Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...jó kanyarok, lehetőleg minél közelebb egymáshoz
Kis eredmény is eredmény! Végre megindul valami.
A túrán kezdhetsz gondolkodni. Nem tudni még pontosat, de szerintem egy komplett szombati napot összeállíthatsz majd lassan. Általában az ilyet úgy szoktuk csinálni, hogy péntek este összegyűlünk valahol - pl Baja, de lehet Szeged is, a lényeg, hogy közelítsünk a célterülethez - aztán szombaton van a túra, este buli, vasárnap kis pihi, és hazamenetel.
Vázlatosan kb ennyi. Ami bennünket érdekel: várak, kastélyok, természeti különlegességek, stb. De majd a többiek is megszólalnak.
nah, akkor ma dől el, hogy mohamed megy a hegyhez, vagy forditva :).
menni az biztos h menni fog, csak nem olyan sürün, mintha eltörölnék a vizumot.
na de legalább örömmel látom h eléggé rákaptatok a vajdasági túrára
A sorrend véletlen?
Ne aggódj, nem arra megy vizsga közben!
Szerintem is ügyes leszel! Pláne, hogy ennyien szorítunk Neked!
Ha-ha-ha
Ügyes leszek, és max. a vizsgabiztoson megyek át, ha megbuktat!
Természetesen nagyon fogok szorítani neked!
De én nem várnék délutánig az elütött sérültekkel az elsősegélyre...
csak ügyesen...
Drágáim!

Holnap, azaz holnap tessék nekem drukkolni egész nap! 9-től forgalmi vizsga, 14 órától pedig elsősegély!
Őőőőő, szivargyujtóra gondoltam...
Halihó.
Volna egy olyan kérdésem hogy gs-hez holt tudok venni akkumulátor ajjzatot, meg mennyiért, és hogy kell beszerelni?
Good Morning, Starshin!
http://www.youtube.com/watch?v...
Jóóó reggelteket!
Szép jó reggelt!
Jó a kép Anival!
Mindenkinek szép napot!
Jól néz ki!
Főleg Anival a nyergében
Háttt picit kevés de tényleg egyedi a gép.Én picit elfogultabb vagyok sajnos egy régebbi karbis idomos SV szerintem biztosabb lenne de ha ez a vágyad legyen.Amúgy szép és ha kapsz egy halom alkatrészt akkor lehet jó lóra teszel.
Bár nekem még mindíg kicsit kevés a hengerből.
45 papír szerint, mint a gs-nél. Egy sport kipuval, + légszűrővel pikk-pakk elő lehet csalni még vagy 10-et.
Viszont alapból 14Nm-el több a nyomaték, ami nagyon is érződött a gs-el szemben.
Azt jól látod. Az első dolgom lenne normálisan felfogatni.
Majd tavasszal beugrok egy kávéra
Xtz 660 blokk ugyan ez. Ráadásul a csávó Olaszországból hozta ahol gyártják is. Azt mondja hogy ott 60000Ft-nak megfelelő összegért lehet kapni komplett blokkot papírral együtt. Az idom készlet az véletlenül van 2. Rendelt szintén Olaszországban új sárvédőt, de adták hozzá az idomokat is.
Tavasszal megpróbálom megvenni/ elcserélni. Sajnálni fogom a GS-t de az első benyomások alapján ez kárpótolni fog.