Klassz lehetett! Szívesen ott lettem volna én is de hát a súlyos családi kötelezettségek!
Csak annyit ültem motoron, amíg körbe jártam a fiammal a családtagokat! Legalább így senki nem tudott itatni!
Na! Ha tényleg így érzed - márpedig miért hazudnál - ,annak nagyon örülök! És még egy kővel kevesebb is a szívemen! Én is nagyon tutkón érzem magam, köszönöm nektek ezt a szép és tartalmas napot!
Mikor Vácról visszaértem, még folytattam a reggel abbahagyott locsi-pocsit. De meg is jegyezték, hogy fel vagyok dobódva!
Egyszóval naon jó volt.
Mányba menet megint volt olyan motoros aki vigéckedett a menetben, előzte a teljes sort, aztán valaki kikerült egy gödröt és összeakadtak!
Egyik motor árok, utassal, másik 100 m aszfaltgyalu. Szerencsére az árok füves volt és mély így megúszták, pedig nem volt ruhájuk se. Óriási szerencsére mindenki el tudott menni a lábán!
Akkor téged láthattalak. Mányba is kijöttél ha minden igaz. A balesetet nem láttam csak hallottam róla, bár állítólag a motorosoknak nem lett nagy bajuk. A videót hol lehet megtalálni? vagy megpróbálom megkeresni
Félre ne értsetek, nem pörgetem a gépet, ilyenről nincsen szó, sőt én vagyok az aki inkább 8000-nél elvált már, mégha huzatom is. Normális közlekedésnél inkább 4-5000 között használom. Ez csak azért érdekelt, mert Blue is írta hogy tiltásig forgatta a gépet, na meg mikor voltam hétvégén Citadellán, mindenki ezzel szórakozott, hogy lezsabályoztatták a gépet. Még csak ilyennel sem akarok szórakozni, egyszerűen csak kiváncsi voltam, és egyetlen egyszer egy gázadás erejéig pörgettem meg odáig (alig fél másodpercre).
A két karbi között (alatt) van egy függőleges tengely a végén egy szép nagy tekerővel. El sem tudod téveszteni, és szerszám nélkül be tudod lőni pengén. Még majdnem kesztyűben is befér az ember keze... mert azért meleg tud lenni ott.
Én sem vagyok meggyőződve arról, hogy lenne valami "tiltó-cájg" beépítve. Az bitos, hogy az emlegetett fordulaton már kinyomott magából mindent a kis erőmű. Egyszer-egyszer, ha véletlen elhúzod eddig, akkor nem hiszem, hogy baja lenne. Én azért vigyáznék rá, mert nem ez a fordulatszám, ahol jól érzi magát.
A tiltás, általában a "barombiztosíték" egy motorban. Az általam eddig ismert GS tulajok még messze vannak az ilyen biztonsági berendezések szükségességétől. Inkább a váltót használd, mint hogy várj a tiltásra...
Köszönöm, hazafelé ki is próbálom, ha bemelegedett!
Jó volt ma reggel, hogy nem volt forgalom, 25 perc alatt beértem dolgozni (Rákoskeresztúr-Böszörményi út) ... persze jobb lett volna, ha nem kell rekordot döntenem, de minden reggel mehetne így!
Valaki nem tudná esetleg megmondani, hogy a Gs500-on milyen fordulaton van a tiltás? Sikerült elforgatnom 11500-ig:( és van egy olyan gyanum, hogy itt már tiltani kellett volna... többet nem is próbáltam, inkább megkérdezem:)
"Locsolni jöttem, nem titkolom,
Szép szokás ez, úgy gondolom.
Múljon vizemtõl a téli álom,
Bizony most én ezt kívánom.
Ha a hatása múlik is esztendõre,
Ígérem, itt leszek jövõre.
S nem adok az illendõre,
Locsolok kérdezés nélkül, nyakra, fõre!"
Robee! mikor lesz forgalmi vizsgád? Azért kérdem,mert innen délvidékről is elmehetnénk Bajára, ha minden klappol.
heinrich
Csak annyit ültem motoron, amíg körbe jártam a fiammal a családtagokat! Legalább így senki nem tudott itatni!
Képek:
http://blue---speed2.fw.hu/200...
A vidi inkább holnap, mert már az egyik szemem az ágyal szemez:-))) Rég volt tegnap 9 óra....reggel 9:-)
Mikor Vácról visszaértem, még folytattam a reggel abbahagyott locsi-pocsit. De meg is jegyezték, hogy fel vagyok dobódva!
Egyszóval naon jó volt.
Elég jó vagy jó teljesítmény? JA:-))) ÉS ez Balassagyarmat - Bp - Adony:-)))
Nem ám autópálya:-)))))
Képek és vidi hamarosan:-))))
KIRÁLY VOLT EZ A LAZA KIS kb. 550km gurulás:-))))
Egyik motor árok, utassal, másik 100 m aszfaltgyalu. Szerencsére az árok füves volt és mély így megúszták, pedig nem volt ruhájuk se. Óriási szerencsére mindenki el tudott menni a lábán!
Akkor téged láthattalak. Mányba is kijöttél ha minden igaz. A balesetet nem láttam csak hallottam róla, bár állítólag a motorosoknak nem lett nagy bajuk. A videót hol lehet megtalálni? vagy megpróbálom megkeresni
http://www.sportmotor.hu/motor...
Megnézted a Citadellás videót?
Látod magad rajtra?
Meddig motoroztál a társasággal?
Ott voltál a balesetnél?
Én sem vagyok meggyőződve arról, hogy lenne valami "tiltó-cájg" beépítve. Az bitos, hogy az emlegetett fordulaton már kinyomott magából mindent a kis erőmű. Egyszer-egyszer, ha véletlen elhúzod eddig, akkor nem hiszem, hogy baja lenne. Én azért vigyáznék rá, mert nem ez a fordulatszám, ahol jól érzi magát.
A tiltás, általában a "barombiztosíték" egy motorban. Az általam eddig ismert GS tulajok még messze vannak az ilyen biztonsági berendezések szükségességétől. Inkább a váltót használd, mint hogy várj a tiltásra...
Jó volt ma reggel, hogy nem volt forgalom, 25 perc alatt beértem dolgozni (Rákoskeresztúr-Böszörményi út) ... persze jobb lett volna, ha nem kell rekordot döntenem, de minden reggel mehetne így!
Valaki nem tudná esetleg megmondani, hogy a Gs500-on milyen fordulaton van a tiltás? Sikerült elforgatnom 11500-ig:( és van egy olyan gyanum, hogy itt már tiltani kellett volna... többet nem is próbáltam, inkább megkérdezem:)
"Locsolni jöttem, nem titkolom,
Szép szokás ez, úgy gondolom.
Múljon vizemtõl a téli álom,
Bizony most én ezt kívánom.
Ha a hatása múlik is esztendõre,
Ígérem, itt leszek jövõre.
S nem adok az illendõre,
Locsolok kérdezés nélkül, nyakra, fõre!"
Bár végigrágtam magam az egész fórumon, erre nem emlékeztem.