06-1/368-5972
Bp. III. Szentendrei út 4.
Én sem rendelem meg 40perc alatt ott vagyok legalább motoroztam 1et, és nem kell várni a postára sem és csorgathatom a nyálamat is a boltban
a Nagyvas cuccokat is át lehet venni a Kelenföldi pályaudvaron /0630-351-5354/ csak le kell 1eztetni mikor mész.
Nem tudnád megadni a srác telefonját. Nem szeretném magam bereggelni. Utálom amikor ilyen részletesen meg kell adnom minden zemélyes adatot magamról. Még jó, hogy a sexuális szokásokat nem kérdezik.
Na felhívtam a Louist, jelenleg van nekik Pluig plexi átlátszó "színben" is 4300ért! A fekete 5300.
Jóóó lesz aaz. Nomeg veszek még térdmelegítöt, kesztyüt is a 7végére, nyomulás lesz.
Aki sisakot akar nézze meg ezt: http://www.vatera.hu/zeus_803_...
én itt vettem 15ért de nagyon profi, kivehetö béléses, páramentesítö, belsö légcsatornás (állítható) és könnyü is.
Felhajtható álrészes is van 16-ért! A srác import áron adja dobozában, tartózsákkal.
7végén ki-merre?
Ha gondoljátok, akkor én megint megszervezek egy gyűlést a Budapest és környéki Fanoknak, akikkel együtt gurulnánk tovább Solt irányába. Hasonlóképpen mint ahogy azt tettem a Tesztnapnál.
Ötleteim már vannak is:
1. Találka: Soroksár M5 bevezető, Tesco és MediaMarkt, a MediaMarkt parkolója. (ugyan az mint a Tesztnapnál)
Ne bánd az Oxfordot. Nem valószínű hogy van nekik ilyen akciós áron. (Amikor az enyémet szereztem akkor nem volt, bár az nem pont ez a fajta.)
Egyébként jó az Oxford, főleg ha sznob vagy mint én
Nehogy egyedül hagyjátok a Nyuszit kedves Északabbról érkező túrázók! Pláne ha hozza a barátnőjét is...
Hugit ráízzítom a galuskára. Én már nagyon régen csináltam... nem vállalnék érte garanciát. De a szempillaremegtetős babérokat learatnám!
A plexi nagyon jó vétel, én ezt 15-ért kaptam meg márkakereskedőnél/hüje vtam na/
A tanktáska biztos jó, de k...va drága, mert Oxford-os. A Louis-nál (pl bázismotor) ennek a feléért 2× ekkorát kapsz!
Jó az a plexi nekem is olyan volt a kesztyü nem esett le ha megálltam meg jól néz ki más haszna nincs.
Én mostanában vettem a Profiban 1700 Ft-ért egy tanktáskát nagyitható térképtartó meg egy zseb,sok mágnes, egész jó akivitel.Persze a Louisos biztos hogy még jobb
A plexi tökéletes. A többség ezt szereli a GS-re. Több független tesztelő is van a fórumon, aki ilyet használ. És én is ilyet fogok vásárolni. (tudom, hogy ez kevésbé fontos szempont)
Én éreztem különbséget, de nekem rendkívül kifinomultak az érzékeim!
Én tényleg éreztem - érzem - a jelentős különbséget. Bár nekem a fogyasztásom annyira nem változott, bár a túra után új rekordot állítottam be: 4,4liter. Szerintem értitek miért...
Tényleg, Téged felejtettelek ki "műsorvezető" kolléga.
Tegnap kiderült, hogy a szomszéd srác nyitott egy Honda márkakaereskedést... és rendel a Louisból is. No, ma kikérdezem mennyiért hozná a füstszínű (ugye Csikó ilyen? ) túraplexit. Hétvégére mondok árat, mert ha már egy ezrest spórolunk rajta, akkor is megéri... maximum te leszel a tesztelő hazafelé a halászlé után.
Teddy!
Megvan a bolt telefonszáma? Mert ha igen, akkor szólj nekik hogy kettő kell! Ha feljössz érte, akkor találkozunk a boltnál mi médiasztárok és nálam fel is szerelhetjük! Hazafelé már tesztelheted is!
Bp. III. Szentendrei út 4.
Én sem rendelem meg 40perc alatt ott vagyok legalább motoroztam 1et, és nem kell várni a postára sem és csorgathatom a nyálamat is a boltban
a Nagyvas cuccokat is át lehet venni a Kelenföldi pályaudvaron /0630-351-5354/ csak le kell 1eztetni mikor mész.