Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, jól van, teszek be ide is egyet.
Airbrush by Faty
...és nem házfalon van esSO, hanem faroston!
Teddy!

Van egy ismerősöm, akinek van egy ismerőse, akinek egy ismerőse 10ért festette a sisakot, a tankot meg talán a sárvédő volt még! Az szerintem nem rossz! Ilyen szegecses mintát csinált rá, egész szép lett! Annyiért megcsinálja a sisakomat, akkor megcsináltatom majd!

Üdv!
Tomi
Nekem az első bukóm, még kb 6 éve egy kb 9000ft-s UNEED volt, hogy ki csinálta meg hol, fogalmam sincs, de olyan kinai beütése van.
tavaly 80-90kmh sebeggésnél leesett a kezemről éshát végig pattogott a betonon meg ide oda szállt. 10percig kerestem mire meglett a fűben. Kissebb karcolásokkal megúszta. ugyhogy a tesztet kiállta :)
Minnyá nézem!
Ment mail Neked!
Kösz ! Menek is !
Gratula! Menj is amíg jó idő van!
Találós kérdés. Hány km van valójában a motorban?
Üdv Mindenkinek !GS 500-as
oknak Szekcióknak ,Frakcióknak
Régi és Új fórumosoknak !
Had osszam meg a kis örömöm veletek !
3 hét után megjött a feszszabályzó a szervizbe
és" jótállásba" kicserélték végre! Úgyhogy amíg ilyen
"szép" idő van dolgoztatom egy kicsit a drága vasat.
További szép estét !
végigolvastam most, hogy hogyan tesztelnek: különböző sebességekkel ledobálják a sisakot
- egyenes felületre, hogy teszteljék az energiaelnyelő-képességet,
- ferde rücskös felületre, hogy teszteljék azt, mennyire tekeri le az ember fejét

ezekből a tesztekből (22 teszt van egy sisaktípussal) hoznak össze egy pontszámot. Ezeket a teszteket egyébként az angol kormány teszteli, így (elvileg) függetlenek...
igen, így kell... de ez belemart, ahová odakerült.... legközelebb óvatosabb leszek
szerencsére már nem tanulok kémiát - itt az összefüggés a kémia és a szerencse között
Lehet, hogy nem Palmatex kellett volna, hanem Palmafix.
Jól használtad? mert kell hagyni száradni vagy 10 percig, és akkor összepréselni a 2 ragasztandó felületet. Ahol is a nyomás miatt alakul ki a kötés. Vagy valami ilyesmi az emlékeim szerint.
ilyenem nekem is volt (illetve még megvan). Az volt csak a baj vele, hogy a legnagyobb méret is kicsi volt egy kicsit
igen...:-) én is azt gondoltam, hogy jó lesz,,....:-)
Nálam működött... Ennyit a szerencséről és a kémiai tudományról.
Na, milyen jó kis oldal.
Megtudtam, hogy a Nitrom 4 csillagos, és 120 font+ áfa. Nem is rossz szerkentyű! Főleg, hogy én 16ért vettem.
én a palmatexet használtam visszaragasztani a szövetet, de rögtön megmarta a belső réteget és ahová odakerült, lyukacsokat mart bele....
Zeusz a legjobb.
Ezek szerint a nagy márkák nem is olyan nagyok...
Nem lehet, hogy az idegtől megnőtt a fejed közben ?
Neröhöjjé! Eztán vettem meg a Nitrot.