Kis eredmény is eredmény! Végre megindul valami.
A túrán kezdhetsz gondolkodni. Nem tudni még pontosat, de szerintem egy komplett szombati napot összeállíthatsz majd lassan. Általában az ilyet úgy szoktuk csinálni, hogy péntek este összegyűlünk valahol - pl Baja, de lehet Szeged is, a lényeg, hogy közelítsünk a célterülethez - aztán szombaton van a túra, este buli, vasárnap kis pihi, és hazamenetel.
Vázlatosan kb ennyi. Ami bennünket érdekel: várak, kastélyok, természeti különlegességek, stb. De majd a többiek is megszólalnak.
nah, akkor ma dől el, hogy mohamed megy a hegyhez, vagy forditva :).
menni az biztos h menni fog, csak nem olyan sürün, mintha eltörölnék a vizumot.
na de legalább örömmel látom h eléggé rákaptatok a vajdasági túrára
Háttt picit kevés de tényleg egyedi a gép.Én picit elfogultabb vagyok sajnos egy régebbi karbis idomos SV szerintem biztosabb lenne de ha ez a vágyad legyen.Amúgy szép és ha kapsz egy halom alkatrészt akkor lehet jó lóra teszel.
Bár nekem még mindíg kicsit kevés a hengerből.
45 papír szerint, mint a gs-nél. Egy sport kipuval, + légszűrővel pikk-pakk elő lehet csalni még vagy 10-et.
Viszont alapból 14Nm-el több a nyomaték, ami nagyon is érződött a gs-el szemben.
Xtz 660 blokk ugyan ez. Ráadásul a csávó Olaszországból hozta ahol gyártják is. Azt mondja hogy ott 60000Ft-nak megfelelő összegért lehet kapni komplett blokkot papírral együtt. Az idom készlet az véletlenül van 2. Rendelt szintén Olaszországban új sárvédőt, de adták hozzá az idomokat is.
Tavasszal megpróbálom megvenni/ elcserélni. Sajnálni fogom a GS-t de az első benyomások alapján ez kárpótolni fog.
A túrán kezdhetsz gondolkodni. Nem tudni még pontosat, de szerintem egy komplett szombati napot összeállíthatsz majd lassan. Általában az ilyet úgy szoktuk csinálni, hogy péntek este összegyűlünk valahol - pl Baja, de lehet Szeged is, a lényeg, hogy közelítsünk a célterülethez - aztán szombaton van a túra, este buli, vasárnap kis pihi, és hazamenetel.
Vázlatosan kb ennyi. Ami bennünket érdekel: várak, kastélyok, természeti különlegességek, stb. De majd a többiek is megszólalnak.
menni az biztos h menni fog, csak nem olyan sürün, mintha eltörölnék a vizumot.
na de legalább örömmel látom h eléggé rákaptatok a vajdasági túrára
Ügyes leszek, és max. a vizsgabiztoson megyek át, ha megbuktat!
De én nem várnék délutánig az elütött sérültekkel az elsősegélyre...
Holnap, azaz holnap tessék nekem drukkolni egész nap! 9-től forgalmi vizsga, 14 órától pedig elsősegély!
Volna egy olyan kérdésem hogy gs-hez holt tudok venni akkumulátor ajjzatot, meg mennyiért, és hogy kell beszerelni?
http://www.youtube.com/watch?v...
Jó a kép Anival!
Mindenkinek szép napot!
Főleg Anival a nyergében
Bár nekem még mindíg kicsit kevés a hengerből.
Viszont alapból 14Nm-el több a nyomaték, ami nagyon is érződött a gs-el szemben.
Tavasszal megpróbálom megvenni/ elcserélni. Sajnálni fogom a GS-t de az első benyomások alapján ez kárpótolni fog.