Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ad 4. Nagyon beszélik az új műszaki vizsgát, ahol minden rögzítésre kerül, többek közt a gumi mérete is. Amennyiben eltér a gyáritól, lesz ejnye-bejnye.
Én nem ajánlom a 120/70-est. Ad 1. még nem nagyon volt vele tapasztalat itt. Ad 2. nehezebben fog fordulni a motor. Ad 3. csalni fog a kilométerórád a nagyobb átmérő miatt.

Szerintem a gyárival tökéletes egy GS.
Kis info:

"Január 1-jétől csak akkor fizetik ki a biztosítók a gépjárműkárok helyreállításához szükséges költségek bruttó összegét, ha a károsult által bemutatott számla tartalmazza a munkálatok megnevezését, anyagköltségét, munkadíját és a fizetendő áfát. Ha a károsult számláján az említett tételek nincsenek feltüntetve, csak a helyreállításhoz szükséges költségek nettó összegét vagy az értékcsökkenés összegét térítheti meg a biztosító."

cikk itt
én gyári méretet használok, sajnos nem tudok segíteni.
nehogy komolyan vegyél!
szia!

GSTeddy adatlapját nézd meg vannak rajta adatok
Köszi

Este otthon nyugalomban áttanulmányozom.
Akivel beszéltem telefonon az csak hümmögött meg sunyított.Az előző kérdésemre(gumi méret)tudsz valami tanácsot adni?Lassan el kéne indulnom.Gumi kérdésben tudsz tanácsot adni?
Akkor elnézést kérek.
már meg is találtam itt a 8-as leírását, remélem ez segít!
Viktor!

Az IGO2006-hoz itt találsz maforhaszut-ot. Majd körülnézek, hátha találok IGO8-ast is.
Egyébként türelem, tényleg jó program, csak egyszer rá kell jönni a nyitjára...
Ja egyébként a boltban tényleg nem túl rendesek/kedvesek/segítőkészek. Annak ellenére, hogy mindennap ott megyek el mellette eddig csak egyszer vásároltam ott (ami igazából kettő - első és utolsó ), inkább megyek másik boltba ami nem esik útba (és nem csak az ár miatt)...
Egyébként mit mondtak arra, mikor mondtad, hogy a telefonban nem ezt beszéltétek meg?
Sziasztok
Kérdésem,hogy 120/70-17 gumit érdemes e felrakni az első kerék helyére illetve felrakható e.Köszönöm a gyors választ
kikérem magamnak az Cinkota!
én még nagyon elején tartok,ma hozzák a többi cuccot amit kaptak hozzá,és utána össze kel írnom mi a hiány és beszerezni.
küldj képet tiedről ha tudsz,adatlapomon van mail cím,és ott tovább tudunk diskurálni ezzel kapcsolatban,nem szeretném ha megszólnának(mégiscsak Suzuki GS500 topik ez)
Szia!
Jól választottál, kezdésnek kiváló a GS. Igazi tipushibák nem jellemzőek rá, de szakit azért vigyél magaddal.
Ha teheted, minél fiatalabbat vegyél, kevés kilóméterrel. És még a télen vedd meg. Mert ha tavasszal beindul a szezon, meglódulnak az árak is. Vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy én így tennék.
Sok szerencsét hozzá.
Érdemes a számaira rákérdezni normálisabb okmányirodába. Nekem így sikerült lepapírozni egy papír nélküli T5-öst. Lassan egy éve azzal futkosom ha olyanom van.

Persze ha restaurálod, akkor az OT vizsga nem probléma papír nélkül sem. CSak az enyém attól elég messze van azért.
Szia Erik
Tényleg én vagyok.Nem azért nem töltöttem ki a lapot mert rejtőzködöm csak nem volt kedvem.Pirelli gumit vettem a vasra.
nem az igo-val van baj, a menürendszerét, meg a tervezés beállításokat nem látom át
indulok ki az udvarra, hogy keressen mühódat, neki mentem a szobában a szárítónak, ááááááááááá, talált hatot, most kezdem ujra tanulmányozni
Kapcsold ki oszt nem dumál!
Ha tanákozunk megtanítlak!
Vagy meglesem, hogy egyáltalán jól megy-e rajta az IGO.
kimegyek az udvarra oszt átba...om a szomszédba, oszt ott dumáljon
hol lenne papírja ? hol élsz, adok a programért negyvenezret?
Szerintem tedd el, és holnap majd újra előveszed!