbo benzines autó, akkor...
Ilyen autóm meg talán sosem lesz. Vagy ha mégis, akkor ez már nem számít...
Üdv!
Itt van néhány dolog.
Akinek C-s jogsija van, az is találhat néhány újat! Meg persze ott van a vasúti átjáró is!
mi van? Erről nem hallotam.....

Mehetünk a buszsávban?
Szia Robesz7!

Caberg sisakokat a moto.hu oldalon láttam legutóbb. Az, hogy akció van e most azt nem tudom. Az áruk még türhető szerintem.
Sajnos nem volt érkezésem átsuhanni rajta, pedig szívem szerint megtettem volna!
Már az esés is negatív!...vagy nem, mert az emelkedés...
Mind1, érted!
nekünk jól eshet az életszinvonalunk
Így van!
Mi is Veled nevetünk, nem Rajtad
Vizsgabitos életben van még?