De a képedbe fogja tolni! Viszont még mindig jobb vagy, mintha pont a sisakodra, mert akkor meg mint egy idegbeteg rángatná a fejedet, ami nem egy kellemes élmény! A 45cm magas plekó pont ezt az élményt nyújtja nekem! Fos...
Hát tényleg jó vétel, DE a legmetálzúzóbb a Plus tanktáska , ami méretre és funkciokra is ugyanaz (kivévée a hátizsák és lecsatolható övtáskát - 3000 pénzért! Én azt vettem, NAGYON jó! Azzal voltam a túrán! Esővédő zsák, vállpánt, stb.. mindennel! Tényleg zsyr. Múlt héten még láttam pár darabot itt a XVII. kerben a Pesti úton.
Sziasztok!
Már délelőtt is érdeklődtem túrafelszerelés ügyben, akkor írta valaki a bazismotor.hu címet. Láttam 44 l-es MOTO DETAIL túradobozokat tűrhető áron. De ami érdekesebb ITT van csomagtartó GS500-ra, ugyanehhez a dobozhoz 15.000 Ft-os áron. Ezt ismeri valaki? Jó? Mert ez talán még egy tűrhető kompromisszum lenne a gyári 35K-s 1 dobozos és a házi készítés közt. (Nincs felszerelésem hozzá) Nem? Ezzel együtt a komplett dobozrendszer kijönne 75.000 Ft-ból. (3 doboz, 3 talp, 1 tartó) Ez jó vétel?
Összehasonlítás képpen írtam... De vannak itt okosabb szakik is persze.
Amúgy látta már a gépet vmi "szakértő"? Vagy képet róla? Bár ennyi km-rel nem lehet nagyon elnyűni a gépet. Tulajról infó? (az enyém előző gazdija 55 éves pasi volt, aki nagyon vigyázott a szeme fényére...)
Nehogy megsértődj! Csak én már öreg vagyok ilyen szarokhoz!
Nekem a 3 doboz és a tartó belekerült kemény 35000-be....
No döntsd el hogy jó vétel e a 75000ft.............
10025933 SEITENTRAEGER MOTO-DETAILGS 500 E 89- 00
10025946 SEITENTRAEGER MOTO-DETAILR 1150 GS 00- 05
Az alsó akkor BMW?
Már délelőtt is érdeklődtem túrafelszerelés ügyben, akkor írta valaki a bazismotor.hu címet. Láttam 44 l-es MOTO DETAIL túradobozokat tűrhető áron. De ami érdekesebb ITT van csomagtartó GS500-ra, ugyanehhez a dobozhoz 15.000 Ft-os áron. Ezt ismeri valaki? Jó? Mert ez talán még egy tűrhető kompromisszum lenne a gyári 35K-s 1 dobozos és a házi készítés közt. (Nincs felszerelésem hozzá) Nem? Ezzel együtt a komplett dobozrendszer kijönne 75.000 Ft-ból. (3 doboz, 3 talp, 1 tartó) Ez jó vétel?
Bútorokat nem meglocsolni,nem szeretik!
Úgy döntöttem nyársalok egyet:-))))
Szóval akit kedvet érez az gyüjön le hozzám csak úgy, vagy nyársalni:-)))
Én kb 5 kor beizzitom a tűzet:-))) szóval 5:30-6 környékén már van parászka:-)))
Esetleg egy:ki esik ki előbb a csónakból verseny?
Amúgy látta már a gépet vmi "szakértő"? Vagy képet róla? Bár ennyi km-rel nem lehet nagyon elnyűni a gépet. Tulajról infó? (az enyém előző gazdija 55 éves pasi volt, aki nagyon vigyázott a szeme fényére...)
Tavaly vettem jó áron az enyém, 730e, 8e km, gyári állapot. 5 éves volt.
vki esetleg kb.-re 2 éves gs 6500 km el 880-ért reális? vagy alkudjon...?
Sok nyuszit, tojást, sonkát, és pálinkát, a lányoknak meg sok vödrös fiút!