Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az az igazság, hogy az itt fórumozók nagy részének új - vagy majdnem új - GS-e volt, amin már többen túl is adtunk. Ergo nem voltak ilyen nagyjavításbeli tapasztalataink. Én viszont örömmel veszem a beszámolókat, leírásokat. Ezért kérjük, akik ilyet csinálnak, fotózzanak, videózzanak, és küldjék el Bluenak, hadd tegye ki a honlapjára.
Az úgy helytálló. Kb. 4000 Ft/óra, és kb. 2000 Ft-anyag és egyebek. Cirka ennyiből csinálták nekem is.
Ahányszor jössz, mindig kettőt viszel majd! A másikat eladod nekem! Ok?
Itt debrecenben 10 e Ft-ot kérnek egy szelepállításért és egy karbi szinkronért... szóval nem biztos, hogy érdemes hozzá kezdeni...
Pszt! El ne árulj!
Az neked nem jó üzlet, mert ha megmutatod, akkor el is hozom!
Nagy vonalakban nézd meg a videot is... aztán olvad hozzá Robesz szövegét... aztán sok szerencsét!
Aha! Szóval te fested össze a házak falait éjjelente!
köszi mindenképp érdekelne
és a részeletesen leírnád azt is megköszöném, már l105 skodát láttam is szelephézag beállítást de ott a szelepek felet csavarokkal lehetett állítani a hézagot..
szóval lehet megtudom csinálni....
Kösssszi!
Bocsesz, de ezt Viktornak írtam. Mert ő a hegesztő, teló egyengető, hűtős, meg ki tudja még hirtelen, mi minden!
De azzal csak nyerünk, ha felzárkózol mellé!
Rád bízom, tedd azt.
Nagyon szép lett, gratulálok!
Majd megmutatom ha erre jársz, mit lehet még festékspray-el festeni!
De lehet fotózok belőle a héten és küldök, ok?
Világos, ezt én is tudom, de minek célszerszám, ha egy 10-es kulccsal meg lehet csinálni és még gyorsabb is,,, láttad a videót, mit küzd a "célszerszámmal"? Ha kiveszed a tengelyt, meg visszarakod, összesen 5 perc és semmi baja nem lesz ettől...
DZSOKI DZSOKI DZSOKI DZSOKI DZSOKI DZSOKI DZSOKI DZSOKI DZSOKI DZSOKI DZSOKI DZSOKI

Tedd be az Erik kipufogóját a kocsidba.
Én azt bírom, hogy mindig van egy barátja, aki éppen arra jár! És nem kamuzik... tényleg arra jár!
Akkor kezembe veszem az irányítást.
Nem kell a vezérműtengelyhez nyúlni, célszerszám kell a lapkacsésze lenyomásához és akkor ki lehet húzni a lapkát. Mondom CÉLSZERSZÁM.
:-) nem értek a motorokhoz, de eléggé műszaki téren mozgok és nem szeretek sokat költeni szervízre... Inkább autók-hoz értek és targoncákhoz... de a motorokat is meg akarom tanulni...:-)
Innen kezdve, csak vele tudod ezt letelefonálni!
Nekem azt mondta, hogy 2 héten belül nem hiszi, hogy el tudja vinni!
Szép munka! És anyamacsnak jól áll!
Ja, az kimaradt, hogy a lapkát úgy veszed ki, hogy miután mértél és ki van szedve a feszítő, leveszed a vezérmű tengely leszorítókat és megemeled a tengelyeket..
Amúgy mentem vele így már vagy 300 km-ert félek már lehet be égtek a szelepeim és nagyobb is a baj, bár gyönyönyőrű hangja van és nem durrog meg ilyesmi.
de gondolom ez nem sokat számít.
mennyiét csinálnak meg egy szelep hézag beállítást amúgy?