Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

06-1/368-5972
Bp. III. Szentendrei út 4.
Én sem rendelem meg 40perc alatt ott vagyok legalább motoroztam 1et, és nem kell várni a postára sem és csorgathatom a nyálamat is a boltban
a Nagyvas cuccokat is át lehet venni a Kelenföldi pályaudvaron /0630-351-5354/ csak le kell 1eztetni mikor mész.
Nem tudnád megadni a srác telefonját. Nem szeretném magam bereggelni. Utálom amikor ilyen részletesen meg kell adnom minden zemélyes adatot magamról. Még jó, hogy a sexuális szokásokat nem kérdezik.

holl.balazs@gmail.com
Na felhívtam a Louist, jelenleg van nekik Pluig plexi átlátszó "színben" is 4300ért! A fekete 5300.
Jóóó lesz aaz. Nomeg veszek még térdmelegítöt, kesztyüt is a 7végére, nyomulás lesz.
Aki sisakot akar nézze meg ezt:
http://www.vatera.hu/zeus_803_...
én itt vettem 15ért de nagyon profi, kivehetö béléses, páramentesítö, belsö légcsatornás (állítható) és könnyü is.
Felhajtható álrészes is van 16-ért! A srác import áron adja dobozában, tartózsákkal.
7végén ki-merre?
Na kedves Fanok!

Ha gondoljátok, akkor én megint megszervezek egy gyűlést a Budapest és környéki Fanoknak, akikkel együtt gurulnánk tovább Solt irányába. Hasonlóképpen mint ahogy azt tettem a Tesztnapnál.

Ötleteim már vannak is:

1. Találka: Soroksár M5 bevezető, Tesco és MediaMarkt, a MediaMarkt parkolója. (ugyan az mint a Tesztnapnál)

2. Találka: itt a benzinkúton

Egyenlőre ennyi. De ez még messze van és addigra csinálok neki egy site-ot aminek a linkjét közzéteszem itt.
szupi
Ne bánd az Oxfordot. Nem valószínű hogy van nekik ilyen akciós áron. (Amikor az enyémet szereztem akkor nem volt, bár az nem pont ez a fajta.)
Egyébként jó az Oxford, főleg ha sznob vagy mint én
én 197 vok, ajánljátok a gs-t?:D
bár most szemezek egy SuperTenerével...az azért jobban illene hozzám:)
Ha most a 29-ei kajatúráról van szó akkor nem kell egyedül menned! Jövök/jövünk a létszám még nem eldöntött!
Nehogy egyedül hagyjátok a Nyuszit kedves Északabbról érkező túrázók! Pláne ha hozza a barátnőjét is...
Hugit ráízzítom a galuskára. Én már nagyon régen csináltam... nem vállalnék érte garanciát. De a szempillaremegtetős babérokat learatnám!
Ratesz is magas... naaaaagyon megas... neki is bevált.

Támassza alá uram kérem! Bár ő a video szerint "negyvenöttttel" hajccsssa a GS-t!

No, szóval jó lesz.
Tulképpen nektek útbe esik Miklós .... csak h ne egyedül kelljen mennem.
Senki sem kért sem kávét, sem sütit. De ha gondolod, akkor még áll az invitálás. Meg Teddynek úgyis kell vinni vmi madárlátta sütit.

Teddy: mindegy, mert a galuskát is, meg a krumplit is szeretem. (szempillarebegtetés a galuskáért jár )
Szóval a PUIG plexi nem rossz vétel. De biztos nem fogja a képembe tolni az összes szelet?
(185 magas vagyok)
Az Oxford tanktáskát akkor hanyagolom..
Ezekszerint végigplvastál mindent.

Akkor kár gunyolódnod, mert tudhatnád, hogyneked KELL megvárnod engem Pesten 29.-én.
Ja, ez lemaradt.
Oldpietnek van igaza:kesztyű tárolás és kinézet, meg haszontalanság szempontjából!
A plexi nagyon jó vétel, én ezt 15-ért kaptam meg márkakereskedőnél/hüje vtam na/
A tanktáska biztos jó, de k...va drága, mert Oxford-os. A Louis-nál (pl bázismotor) ennek a feléért 2× ekkorát kapsz!
LIDL tanktáska 5k ért...annál jobb nincs, bővíthető, esőhuzat, hátizsák, övtáska, térképtartó...lehet van vhol még az akció után...
Jó az a plexi nekem is olyan volt a kesztyü nem esett le ha megálltam meg jól néz ki más haszna nincs.
Én mostanában vettem a Profiban 1700 Ft-ért egy tanktáskát nagyitható térképtartó meg egy zseb,sok mágnes, egész jó akivitel.Persze a Louisos biztos hogy még jobb
A plexi tökéletes. A többség ezt szereli a GS-re. Több független tesztelő is van a fórumon, aki ilyet használ. És én is ilyet fogok vásárolni. (tudom, hogy ez kevésbé fontos szempont)
Sziasztok!

Szerintetek ezek jó vételek a GS-re?
Plexi
Tanktáska
Én éreztem különbséget, de nekem rendkívül kifinomultak az érzékeim!

Én tényleg éreztem - érzem - a jelentős különbséget. Bár nekem a fogyasztásom annyira nem változott, bár a túra után új rekordot állítottam be: 4,4liter. Szerintem értitek miért...
Hát biztos nem 3,7-re fog kijönni a fogyasztásod...
Tényleg, Téged felejtettelek ki "műsorvezető" kolléga.
Tegnap kiderült, hogy a szomszéd srác nyitott egy Honda márkakaereskedést... és rendel a Louisból is. No, ma kikérdezem mennyiért hozná a füstszínű (ugye Csikó ilyen? ) túraplexit. Hétvégére mondok árat, mert ha már egy ezrest spórolunk rajta, akkor is megéri... maximum te leszel a tesztelő hazafelé a halászlé után.
Teddy!
Megvan a bolt telefonszáma? Mert ha igen, akkor szólj nekik hogy kettő kell! Ha feljössz érte, akkor találkozunk a boltnál mi médiasztárok és nálam fel is szerelhetjük! Hazafelé már tesztelheted is!
Na akkor szervezzetek egy Sirok túrát! Aaaaz faja lenne nagyon, rég jártam arra. Jó phenést