Az az igazság, hogy az itt fórumozók nagy részének új - vagy majdnem új - GS-e volt, amin már többen túl is adtunk. Ergo nem voltak ilyen nagyjavításbeli tapasztalataink. Én viszont örömmel veszem a beszámolókat, leírásokat. Ezért kérjük, akik ilyet csinálnak, fotózzanak, videózzanak, és küldjék el Bluenak, hadd tegye ki a honlapjára.
köszi mindenképp érdekelne
és a részeletesen leírnád azt is megköszöném, már l105 skodát láttam is szelephézag beállítást de ott a szelepek felet csavarokkal lehetett állítani a hézagot..
szóval lehet megtudom csinálni....
Bocsesz, de ezt Viktornak írtam. Mert ő a hegesztő, teló egyengető, hűtős, meg ki tudja még hirtelen, mi minden!
De azzal csak nyerünk, ha felzárkózol mellé!
Világos, ezt én is tudom, de minek célszerszám, ha egy 10-es kulccsal meg lehet csinálni és még gyorsabb is,,, láttad a videót, mit küzd a "célszerszámmal"? Ha kiveszed a tengelyt, meg visszarakod, összesen 5 perc és semmi baja nem lesz ettől...
:-) nem értek a motorokhoz, de eléggé műszaki téren mozgok és nem szeretek sokat költeni szervízre... Inkább autók-hoz értek és targoncákhoz... de a motorokat is meg akarom tanulni...:-)
Ja, az kimaradt, hogy a lapkát úgy veszed ki, hogy miután mértél és ki van szedve a feszítő, leveszed a vezérmű tengely leszorítókat és megemeled a tengelyeket..
Amúgy mentem vele így már vagy 300 km-ert félek már lehet be égtek a szelepeim és nagyobb is a baj, bár gyönyönyőrű hangja van és nem durrog meg ilyesmi.
de gondolom ez nem sokat számít.
mennyiét csinálnak meg egy szelep hézag beállítást amúgy?
és a részeletesen leírnád azt is megköszöném, már l105 skodát láttam is szelephézag beállítást de ott a szelepek felet csavarokkal lehetett állítani a hézagot..
szóval lehet megtudom csinálni....
De azzal csak nyerünk, ha felzárkózol mellé!
Majd megmutatom ha erre jársz, mit lehet még festékspray-el festeni!
De lehet fotózok belőle a héten és küldök, ok?
Tedd be az Erik kipufogóját a kocsidba.
Nekem azt mondta, hogy 2 héten belül nem hiszi, hogy el tudja vinni!
de gondolom ez nem sokat számít.
mennyiét csinálnak meg egy szelep hézag beállítást amúgy?