Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tibkin!
Alapjárat állítási szempontból a két karbi egynek számít a GS-nél, mivel - hogy úgymondjam - központi állítója van. Vagyis egy csavarral állítod mindkettőt. Mégpedig a karbi legalján található tekerővel, kézzel. A fordulat meleg motornál 1200 körül legyen.
Bocs, de ez legkevésbé neked szólt!
Leginkább Ratesz vérét akartam szívni!
Kösz!

Nekem még a fele sem telt le......
Mihez drága testvírem?

De a nagy általánosság - vagyis ami a szerszámkészletben van (mellesleg ezt is kb 2 hónapja írtam le essonak:-)))

1db 10-12-es kulcs
1db 14-es kulcs
1db 17-19-es kulcs
1 gyertyakulcs
1 toldalék
1 hátsó rugófeszitő
1 22-es kulcs
1 fogó
1 csavarhúzó (cserélhető a feje sima és csillagba)

Én ennyire emlékszem.....mivel nekem a gyári szett már kicsit ki van bőőőővitve:-)
én már közeli kapcsolatba kerültem a karbival
Még egyik motorom sem szereltem egy hét után! De már tanulmányozom a szervizkönyvet, hogy ilyen dolgokat meg tudjak rajta oldani! Szeretem ismerni, amin gurulok... Köszi a tippet amúgy, én is az alapjáratra gondoltam, de itt a két karbi nekem még sok az egy után!
Most szivatod szegény Devilt?
Ha jól emlékszem éjszakázik
Na akkor nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek! És kellemes ünnepeket, jó locsolkodást!
Megyek csicsikálni, hogy a holnapi túrán kipihenten vehessek részt
Nem értem a problémádat! Örülnöd kéne, hogy a motoros társaid gondolnak rád akkor is, ha te nem vagy ott
Van egy nem fogadott hívásod, az a számom, azt mentsd el.

Már ne, mert közben beszéltünk!
Nagy mákod van, hogy nincs ilyen jel: DOUBLE FUCK!
miért nem tekered feljebb az alapjáratot
Esso!

Regel hivj fel hopgy hol találkozzunk vagy hol vársz minket, mert hülye fejemmel a számod nem mentettem el, csak a gépen......de a telómba nem írtam be!

MEGYEK, vagy megyünk! szóval nem tudlak elérni!
A GS500 szereléséhez milyen és mekkora szerszámok kellenek? Ha már nincs eredeti készletem?
Nyuszikusz!
Zúúg a Zümi,szánt kereke," elvtársnő" meglocsolhatlak-e?

Csak így húsvét alkalmából...
Ratesz!

Majd gondolunk rád is holnap, mikor a jó minőségű és gyér forgalmú tót aszfaltot koptatjuk!
Ja, meg mikor a dupla szalonnás sztrapacska-zsír csurog le a szánk szélén!
Ratesz! Motorral voltál? Majd máskor jobban figyelek, csak amikor ott járok reggelente, még a szívatóval játszom a pirosnál, valamiért nem teljesen ok az alapjáratom, bár akkor ott még hideg, hiszen nem messze onnan lakom, de bemelegedve sem tudom teljesen visszatolni a kart, mert le akar állni.
Nemsoká viszont érik a gumicserém, kénytelen leszek "/9000" gumit venni hátra, mert az az ismertetőjelem?
A kicsi a világ dolog nekem már a motor vásárlásakor is bejött, véletlenül akadtam rá, de kiderült, hogy egy szakközépiskolás osztálytársamé ez a szép kék GS500, és ráadásul Ő is XVII. kerületi!
Tibkin! Láttalak a héten - talán csütörtökön - a XVII. ker tűzoltóságnál reggel! A /9000-es ballonos gumidról rögtön megismertelek! Szombaton meg Csigával találkoztam Hatvanban - asszem - valami bébivel kanyargott! Kicsit a világ, barátaim!
Blue, te hogy tudod fájdítani az ember szíííííííííííívét! NEM TUDOK MENNI, ÉRTSD MÁR MEG! Nagyon szerettem volna pedig a szlovákokhoz kigurulni. Még a sztrapacska is lecsúszottvolna...
Sziasztok!

Sajnos dolgozom holnap, pedig nagy kedvem volna ismét túrázni veletek, persze, most tele tankkal indulnék.
Tegnap viszont kipróbáltam utassal is, nagy élmény volt mindkettőnknek, főleg, amikor a sisakbeszélőket is használtuk, egyfolytában vidám nevetést hallgattam, amikor gyorsultam egy jót! Elgurultunk Gödöllőre, volt alkalmam így szép képeket is csinálni a gépről.
Persze gurulok holnap is egyet, mivel dolgozni is vele járok, szóval a napi 1,5-2 óra megvan... még egy érv a típus mellett, olcsóbb, mint a BKV!

Mindenkinek Kellemes Húsvétot Kívánok!
Jön Rainbow is:-)
Szóval már 3an vagyunk:-)
Na valaki?
Nem tervez senki semit holnapra?

Mivel nem tudom mi lesz - igy Én most nem tervezek, de ha valaki beirna valamit akkor ott lennék......
De nézem a térképet és egyszerűen nem jön ki belőlem semmi olyan gurulás ami jónak mondható.
Én meg sajna ugye nem vagyok az a biker aki csak azért megy, hogy a pénze fogyjon (másra is elmehet)

Szóval!
Jönne holnap egyáltalán valaki?

Na jó!
Esso! Te jönnél .... akkor a mentrend...........
Én 6-kor végzek a melóban.....azt elindulok északnak...........
Batta-Érd-Bp-Hungária-M3 kivezető
Megállok az M3-ason a Mekinél reggelizni, azt a szokásos 2/a shell kúton.............(kb 8-kor járok arra)
Ezt követően a 2A - -es úton megyek tovább egész Vácig, majd pedig Balassagyarmatra.....

Ott meg eldöntjük merre..............
Személyi van nálam, meg koronám is van ha átugrunk szlovákiába egy sztrapacskára

Tessék...........
Aki jönne csörögjön rám és megbeszéljük hol találkozzunk.....70/3734670

Most lelépek - így már nem leszek net közelébe.....pár perc múlva.....(max 1 óra)
Hát ezt nem tudom Vezérműlánc
Amúgy a hang elölről, a motorblokk felől jön.
Most megnéztem alaposan, szerintem a láncon egy keveset lehet feszíteni, de lenne egy hülye kérdésem:
a szelepek mozgásának a hangját lehet hallani? Mert ezt a kattogást főleg akkor hallom, ha motorfékkel fékezek.